7.11.18

Παρατράγουδα στον διαγωνισμό του … κώλου!


Έχετε υπ όψιν σας τον διάσημο διαγωνισμό Miss BumBum;
Πρόκειται για έναν διαγωνισμό καλλιστείων της Βραζιλίας, που διεξάγεται κάθε χρόνο, και που νικήτρια ανακηρύσσεται η κοπέλα εκείνη που έχει τα πιο θελκτικά οπίσθια, ή αλλιώς τον πιο ζουμερό κώλο.




Με μόνο όρο συμμετοχής, ο κώλος της να είναι φυσικός, και όχι αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων, προσθετικής χειρουργικής, κλπ.
Μάλιστα, για να εξασφαλίσουν την γνησιότητα των οπισθίων οι διοργανωτές, υποβάλλουν όλες τις υποψήφιες σε ακτινολογική εξέταση!
Και μιλάμε για χιλιάδες υποψήφιες, αφού η Βραζιλία εκτός από το ποδόσφαιρο, τις φαβέλες, και την εγκληματικότητα, είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή και για τους κώλους της…



Φέτος όμως ο εν λόγω διαγωνισμός του κώλου είχε παράπλευρες απώλειες και παρατράγουδα. Σημειώθηκε βία!
Όλα ξεκίνησαν όταν μια διαγωνιζόμενη κατηγόρησε μιαν άλλη για τεχνητά οπίσθια. Κάτι που αν είναι αλήθεια ξεφτιλίζει την διοργάνωση και τους αυστηρούς όρους της με ειδικούς ελέγχους από δερματολόγους, πρωκτολόγους, και… κτηνιάτρους. 
Μόλις λοιπόν ανακηρύχθηκε νικήτρια η 31χρονη Ellen Santana, αμέσως όρμησε επάνω της μια άλλη υποψήφια του κώλου, η 27χρονή μασέζ Aline Uva, της άρπαξε την κορδέλα και την προπηλάκισε φωνάζοντας ότι όλα είναι σικέ και πως ο κώλος της «νικήτριας» είναι πλαστικός!  
Όπως ούρλιαζε στα μικρόφωνα, πριν την κατεβάσουν από τη σκηνή οι σεκιουριτάδες: «Πρόκειται περί απάτης… ο δικός μου ο κώλος είναι αληθινός κι αυτής είναι ψεύτικος… πλαστικός… μπορώ να το αποδείξω»! 
η νικήτρια του κώλου
Πριν όμως το αποδείξει, απομακρύνθηκε βιαίως από την σκηνή.
Ο διαγωνισμός Miss BumBum γίνεται κάθε χρόνο στη Βραζιλία από το 2011.
Τον εμπνεύστηκε ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Cacau Oliver, που από μικρός λάτρευε τους τορνευτούς κώλους, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα.
Η εκάστοτε νικήτρια κερδίζει βραβείο $13.000, και συνήθως δέχεται πολλές προτάσεις για διαφημίσεις, γάμους, και … one night stands. Χώρια που μια νίκη σε αυτόν τον διαγωνισμό ανοίγει όλες τις πόρτες για μια πετυχημένη καριέρα ηθοποιού σε πορνό ταινίες.  
Γι αυτό και χιλιάδες κοπέλες κάνουν τα πάντα για να συμμετάσχουν στην τελική του φάση… για να γίνουν σελέμπριτις του κώλου.
Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, συμμετείχαν και δυο trans, προκαλώντας τις αντιδράσεις των διαγωνιζομένων αλλά και διάφορων άλλων μερακλήδων του (γυναικείου) κώλου, που είναι συντηρητικοί στα γούστα τους.
Όπως όμως είπε στα ΜΜΕ μια εξ αυτών, η Paula Oliveira, πρώην φορτηγατζής ονόματι Fernando, «δεν με απασχολεί τι λένε όσες με ζηλεύουν και δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι ο δικός μου ο κώλος είναι πολύ πιο σέξι από τον δικό τους, κι ας γεννήθηκα με @ρχίδι@...».
Μεστά λόγια… τα είπε όλα ο λάγνος φορτηγατζής.

Strange Attractor

Δείτε κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου