27.9.17

Ζητώ συγνώμη Μιχάλη Λιάπη…



Ομολογώ! Πετροβόλησα τον Μιχάλη Λιάπη επειδή προσπάθησε με πλαστές πινακίδες να αποφύγει τα τέλη κυκλοφορίας. Απαίτησα Δικαιοσύνη, όταν δημοσίευμα ισχυρίστηκε ότι ο μακαρίτης ο Μαγγίνας απασχολούσε στο κτήμα του πακιστανό εργάτη δίχως ένσημα. Ζήτησα το κεφάλι του Τσιτουρίδη, όταν συμμετείχε στο μέγα σκάνδαλο της μετεγγραφής του υιού του σε Πανεπιστήμιο της Αθήνας.




Ζητώ συγνώμη απ’ όσους Δεξιούς, Πασόκους, Αναρχοφιλελεύθερους και λοιπούς συμπατριώτες «σταύρωσα» όλα αυτά τα χρόνια στο όνομα μιας υποτιθέμενης επίθεσης σε βάρος των εγκλημάτων που διεπράχθησαν σε βάρος της ηθικής του ελληνικού λαού. Και λέω υποτιθέμενης, διότι πιστεύαμε τότε ότι εμείς  μαζί με άλλους ηθικολόγους είχαμε συγκροτήσει κάποιο άτυπο κίνημα ηθικής, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν υπήρξε…


Εκείνο που πραγματικά υπήρξε ήταν η δημιουργία ενός τεράστιου ψέματος από την Αριστερά, σε μία προσπάθεια να αποδυναμώσουν ηθικά την Κεντροδεξιά και να αποκτήσουν κάποια στιγμή την εξουσία. Οι υπόλοιποι απλά πιαστήκαμε… κότσοι!
Και την πήρανε την εξουσία. Κι έκαναν κυβέρνηση με τον Καμμένο και τα άλλα παιδιά. Και είδαμε επί των ημερών σημεία και τέρατα. Δεν βρέθηκε ένας βουλευτής προχτές να πει στον κ. Καμμένο ότι δεν είναι χαρούμενος που συγκυβερνά μαζί του. Ούτε ένας να ζητήσει την παραίτηση του απίθανου Κουρουμπλή. Να μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες, αλλά κάθε ημέρα όλο και κάποιος από δαύτους δίνει αφορμή για να του ζητηθεί η παραίτηση. Είναι τόσες πολλές οι αφορμές που τις θεωρούμε πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σημερινής… κανονικότητας. Γι αυτό και θυμόμαστε πιο εύκολα τις δύο τελευταίες, του Καμμένου και του Κουρουμπλή. Μέχρι να έρθει η επόμενη και να ξεχάσουμε κι αυτές.
Φίλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θα έχετε αύριο τα άντερα να πείτε κάτι αν υπουργός της μελλοντικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας συμπεριφερθεί με ανάρμοστο τρόπο και να ζητήσετε τότε την παραίτησή του; Θα μπορείτε να το κάνετε, όταν έχετε ανεχτεί και καλύψει τόσα και τόσα;  Προσωπικά πιστεύω πως ναι! Ότι δεν θα έχετε το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε και τώρα έχετε…
Η χώρα αυτή μπορεί να ανέχεται και ψεύτες και κλέφτες. Είναι μία ιδιαίτερη χώρα και μπορεί να εκπλήξει τον καθέναν. Προσωπικά δεν με ξενίζει το γεγονός ότι επικρατεί μούγκα στην στρούγκα. Θα με εξέπληττε οτιδήποτε άλλο.
Ζήτησα συγνώμη από τον Μιχάλη Λιάπη. Επειδή αυτά που έκαναν αυτοί και για τα οποία «τιμωρήθηκαν» ήταν πταίσματα σε σχέση με αυτά που γίνονται σήμερα. Αλλά αν ο χρόνος μπορούσε να γυρίσει πίσω, και πάλι θα τον πετροβολούσα! Επειδή ήμουν και εξακολουθώ να είμαι οπαδός της λογικής ότι οι πολιτικοί άνδρες θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Κι αν στο μέλλον υπάρξουν Δεξιοί ή Κεντρώοι με ανάλογες συμπεριφορές, θα κάνω και πάλι το ίδιο. Εκείνοι που δεν θα δικαιούνται να ομιλούν είναι αυτοί που σήμερα καταπίνουν αμάσητη την ρουλέτα του Λονδίνου και παρακολουθούν εκστασιασμένοι τις ζεϊμπεκιές του Κουρουμπλή.

Θανάσης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου