23.7.18

Έρχεται φθινοπωρινός πολιτικός καύσωνας;


Τους έχει πιάσει πανικός, κι αυτό βγαίνει προς τα έξω με διάφορους τρόπους.
Γι’ αυτό κι εγώ προβλέπω το εξής σενάριο: Εν μέσω θερινής ραστώνης και των «μπάνιων του λαού», ο Αλέξης και οι συν αυτώ θα οργανώσουν (λέμε τώρα) φιέστες με κεντρικό σύνθημα ότι τάχαμ δήθεν τελειώσαμε με τα μνημόνια, παραλείποντας όμως να μιλήσουν για το τι ακριβώς μας περιμένει μόλις σταματήσουν οι εταίροι να μας δανείζουν με ευνοϊκά επιτόκια και στραφούμε στις ανελέητες αγορές.




Από κει και πέρα, τα παπαγαλάκια τους και τα στελέχη τους θα εμφανίζονται στα διάφορα πάνελς πουλώντας τρέλα, ελπίζοντας στη κοντή μνήμη του λαού, που στην πλειοψηφία του θα βρίσκεται σε χαλαρές διακοπές…



Παράλληλα, τους έχω ικανούς να μοιράσουν και κανένα έκτακτο επίδομα σε καμιά πολυπληθή κατηγορία «αναξιοπαθούντων», προκηρύσσοντας συγχρόνως εκλογές τον Οκτώβριο που μας έρχεται.
Θα έχει μεσολαβήσει και η ΔΕΘ, όπου για μια ακόμη φορά ο Αλέξης θα υποσχεθεί τα πάντα στους πάντες (πρώτη φορά θα είναι άλλωστε;), κι έτσι θα πάμε σε μια σύντομη προεκλογική περίοδο, με τον λαό ζαβλακωμένο και με πολλούς να έχουν μασήσει από την «καθαρή έξοδο» και τα διάφορα μπιχλιμπίδια και καθρεφτάκια που θα κρεμάνε μπροστά τους οι συριζαίοι.
Ποια Μακεδονία, ποια τσαμουριά, ποιες συντάξεις;
Δώσε στον λαό ζεστό χρήμα, μπόλικες κούφιες υποσχέσεις και ξεχνάει τα πάντα… Tον ΕΝΦΙΑ, τα διόδια, τις περικοπές, τους «πρόσφυγες πολέμου», τους καρανίκες και τα λοιπά τσιράκια… Δυστυχώς, τέτοιοι είμαστε.
Σκοπός τους λοιπόν θα είναι να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό, και στη συνέχεια να υπονομεύουν καθημερινά τη κυβέρνηση της ΝΔ, την «δεξιά παρένθεση» όπως θα τη λένε, η οποία θα κληθεί να διαχειριστεί όλα τα κακά που ψήφισαν (δακρυσμένοι) οι Συριζανέλ, με τους ίδιους στα κάγκελα να το παίζουν αθώες παρθένες, ουρλιάζοντας σε όλους τους τόνους πως τους έριξαν τα ντόπια και ξένα συμφέροντα διότι αρνούνταν να συμβιβαστούν.
Και μην εκπλαγείτε αν ξαναδείτε τον... συγκαμένο να φωνάζει «στα τέσσερα εσείς… στα τέσσερα», με ένα μεγάλο μέρος του λαού να μασάει, προμοτάροντάς τους εκ νέου.
Να μη ξεχνάμε τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά την κωλοτούμπα, μετά τις ουρές στα ΑΤΜ μέσα στο λιοπύρι, που ο περήφανος λαός τους έδωσε 35% για να ολοκληρώσουν την καταστροφή.
Έτσι μάλλον θα γίνει, οπότε προβλέπονται καυτές εξελίξεις και πολιτικός καύσωνας το φθινόπωρο που μας έρχεται.
Γρηγορείτε…

Strange Attractor


ΥΓ- Να συμπληρώσω ότι τους έχω ικανούς οσονούπω να προκηρύξουν και 50.000 θέσεις στο δημόσιο για να δέσει το πράγμα... κι άσε μετά τον Κυριάκο να τρέχει και να μη φτάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου