22.9.18

Ένας επικίνδυνος κωλοτούμπας, που όμως λατρεύεται μετά μανίας.


Είχε υποσχεθεί πως θα καταργήσει το μνημόνιο, αλλά έφερε ένα άλλο σαφώς πιο σκληρό και πιο επαχθές (που θα έλεγε κι η ζουρλή).
Είχε πει πως θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύει η μαντάμ Μέρκελ, αλλά στο τέλος το μόνο αρκούδι (νηστικό) που χορεύει στους ρυθμούς των «τοκογλύφων»είναι  ο ίδιος.




Είχε υποσχεθεί πως θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, αλλά τον διατήρησε, και μάλιστα τον αύξησε κιόλας.
Είχε δεσμευτεί να καταργήσει τα διόδια, αλλά τα πολλαπλασίασε με νέους σταθμούς παντού, και μάλιστα τα αύξησε και αυτά…



Κατηγορούσε τους προηγούμενους για δήθεν ξεπούλημα του ΟΣΕ για 300 ψωροεκατομμύρια, κι αυτός τον πούλησε μόλις 40… όσο κοστίζει ο Μήτρογλου!
Είχε πει πως δεν θα «ξεπουλήσει» τα δημόσια και δωρεάν αεροδρόμια. Το έκανε και μάλιστα με διαδικασίες φαστ τρακ.
Είχε τάξει αυξήσεις μισθών, με τον κατώτατο στα 751 (κοστολογημένα!) ευρώ το μήνα. Πάπαλα…
Είχε υποσχεθεί 100.000 νέες θέσεις εργασίας, αλλά κατάφερε να φύγουν πάνω από 400.000 νέοι στο εξωτερικό επειδή αυξήθηκε η ανεργία.
Κατήγγειλε συνεχώς τους διορισμούς ημετέρων από πλευράς των παλιών, κι αυτός προχώρησε σε διορισμούς όχι μόνο συγγενών των συριζαίων, αλλά και γκόμενων, αγαπημένων τους ράπερ, κ.ά.
Κατηγορούσε σφόδρα το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα, και τώρα κυβερνάει με στελέχη προερχόμενα από το κακό  Πασόκ, και με συγκυβερνήτη τον Μπάνο. Χώρια που υπουργοποίησε μέχρι και την Παπακώσταινα.
Είχε υποσχεθεί να αφοπλίσει την αστυνομία και να καταργήσει τα ΜΑΤ, αλλά ό ίδιος κυκλοφορεί μόνο συνοδεία ΜΑΤ και ΕΚΑΜ.
Είχε δεσμευτεί να αυξήσει τις συντάξεις, αλλά όχι μόνο τις πετσόκοψε, τώρα ελπίζει και στο σύντομο θάνατο των συνταξιούχων άνω των 70, μπας και μειωθούν οι δημόσιες δαπάνες.
Κατηγορούσε τους ανάλγητους σαμαροβενιζέλους επειδή «έσβηναν», έλεγε, τα αιρκοντίσια στην Αμυγδαλέζα, και τώρα η χώρα μας έχει γίνει παγκόσμιο ρεντίκολο λόγω της απάνθρωπης μεταχείρισης των «παράτυπων» μεταναστών.
Πούλησε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας, ενώ ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και όσον αφορά στη Τσαμουριά, και μπορεί και στη Δυτ. Θράκη.  

Θα ρίσκαρε, έλεγε, με τους Τούρκους στο Αιγαίο, και σήμερα αποτελεί το κανισάκι του Ερντογάν, με τα τουρκικά πλοία να φτάνουν μέχρι και στα λιμάνια των νησιών μας.
Κάηκαν 100 άτομα στην Αττική λόγω αδιαφορίας και ολιγωρίας του κράτους, και κατ’ αυτόν φταίνε οι νεκροί που είχαν… χτίσει παράνομα.
Θέλετε κι άλλα; Θα χρειαστεί ένα βιβλίο ολόκληρο…
Μόνο για την εγκληματικότητα που επέφερε, και για τον νόμο Παρασκευόπουλο να μιλήσουμε, θέλουμε μήνες…
Το μόνο που υποσχέθηκε και πραγματοποίησε είναι ότι γέμισε τη χώρα με «δυστυχισμένα γυναικόπαιδα», κυρίως νέους άνδρες από 20 ως 30 ετών, και «πρόσφυγες πολέμου» από χώρες που όμως δεν έχουν πόλεμο.
Σε αυτό, ναι πέτυχε!
Κατά τα άλλα, η Χ.Α. που την είχε κλείσει μέσα ο φασίστας ο Σαμαράς, ακόμη να δικαστεί από την Πρώτη Φορά Αριστερά… α, ξέχασα, καταζητείται ο ντεσπεράντο … Λαφαζάνης!
Και με όλα αυτά, και άλλα τόσα, ακόμη απολαμβάνει ένα 20-23% στις δημοσκοπήσεις…
Τι να πει κανείς για το …. της αλληνής;

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου