11.5.17

Χάσαμε τη Λάουρα… στοπ!



Η αγωνιστική ανυπαρξία της Λάουρας Νάργες σε ένα παιχνίδι, που απαιτεί κανονικά αυξημένες αθλητικές ικανότητες, οδήγησε το τηλεοπτικό κοινό να αδιαφορήσει για την συνεισφορά της ξανθιάς παρουσιάστριας στην κωμική πλευρά του Survivor και να της δείξει την πόρτα της εξόδου!




Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αποτέλεσε παράλληλα μεγάλη έκπληξη, καθώς πολλοί περίμεναν ότι από το παιχνίδι θα αποχωρούσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επειδή είχε διαδραματίσει πρωταγωνιστική ρόλο στην λεγόμενη «κλίκα Χανταμπάκη», η οποία πλέον έχει αποδεκατιστεί – νωρίτερα είχαν αποχωρήσει ο ίδιος ο Χανταμπάκης και ο Χούτος…



Το γλυκανάλατο στιλ της επονομαζόμενης «Χάιντι με τα κοτσιδάκια», η ισχυρή της συμμαχία με τον Κοκκινάκη και την Ευρυδίκη, αλλά και το γέλιο που απλόχερα μοίραζε όταν δεν κατάφερνε να λουφάρει και αναγκαστικά μετείχε στα αγωνίσματα, δεν ήταν αρκετά στοιχεία για να νικήσουν το κύμα αντιπάθειας, που στο μεταξύ υπήρχε για την Βαλαβάνη.
Η Λάουρα είχε γίνει εδώ και καιρό συνώνυμο της ανικανότητας στον αγωνιστικό στίβο του Survivor και της παρασιτικής ζωής στην ομάδα των Διάσημων, καθώς ουσιαστικά έκανε τουρισμό στην Δομινικανή Δημοκρατία, πιστεύοντας ότι με ελάσσονα προσπάθεια, γαλιφιές και ελιγμούς θα πετύχαινε να φτάσει στον τελικό – η ιστορία του νεοέλληνα!
Σύμφωνα με πληροφορίες η ψηφοφορία είχε όλα τα στοιχεία του θρίλερ, αφού και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση βρέθηκαν σχετικά κοντά σε ποσοστά αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό. Όλοι τους κινήθηκαν μεταξύ των ποσοστών 20% και 30%! Οι άνδρες (Κοκκινάκης και Μπο) πήγαν προς το 30% και έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερη αποδοχή από το κοινό.
Οι δύο γυναίκες κινήθηκαν προς το 20% και έδωσαν μάχη στήθος με στήθος (όχι στην κυριολεξία, μην φτιάχνετε εικόνες) έως το τελευταίο λεπτό της ψηφοφορίας. Τελικά η Ευρυδίκη προσπέρασε για ελάχιστες ποσοστιαίες μονάδες την Λάουρα και κέρδισε την παραμονή της στο παιχνίδι, εκτοπίζοντας την μοναδική παίκτρια του φάνηκε, περιέργως πώς, να μην χάνει ούτε κιλό κατά την τρίμηνη παραμονή της στο νησί της Καραϊβικής. Πρόκειται πιθανόν για την πλησιέστερη εφαρμογή στο ανθρώπινο είδος του φαινομένου της αραβικής καμήλας, που επιβιώνει χωρίς ιδιαίτερο κόπο στις σκληρές συνθήκες των ερημικών οικοσυστημάτων, σαν αυτό που ουσιαστικά ισχύει, με μικρές εξαιρέσεις, στις παραλίες του Survivor!
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας πιθανόν να δείχνει και την ευαισθησία που έχει αναπτύξει η ελληνική κοινή γνώμη στη μνημονιακή εποχή, κατά την οποία η πείνα πάει σύννεφο και η ανθρωπιστική κρίση χτυπάει κόκκινο. Οι τηλεθεατές δηλαδή λυπήθηκαν τους Διάσημους, που θα λιμοκτονούσαν εάν έμενε η Λάουρα στο παιχνίδι – ο τρόμος αυτός ήταν ζωγραφισμένος και στα μάτια ορισμένων συμπαικτών της που είχαν αντιληφθεί τι τους περιμένει αν έμενε ο… «αραμπάς με τα χρυσά μαλλιά» στην ομάδα και έφευγε η Ευρυδίκη. Η αθλητικογράφος κάνει τουλάχιστον δύο τρεις νίκες σε κάθε παιχνίδι, ενώ η Λάουρα κερδίζει αγώνα, μόνο από φιλανθρωπία της τύχης. Με τη Λάουρα στην σύνθεσή τους οι Διάσημοι θα ένιωθαν να τους περνούν οι Μαχητές πριονοκορδέλα σε κάθε αναμέτρηση, με αποτέλεσμα στο τέλος να τρώνε όχι μόνο τις καρύδες, αλλά και τους κορμούς από τους κοκοφοίνικες σαν τρυποκάρυδοι!




Κακά σημάδια από την αρχή
Για όσους ξέρουν να διαβάζουν τα… κρυφά μηνύματα που εκπέμπονται σε τέτοιες περιπτώσεις θα καταλάβαινε από νωρίς ότι η Λάουρα δεν είχε τύχη να μείνει στο παιχνίδι. Ίσως θα έπρεπε να το καταλάβει κι αυτή, για να μην εμφανίζεται μετά έκπληκτη. Κάτι δεν πήγαινε καλά με το… φένγκ σούι της (σύστημα παραδοσιακής κινεζικής γεωμαντείας ή ελληνιστί, βράσε όρυζα) από το πρωί της μέρας – και όλοι ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό που σου δείχνει η μέρα από την αρχή της.
Στη διάρκεια των αγωνισμάτων λοιπόν, η Λάουρα έχασε (φυσικά) τον πρώτο αγώνα, κόντρα στην Ελισάβετ και μετά έχασε (φυσικά) και τον δεύτερο με αντίπαλο την Σάρα. Σε κείνο το σημείο άρχισε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια. Της έφταιγαν όλοι και όλα και όχι η πανθομολογούμενη ανικανότητά της. Μάλιστα το έριξε στη… μεταφυσική. Ένιωθε, έλεγε, την αρνητική ενέργεια που την περικύκλωνε – εννοούσε και κάποιους συμπαίκτες της μάλλον.
Αργότερα, όταν κατάλαβε ότι δεν θα σταύρωνε νίκη, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, βάζοντας τον Κοκκινάκη να προτείνει την Ευρυδίκη για να μετάσχει στους υπόλοιπους αγώνες. Δύο αγωνίσματα έκανε η Λάουρα, τέσσερα η Βαλαβάνη!
Όταν κέρδισαν οι Μαχητές το έπαθλο της επικοινωνίας η Λάουρα διάβασε μήνυμα της… νονάς της, που της εμφανιζόταν σίγουρη ότι η βαφτιστήρα της θα κερδίσει το Survivor!!! Η Λάουρα όχι μόνο το καλοδέχθηκε, αλλά ένιωσε λέει την θετική ενέργεια της νονάς της! Με τέτοια ξόρκια, όμως δεν πας πουθενά. Άμα περιμένεις να σε σώσει η νονά, δεν έχεις γλιτωμό. Λάδι σου έριξε η γυναίκα στην κολυμβήθρα, όχι κρεατίνες και αναβολικά.
Νόμιζε θα μείνει στο παιχνίδι!
Η Λάουρα αιφνιδιάστηκε από την ανακοίνωση που ξεστόμισε ξερά και άσπλαχνα ο Σάκης Τανιμανίδης. Έναν… «Χανταμπάκη» - σ.σ.: το στόμα ανοιχτό, το βλέμμα στο κενό και το μυαλό παγωτό – το έπαθε κι αυτή με τη σειρά της, μόλις κατάλαβε ότι χτύπησε το κουδούνι για έξω.
Μάλιστα νωρίτερα είχε βγάλει και λογύδριο από το οποίο φαινόταν ότι θεωρούσε σίγουρη την παραμονή της (ε, άμα το ‘λεγε η νονά της!). Σε άλλο σημείο δήλωνε προβληματισμένη για την περίπτωση που φύγει η Ευρυδίκη (κόμπο το είχε δέσει) και διαβεβαίωνε ότι στην παραλία θα αναπλήρωνε εκείνη το κενό της. Για τα αγωνίσματα όμως δεν πήρε όρκο και σήκωσε με νόημα τους ώμους της, αποποιούμενη το ρόλο της ικανούς αντικαταστάτριας, χωρίς όμως να το ομολογήσει!
Πάντως έμεινε ψύχραιμη και δήλωσε χαρούμενη για την εμπειρία. Το περίεργo είναι ότι Βαλαβάνη δεν άντεξε την εξέλιξη αυτή και ξέσπασε σε κλάματα. Πιθανόν να περίμενε (και σίγουρα ήθελε) να φύγει από το παιχνίδι ο Μπο, τον οποίο είχε ψηφίσει για αποχώρηση η ίδια. Η Λάουρα την αγκάλιασε και της έδωσε κουράγιο! Μετά αγκάλιασε όλους τους συμπαίκτες της και ειδικά στον Κοκκινάκη φάνηκε να του ψιθυρίζει κάτι σαν «θα σε περιμένω έξω»! Ήταν φανερό εδώ και καιρό ότι είχαν οι δυο τους έλθει πολύ κοντά και σφυρηλάτησαν μία στενή φιλία, που έμελε να διακοπεί για λίγο. 

Μη διώξετε την Ευριδίκη... σας έφαγα!

Επιπτώσεις στη Δομινικανή Δημοκρατία
Πληροφορίες που ελέγχονται ως ανακριβείς ακόμα, λένε ότι με την αποχώρηση της Λάουρας, η παραγωγή του Survivor άρχισε να ελαττώνει δραστικά τις παραγγελίες προμηθειών, που έχει για τους παίκτες! Η γεμάτη ζωντάνια και χάρη ξανθιά παρουσιάστρια είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο φαγητό όταν η ομάδα της κέρδιζε το σχετικό έπαθλο και αυτό επιβάρυνε τον… προϋπολογισμό! Τώρα με την έξοδό της από το παιχνίδι τα δεδομένα αλλάζουν! Πρόβλημα ίσως αντιμετωπίσει και η οικονομία της Δομινικανής Δημοκρατίας, λένε οικονομικοί αναλυτές, που επισημαίνουν με νόημα ότι το όμορφο νησί της Καραϊβικής στηρίζεται στον τουρισμό και η Λάουρα ήταν από τις ξεχωριστές τουριστικές ατραξιόν αυτή την εποχή, μία ζωντανή διαφήμιση για την καλοπέραση στις πανέμορφες παραλίες και τα όμορφα τοπία της μικρή αυτής χώρας! Η πρόωρη επιστροφή της Λάουρας στην Ελλάδα και ο απότομος τερματισμός των διακοπών της εκεί, λέγεται ότι αποτελεί πλήγμα για το τουριστικό προϊόν της Δομινικανής Δημοκρατίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου