25.6.17

Ο mighty mouse Καμμένος…Η επικαιρότητα βρίθει σοβαρών θεμάτων. Οι προκλήσεις στην Άγια Σοφιά, το Κυπριακό, το βαρύ 4ο Μνημόνιο κλπ.Όλο αυτό το σκηνικό, όμως, έχει προκληθεί από την διακυβέρνηση Σύριζα- Ανελ της οποίας εκλεκτό μέλος είναι ο Π. Καμμένος.
Εάν ο Καμμένος ήταν ηθοποιός σίγουρα θα πρωταγωνιστούσε σε μια σειρά με γκλάμουρ, όπως το Riviera. Ρώσοι και ευρωπαίοι επιχειρηματίες, πολιτικοί σκάφη, πολυτέλεια, χρήμα κλπ. Θα ήταν πραγματικό ταλέντο παίζοντας τέτοιους ρόλους. Άλλωστε, η εικόνα της ζωής του αλλάζει διαρκώς δίχως κανένα τέλος. Φέρελπις πολιτικός, “μπον βιβέρ' του γιαουρτιού στα σκάφη, πατριώτης πολιτικός και πάνω από όλα ο τιμωρός των διεφθαρμένων, φορώντας την μπέρτα του Mighty mouse...  
  


Είναι ικανός να εκφωνήσει λόγο υπέρ των πεσόντων του Noratlas, να απειλήσει την αντιπολίτευση για “σκάνδαλα” και την ίδια ημέρα να πάρει το σκάφος από την Βουλιαγμένη για να διασκεδάσει στην βίλα του στο Πόρτο Ύδρα.           
Να κάνει πατριωτικές δηλώσεις εναντίον των Τούρκων πολιτικών, αλλά αργά το απόγευμα να τηλεφωνήσει σ' ένα ισοβίτη. Και το επόμενο πρωϊ να πιλοτάρει με στολές ιπτάμενων για τα φυλάκια ή να ταξιδεύσει στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό embraer.
Kαι για όλα αυτά δεν δίνουμε σε κανέναν λογαριασμό διότι “είμαστε οι πατριώτες που δεν στεκόμαστε στα τέσσερα”!        
Ο ίδιος αυτός πολιτικός, όμως, στηρίζει τα Μνημόνια που πολεμούσε έχοντας και μερικούς βουλευτές – μουτζαχεντίν.
Από που έλκει τέτοια δύναμη ; Έχει ζαλιστεί από την εξουσία ; Σαφώς
Έχει πανίσχυρους προστάτες ; Μένει να αποδειχθεί. Όταν δεν παίζει, όμως, τον ρόλο του πολιτικού ο  Καμμένος λειτουργεί σοβαρά, ως μεσάζοντας για διάφορες δουλειές. Eίτε δικές του, είτε του Αλέξη που προσέχει.  Πριν από έναν χρόνο περίπου, σε κοινή θέα, πραγματοποιούσε συναντήσεις στην Aqua Marina. Μεσολαβούσε σε μεγάλο ιδιωτικό οργανισμό υπέρ του επιχειρηματία  Ιβαν Σαββίδη. Σήμερα, αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος υπουργός Άμυνας εμφανίζεται να συνομιλεί με ισοβίτη και να τον προτρέπει να καταθέσει εναντίον εφοπλιστή. Ο mighty mouse καταρρίφθηκε και από την πτώση του κινδυνεύει να εκτροχιάσει το ήδη εκτροχιασμένο τραίνο του Αλέξη.

Δημήτρης Παφίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου