26.4.18

Η σωσίας του … Τραμπ!


Μια άσημη αγρότισσα στην Ισπανία έχει βρει τελευταία τον μπελά της. Ο λόγος; Είναι ολόιδια ο Ντόναλντ Τραμπ… με αποτέλεσμα η περίπτωσή της (και η φωτογραφία της) να έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά της Αμερικής.




Πρόκειται για την Dolores Leis, την οποία είδε ένας φωτογράφος στην βορειοδυτική Ισπανία, και έκπληκτος με την ομοιότητα ανέβασε την εικόνα της στο Instagram, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και σχολίων…


Από εκείνη την ώρα η 64χρονη Ισπανίδα αντιμετωπίζει κυκεώνα αιτημάτων για φωτογράφηση, συνεντεύξεις, σύναψη σχέσης, ακόμη και από ΜΜΕ που θέλουν τις απόψεις της σε θέματα αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής αλλά και … γεωπολιτικής, αν και η ίδια δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για όλα αυτά παρά μόνο για τις πατατοκαλλιέργειές της…
Μάλιστα δεν μπορεί να καταλάβει προς τι όλη αυτή η φασαρία, αφού όπως λέει στην εφημερίδα La Voz de Galicia: πρώτον δεν ήξερε ποιος είναι ο Τραμπ, και δεύτερον, αφού έμαθε, πιστεύει ότι μάλλον φταίνε τα μαλλιά της που έχουν μια τάση να ανεμίζουν δεξιά και ζερβά στον αέρα.
Πάντως πέρα από τις όποιες ομοιότητες με τον κομψευόμενο πλανητάρχη, η Dolores έχει και πολλές διαφορές με αυτόν. Κατ αρχάς δεν έχει κινητό, ούτε χρησιμοποιεί το τουίτερ, και όπως δηλώνει ποσώς την ενδιαφέρουν όλα αυτά τα «περίεργα» που είναι για τους αργόσχολους. Για το δε Ιράν δεν γνωρίζει τίποτα.
Στην περίφημη πλέον φωτογραφία, η Dolores φαίνεται να περπατά στο χωράφι της με ένα «ξινισμένο» βλέμμα, που δεν κοιτάει την κάμερα, με μια τσάπα στους ώμους, ενώ τα κατάξανθα μαλλιά της συγκρατούνται από μια στέκα.
Η διάσημη αγρότισσα ζει στην περιοχή της Γαλικίας από μικρό παιδί και είναι παντρεμένη με τον ίδιο άνδρα (άλλη διαφορά με τον Ντόναλντ) εδώ και 40 χρόνια. Ασχολείται αποκλειστικά με την καλλιέργεια της πατάτας, και δεν έχει καμιά διάθεση, λέει,  να ταξιδέψει στην Αμερική, από όπου δέχεται πολλές προτάσεις για να συμμετάσχει σε φωτογραφίσεις,  τηλεοπτικές εκπομπές, τουρνέ, ακόμη και σε ριάλιτι. Μάλιστα, όπως λέει, δεν αισθάνεται καθόλου εντυπωσιασμένη με την ξαφνική δημοσιότητα που κέρδισε μιας και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο όλα αυτά που συμβαίνουν δεν την αγγίζουν. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πάνε καλά οι σοδειές της, και όσο για τον Ντόναλντ… συνεχίζει να τον αγνοεί, υπογραμμίζοντας ότι είναι και ασχημούλης!

S.A.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου