29.9.18

Οίκος ανοχής: Προσεχώς … ρομπότ!


Η τελευταία «άρρωστη» μόδα στον πλανήτη είναι οι οίκοι ανοχής, όπου οι πελάτες δεν συνευρίσκονται με γυναίκες (ή άνδρες), αλλά με κούκλες… sex dolls.





Η τεχνολογία έχει πλέον προχωρήσει με ιλλιγγιώδη άλματα σε αυτόν τον τομέα, και όποιος δεν θέλει να αγοράσει μια τέτοια κούκλα, αφού δεν πιστεύει στις μόνιμες σχέσεις κι ούτε θέλει δεσμούς και λουλούδια, μπορεί να νοικιάσει σύντροφο για λίγη ώρα, να της βγάλει τα μάτια, και μάλιστα κάθε φορά και από μια διαφορετική…



Εξ ου και οι πιένες που γνωρίζουν τα ανάλογα «καταστήματα» που ανοίγουν δεξιά κι αριστερά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μόνο που κάποιοι αντιδρούν, όπως π.χ. ο δήμαρχος του συντηρητικού, αν και πολυπληθούς, Χιούστον του Τέξας, ο οποίος είναι στα μαχαίρια με μια καναδική εταιρία sexbot business (από το σεξ και το ρομπότ), η οποία μετά το Τορόντο, όπου λειτουργεί αλυσίδα τέτοιων «μπορδέλων», θέλει να ανοίξει και ένα στο Χιούστον των αγελαδάρηδων.
Πρόκειται για την εταιρία KinkySDollS, στα «μαγαζιά» της οποίας ο πελάτης μπορεί να πληρώσει για ένα δωμάτιο παρέα με μια «κούκλα», για χρονικό διάστημα από 30 λεπτά ως δυο ώρες αν είναι ιδιαίτερα μερακλής και βιτσιόζος. Κι αν έχει υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, τότε μπορεί να «κάνει παρέα» με περισσότερες από μια «κούκλες», όσες αντέχει η κράση, αλλά και το πορτοφόλι του δηλαδή…
Μόνο που ο δήμαρχος τα έχει πάρει στο κρανίο και δεσμεύεται να μην επιτρέψει τέτοιου είδους πορνεία στην πόλη του.
«Δεν θέλουμε τέτοιου είδους επιχειρήσεις στην πόλη μας», λέει, μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα: Δεν υφίσταται κανενός είδους νομοθεσία που να  απαγορεύει ή να  ρυθμίζει την πορνεία με … ρομπότ!
Γι αυτό προχώρησε κατ αρχήν στη συλλογή υπογραφών (ήδη υπέγραψαν περίπου 10.000 πολίτες) ισχυριζόμενος πως αυτού του είδους η πορνεία θα καταστρέψει οικογένειες, θα καταστρέψει την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, και στο τέλος θα συντελέσει στην αύξηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών και παιδιών…
Το κύριο όμως ζήτημα που θέτει είναι αυτό της υγιεινής, αφού όπως επιμένει δεν υπάρχει σωστός και αποτελεσματικός τρόπος της απολύμανσης μιας κούκλας μετά τη χρήση της. Κάτι που θα οδηγήσει, λέει ο δήμαρχος, σε επιδημία αφροδισίων νοσημάτων.
Από την πλευρά της η εταιρία δεν δείχνει να πτοείται, και όπου να ‘ναι θα κάνει τα εγκαίνια του «καταστήματος» στο Χιούστον, ενώ σύμφωνα με τους δικηγόρους της κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να την εμποδίσει, αφού η δραστηριότητά της είναι εντελώς νόμιμη.
Όπως όμως λέει ο δήμαρχος, αυτό μπορεί να ισχύει τώρα, αλλά υπόσχεται να φέρει ειδική νομοθεσία με σκοπό το κλείσιμο τέτοιου είδους καταστημάτων ρομποτικής ακολασίας. Κι αν δεν μπορέσει να τα απαγορεύσει τελείως, θα φροντίσει, λέει, να μη λειτουργούν κοντά σε σχολεία, νηπιαγωγεία, και εκκλησίες…
Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα νικήσει στο τέλος.
Κι αν η συγκεκριμένη «πορνεία» καταφέρει να γίνει καθεστώς, αντί για μόδα, οπότε να τη δούμε και στη χώρα μας… αυτό θα πει ανάπτυξη… όχι μόνο διόδια.

Strange Attractor

Δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου