13.1.17

Όλα τα μωρά … διορισμένα!



Προφανώς είναι μεγάλη η απελπισία του κ Πρωθυπουργού που έχει βάλει σε όλες τις θέσεις κλειδιά 30χρονες. Κατά προτίμηση σταράτη επιδερμίδα με σκούρα μαλλιά. Προφανώς δεν έχει ξανθιές στο δυναμικό του.




Περίπου ηλικιακά γύρω στα 30, κάποιες με πτυχία και με μεταπτυχιακά και φυσικά καμιά δεν έχει δουλέψει ποτέ. Βέβαια αν κρατήσουμε τα ονόματα θα δούμε ότι και μετά 30 χρόνια, θα είναι  νούμερο 1 στο πολιτικό τοπίο του μέλλοντος…


Από τη μια δεν είναι κακό, δεν είναι καθόλου κακό να δίνεις ευκαιρία σε νέους ανθρώπους. Όμως να τους δίνεις ευκαιρίες να δουλέψουν κανονικά και όχι σε θέσεις του κράτους, οι οποίες δεν υπάρχουν αλλά τις δημιουργείς για να πάρουν τον μισθό. Να τους δώσεις την ευκαιρία να δουλέψουν όπως δουλεύει κάθε παιδί που έχει περισσότερα πτυχία μεταπτυχιακά και διδακτορικά και δεν ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα. 
Αλλά φυσικά "τα δικά σου" παιδιά δεν θα δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα, που δεν έχει ωράριο και ο μισθός είναι χάλια. Δεν μπορούν να κουράζονται, πας καλά; να κουραστούν ματάκια χεράκια ποδαράκια;
Κάποτε κορόιδευες τους "παλιούς" του πολιτικού συστήματος ότι δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Τώρα γελούν και οι πέτρες γιατί και εσύ αλλά και οι δικοί σου δεν έχετε δουλέψει ποτέ και επιπλέον μας φορτώνεις και άλλους που πληρώνονται χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μια ώρα.
Προφανώς είναι μεγάλη η απελπισία και έβγαλες όλα τα μωρά στην πίστα.
Πάω να βάψω μαλλί μαύρο, τα υπόλοιπα προσόντα φτυχία, μεταφτυχιακά διδακτορικά τα έχω πατριώτ'

Μπιάνκα

1 σχόλιο: