7.4.17

Ολότελα γελοίοι…



Οι δυσκολίες στην δουλειά ή μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας αρκούν για να καταλάβει ο πολίτης  τις «τεράστιες» διαφορές της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου στην καθημερινότητά του. Περιττεύει η ευγενική συνδρομή κάποιου από τους… ογκόλιθους της αριστερής διανόησης  (Καρακώστα, Βάκη, Αυλωνίτου, Ρήγα, Πέρκα κλπ) για να του τις εξηγήσει, να τον βοηθήσει να τις καταλάβει.




Εκτός κι αν στην Κουμουνδούρου ή στην ομάδα του Τζανακόπουλου (δεν ξέρω κατά πόσο συνεργάζονται τα δύο προπαγανδιστικά κέντρα) θεωρούν ότι οι πολίτες είναι ηλίθιοι και χρειάζονται κάποιους να τους διευκολύνουν να καταλάβουν την καλή τους τύχη...


Το «πολύ καλύτερο», που θέλει να παρουσιάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρειάζεται προπαγάνδα, ή εξηγήσεις, ή αιτιολογίες από μια σειρά παρηκμασμένων εκπροσώπων της κυβερνητικής εκδοχής του πολιτικού life style για να γίνει κατανοητό από τον κόσμο;
Καθημερινά, παρελαύνουν στις τηλεοπτικές οθόνες μας διάφοροι γραφικοί και σίγουρα ακοινώνητοι άνθρωποι, που διατυπώνουν περισπούδαστες απόψεις για την οικονομική κατάντια μας και οι οποίοι μας διατάζουν περίπου να ζούμε μίζερα και εξαθλιωμένα … Το αυτονόητο και το φυσιολογικό παρουσιάζεται από «δικτατορικό» έως «προδοτικό» και «ανθελληνικό».
Ζούμε την απόλυτη κυριαρχία των γελοίων! Σε κάθε έκφανση του βίου ! Παντού ασήμαντοι και θρασείς άνθρωποι ευτελίζουν τους ρόλους, τους θεσμούς, την κοινωνία, τις ζωές μας. Αυτή η επιμονή στη φτήνια του παρελθόντος, η πεισματική άρνηση της κυβέρνησης Τσίπρα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα με στοιχειώδη σοβαρότητα, κρατά την κοινωνία στάσιμη.

Αλίκη Χατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου