20.11.18

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες;


Παρέλαβαν Μακεδονία και παραδίδουν Πρέσπες... Παρέλαβαν Αιγαίο και παραδίδουν κύματα..., ο βυθός αμφισβητείται. Όλα τα άλλα ενέχυρο μέχρι το 2060.  
Πάνε και εκείνα τα ηρωικά, του Ανδρέα, με την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες. Θα φανεί πού θα ανήκει, όταν οι αμερικάνοι ξεκαθαρίσουν πως την θέλουν, τόσο στα Βαλκάνια όσο και στο Αιγαίο. Μένει να το δούμε. 





Το βέβαιο πάντως είναι πως ούτε ρυθμιστής ενέργειας στα Βαλκάνια θα γίνει η Ελλάδα (και όποιος έχει αντίρρηση θα εξαφανίζεται από την πολιτική ζωή...) ούτε άλλα πετρέλαια θα βρει στο Αιγαίο, ούτε και πολλά-πολλά ψαξίματα θα κάνει, μέχρι το 2100... και βλέπουμε.
Πως το ξέρουμε; Δεν χρειάζεται να το ξέρουμε... Αν βγάλουμε την τσίμπλα... το βλέπουμε.
Φωνάζει... που μας πηγαίνουν και με το Τουρκικό, μετά το Σκοπιανό…




Σε όποιον δεν φωνάζει... ας ξεφυλλίσει τις σελίδες της ιστορίας του 1980, με την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες... και τους αμερικάνους να πριονίζουν τα ποδάρια της, στις βάσεις... (Σούδα), στους αγωγούς... (Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη) και στις επενδύσεις (αποχώρηση από την Ελλάδα όλων των αμερικανικών πετρελαϊκών, χημικών, μεταλλευτικών, και άλλων μονάδων βαριάς παραγωγής) λόγω παράδοσή της... στους Ρουβίκωνες. 
Οι επαγγελματίες δολοφόνοι της 17 Νοέμβρη εξυπηρέτησαν άλλες εποχές και άλλα πράγματα... (χάλυβας, πετρέλαια, βαριά βιομηχανία και παρόμοια...). 
Συνειδητοποιείστε λοιπόν (και οι ηθελημένα... δύσκολοι) πως η Ελλάδα για να μικρύνει, γεωπολιτικά και οικονομικά, θέλει τον... τριτοκοσμικό σοσιαλισμό της (η σοσιαλμανία Καραμανλή με κρατικοποίηση της μισής -πραγματικής τότε- ιδιωτικής οικονομίας και βιομηχανίας δεν αρκούσε...) ή την πρώτη φορά αριστερά της, τύπου ΣΥΡΙΖΑ. 
Και λέγοντας, τύπου ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε κατά νου τις προχθεσινές εικόνες, κορυφαίων του πού άφησαν (τρόπος του λέγειν...) το κοκτέιλ τους εντός της Αμερικάνικης Πρεσβείας, φόρεσαν το ειδικό αμπέχονο (αριστερός χωρίς αμπέχονο δεν γίνεται...) και βγήκαν έξω από την Πρεσβεία ενάντια... στους αμερικάνους φονιάδες των λαών...
Η Ελλάδα θέλει πολιτικούς να παριστάνουν τους σοσιαλιστές ή τους αριστερούς για να φθάσει εδώ που έχει φθάσει και εκεί που θα καταντήσει κοντά στο 2060. Τότε που το Υπερταμείο θα πουλάει ακόμη Ελλάδα, στο όνομα βέβαια αμερικάνικης συνταγής, του ΔΝΤ. 
Μια ματιά στην κατάσταση που θα παραλάβει η επόμενη κυβέρνηση είναι αρκετή να μας θυμίσει πως η Ελλάδα σταμάτησε από το 2018 (συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο) να ανήκει στους Έλληνες. 
Τα κόκκινα δάνεια δεν θα έχουν λύση που να συνδέεται με ανάκαμψη της οικονομίας. Ό,τι και να αποφασίσουν οι Τράπεζες (στο χάλι που είναι) θα αφήσουν τεράστιο χώρο για τα "κοράκια".
Και τα "κοράκια" εξαγοράς χρέους και ψαχνού... από επιχειρήσεις είναι ήδη σε προχωρημένες ιδιωτικές κουβέντες στο 80% των περιπτώσεων. Άγνωστο συνεπώς σε ποιους θα ανήκουν οι εξαγορές από "κοράκια", μαζί με τα ακίνητα εξαγορών από Κινέζους και Άραβες. 
Το εσωτερικό χρέος του λαού, που είναι σε σκόπευση... από τις κατασχέσεις φθάνει τα 105 δισ. ευρώ και αφορά τον μισό ελληνικό φορολογούμενο πληθυσμό..., καθώς ξεπερνάει τα 4.500.000 άτομα. 
Από εκεί και πέρα πάμε σε πτωχοκομεία... συσσίτια και παγκάκια. Οι τεμπέληδες του αριστερού "επαγγέλματος" των επιδομάτων δεν θα γλυτώσουν τις κατασχέσεις...
Μιλάμε για το χρέος του λαού γιατί από τα 105 δισ. χρέος στο κράτος, το 85% των οφειλετών έχουν δεν έχουν πάνω από 3-4.000 ευρώ χρωστούμενα. Και αυτή η φτώχεια δεν πρόκειται να καλυφθεί από 2-3 βιομηχανίες... ιατρικής κάνναβης που θα προσλάβουν 200-300 άτομα να δουλέψουν με 560 ευρώ τον μήνα. 
Πώς θα σώσει, η Ελλάδα, την κατάσταση αυτή για να επαναφέρει όχι ανάπτυξη αλλά κάποιας μορφής ανάκαμψη;
Πώς θα το κάνει όταν η Ελλάδα (αυτή που θα παραδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να εξοφλήσει και το δικό του μνημόνιο, το τρίτο, με φόρους για πλεονάσματα 2%, επί 40 χρόνια!!!, με υποθηκευμένο το φως και νερό που πίνουν οι πολίτες στις επίσης υποθηκευμένες παραλίες της... (ως εκεί που πιάνει το μάτι τους) πουλώντας τα πάντα, έως το 2060; 
Είναι ηλίθιοι ή ψυχασθενείς οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι Έλληνες μετανάστες ή οι 60.000 μικροί-μεσαίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες που άνοιξαν κωδικούς σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τσεχία και Σκόπια;
Πατρίδα ψάχνουν να βρουν. Πατρίδα να μην τους διώχνει...

Γιώργος Κράλογλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου