16.9.18

Ο νόμος Παρασκευόπουλου και τα … «αμερικανάκια»


Ανάμεσα στα πολλά που είπε χθες στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν και κάτι το οποίο προσωπικά περίμενα πως και πως… όχι, δεν είπε κουβέντα για τις δεκάδες χιλιάδες  «πρόσφυγες πολέμου» που κατέκλυσαν την Ελλάδα, από χώρες που δεν έχουν πόλεμο … ίσως πει κάτι σήμερα.





Αναφέρομαι όμως στον περιβόητο νόμο Παρασκευόπουλου, τον οποίο δεσμεύτηκε να καταργήσει άμα τη αναλήψει της εξουσίας από το κόμμα του.
Και πολύ καλά θα κάνει… διότι έχει παραγίνει το κακό με το μπες βγες σκληρών και μη κακοποιών στις φυλακές…



Διότι έτσι πως πάει το πράγμα για ποιο λόγο να  διατηρούμε φυλακές,  και να χρυσοπληρώνουμε όλα αυτά τα απίστευτα έξοδα συντήρησης, σίτισης, στέγασης, μισθούς φυλάκων κλπ; Αφού ήδη σχεδόν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι περισσότεροι από τους φυλακισμένους!
Εξ άλλου, όπως είπε (ανερυθρίαστα) ο φιλεύσπλαχνος αυτός πρώην υπουργός, η εγκληματικότητα μειώθηκε χάρη στο νόμο του!!!!!
Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ίσως να υπάρχει μια βάση στα λεγόμενά του.
Διότι, βγάζοντας έξω όλους τους Γεωργιανούς δολοφόνους και τους Τσετσένους ληστές, χώρια τους Μαροκινούς βιαστές, ντόπιους ναρκέμπορους,  και όλα τα υπόλοιπα λουλούδια, μειώνεται η εγκληματικότητα … μέσα στις φυλακές.
Δείτε για παράδειγμα τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, που δεν έχουν Παρασκευόπουλο, ούτε τον νόμο του, και συνεχίζουν να κρατάνε τους καταδικασμένους κακοποιούς μέσα στη φυλακή.
Όπως π.χ. στην Αμερική, η οποία έχει πάνω από 2 εκατομμύρια φυλακισμένους ανά πάσα στιγμή, και στην οποία λειτουργούν ακόμη και ιδιωτικές φυλακές.
Εκεί λοιπόν που τα ισόβια σημαίνουν ισόβια (με αλυσίδες, φίμωτρα, πορτοκαλί πιτζάμες, σοδομισμούς, κλπ) και όχι 4-5 χρονάκια με ενδιάμεσες άδειες, η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!
Δείτε για παράδειγμα τι έγινε προχθές σε μια φυλακή της Φλόριντα, όπου ένας κατάδικος όχι μόνο δολοφόνησε εν ψυχρώ τον συγκάτοικό του στο κελί, αλλά του έβγαλε τα μάτια, τα οποία ήπιε σε ποτήρι με νερό, και έφτιαξε ένα κολιέ με τα αυτιά του το οποίο φορούσε επιδεικτικά στο λαιμό του την ώρα που πήγε για φαγητό, σαν να μη τρέχει τίποτα.
Ο φρικιαστικός αυτός θάνατος του 58χρονου κατάδικου Larry Mark, καταδικασμένου για δολοφονία (μπουμπούκι και αυτός, να τα λέμε όλα), ήρθε να υπογραμμίσει τα τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας μέσα στις αμερικανικές φυλακές.
Οι λόγοι είναι πολλοί, λειψανδρία στο προσωπικό, υπερπληθυσμός στους κρατούμενους, ελλείψεις κονδυλίων, ναρκωτικά, και ανεξέλεγκτη δράση συμμοριών.
Πράγματα τα οποία μάλλον προέβλεψε έγκαιρα ο δικός μας Παρασκευόπουλος , και έτσι δεν συναντώνται πλέον τέτοιου είδους προβλήματα στις φυλακές της χώρας μας, αφού οι σκληρότεροι των σκληρών κατάδικοι αφήνονται ελεύθεροι.
Τώρα αν έξω στην κοινωνία το έγκλημα φουντώνει, κι αν σιδερώνονται γιαγιάδες για δέκα ευρώ, αυτό είναι άλλη ιστορία, και σύμφωνα με τον Συριζαίο διανοούμενο πρώην υπουργό, μάλλον φταίει η ίδια η κακούργα κοινωνία με τις καπιταλιστικές δομές εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, που την μαστίζουν, και όταν με το καλό στερεωθεί ο πούρος κομμουνισμός που έχει ως όραμα ο Σύριζας τότε το έγκλημα θα εκλείψει, αφού δεν υπάρχει εγκληματικότητα στον παράδεισο… μπλα μπλα…
Προς το παρόν όμως και όσο οι Αμερικάνοι δεν εφαρμόζουν κι αυτοί τον νόμο Παρασκευόπουλου τα προβλήματα στις υπερπλήρεις φυλακές τους θα συνεχίζονται, με τις συμμορίες να κάνουν κουμάντο, τα ναρκωτικά να δίνουν και να παίρνουν, και τις δολοφονίες κρατουμένων να σπάνε ρεκόρ…
Είδατε ο Παρασκευόπουλος; Πόσο μπροστά ήταν;

Strange Attractor

Δείτε κι  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου