3.9.18

Οι ιδεοληψίες της Γεροβασίλη κι η δημόσια τάξη…


Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Όλγα Γεροβασίλη θυμήθηκε τις γνωστές ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ κι έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας. 





Σε συνέντευξή της ανέφερε ότι  «μιλάμε για προστασία των πολιτών και όχι για καταστολή. Μιλάμε για ασφάλεια που βασίζεται στην εμβάθυνση των δημοκρατικών αρχών με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στη διεύρυνση του αυταρχισμού με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν. Ως εκ τούτου θα
αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα εγκληματικότητας με απαντήσεις επιχειρησιακές και θεσμικές που διακρίνονται και από οργανωτική επάρκεια και από αξιακή συγκρότηση»!!! 
Κι αμέσως μετά επιτέθηκε στη … Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας τη ότι με την «εμμονή της με τον «Ρουβίκωνα» δείχνε την ιδεολογική απομόνωση από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας»!




Δηλαδή, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βλέπει …ιδεολογική απομόνωση όσων πιστεύουν, διεκδικούν κι απαιτούν ευνομία κι ασφάλεια.
Καταλάβατε; 
Καταλαβαίνετε λοιπόν τι θα πράξει; 
Θα πάει, ας πούμε, στον Ρουβίκωνα που επιχειρεί συνεχώς καταδρομικές επιχειρήσεις εκτός νομικών πλαισίων και θα του πει για την εμβάθυνση των δημοκρατικών αρχών!!! Θα τον αφήσει ανεξέλεγκτο να καταστρέφει ιδιωτικές περιουσίες και να μπουκάρει σε ξένες πρεσβείες με θλιβερό αποτέλεσμα για την εικόνα της Ελλάδας παγκοσμίως. 
Θα πάει στους εκατοντάδες εγκληματίες που αφέθηκαν ελεύθεροι με τον νόμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ/Παρασκευόπουλου και συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση, λέγοντάς τους  για ...αξιακή συγκρότηση!!!
Προφανώς, πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αν μπουκάρουν ληστές και κλέφτες στα σπίτια μας.
Είπε κι άλλα η νέα υπουργός. Άκρως ανησυχητικά και χυδαία ιδεοληπτικά. 
Αναφερόμενη στην τρομοκρατία τόνισε ότι «ο καλύτερος τρόπος για να την αντιμετωπίσεις είναι να εξαλείψεις προληπτικά τις αιτίες που την γεννούν... την διαφθορά, την απαξίωση της πολιτικής, τον αποκλεισμό, τις κοινωνικές διακρίσεις και ανισότητες».
Καταλαβαίνετε; Θα πάει στον ευεργετηθέντα Κουφοντίνα και θα του πει να περιμένει να γίνει πράξη ο θεμέλιος λίθος του κομμουνισμού/μαρξισμού. Συμφώνως με τον οποίο θα έρθει ο …σοσιαλισμός και δεν θα υπάρχει φτώχεια, εκμετάλλευση του ανθρώπου, καταπίεση κι αδικία. Άρα, τότε θα σταματήσουν … μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές! 
Και τι θα γίνει μέχρι τότε;
Για να είμαστε ξεκάθαροι.
 Όταν πίσω από κάθε αξιόποινη πράξη η πολιτική κουλτούρα της Αριστεράς βλέπει …κοινωνικά αίτια και φτώχεια, τότε στη χώρα θ’ αλωνίζουν οι Ρουβίκωνες κι οι ελεύθεροι εγκληματίες των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕλ/ Παρασκευόπουλου.
Κι αυτό η κοινωνία δεν το αντέχει ούτε μπορεί να το ανέχεται εσαεί.
Αλήθεια, τι θα πει η Γεροβασίλη στους δυτικούς που με οργανωμένο τρόπο αντιμετωπίζουν την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα; Ότι θα τις αντιμετωπίσει μόλις εκλείψει η αδικία στον πλανήτη και σταματήσουν οι πόλεμοι; Θα την κοιτούν σαν ufo που κάνει επίσκεψη στη γη…
Να τελειώνουμε. 
Όσα έκανε ο Τόσκας, δεν ήταν μόνο από πολιτική ανεπάρκεια. 
Όσα ανέφερε η Γεροβασίλη δίνουν το στίγμα της Αριστεράς και της κουλτούρας της. 
Είναι σαφές ότι όσα  ζήσαμε με τον Τόσκα θα εξακολουθήσουμε να τα ζούμε. Πολύ περισσότερο αφού η Αριστερά κι η αρμόδια υπουργός θεωρούν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως ένα απλό κτίριο όπου μπορούν να γίνονται φιλολογικές συζητήσεις με στόχο την εμβάθυνση του μαρξισμού.
Όμως, το συγκεκριμένο υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητα να κάνει πράξη τον μαρξισμό. 
Είναι κομβικός θεσμός για να προστατεύει τους πολίτες και τις περιουσίες του κράτους και των ιδιωτών. Όσο δεν το πράττει, όσο χαϊδεύει τα ώτα τρομοκρατών κι εγκληματικών, τόσο χειρότερα θα γίνονται τα πράγματα.
Εν των μεταξύ ρέει ζεστό ακόμη το αίμα του δολοφονημένου  Νικόλα στον Λυκαβηττό ή του επιχειρηματία στην Κηφισιά ή της Ελένης Αγραφιώτη στο Μαρούσι. Κι οι πολίτες, ζώντας υπό καθεστώς φόβου κι ανασφάλειας συνεχίζουν να κάνουν τους κοιμισμένους όπως τους συνέστησε η Πολιτεία…

Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου