10.1.19

Ο ανερυθρίαστος Αλέξης, και ο μπατριώτης Μπάνος…


Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Σαμαράς το 2012, ο Σύριζας με τον Αλέξη ήταν καθημερινά στα κάγκελα, καταγγέλλοντας τα πάντα όλα και ζητώντας εκλογές.
Πέθαινε κάποιος ταλαίπωρος σε ορεινό χωριό από μαγκάλι; Έφταιγε αυτοπροσώπως ο Σαμαράς.
Αυτοκτονούσε κάποιος πειραγμένος; Τον σκότωσε ο Σαμαράς.
Ζεσταίνονταν τα μεσημέρια κάποιος «πρόσφυγας πολέμου» (από το Νεπάλ) στην Αμυγδαλέζα; Έφταιγε ο ανάλγητος Σαμαράς…
Και ούτω καθ εξής…




Όλα τα δεινά της χώρας, είτε πολιτικά, είτε οικονομικά, είτε συνοικιακά… π.χ. έπεφτε χιόνι στα Γρεβενά, η αιτία ήταν ο φασίστας ο Σαμαράς, που βαρούσε προσοχές στη Μέρκελ.
Μέχρι που επιτέλους ανέλαβε ο Αλέξης και ως διά μαγείας όλα τα ζητήματα λύθηκαν.
Βέβαια, οι αυτοκτονίες, οι θάνατοι από μαγκάλια, οι θάνατοι προσφύγων, η απόλυτη εγκληματικότητα, όλα αυτά όχι μόνο συνεχίζουν αλλά έχουν πολλαπλασιαστεί.
Άσχετα αν τα αντικειμενικά ΜΜΕ μας τα κάνουν γαργάρα.
Και ποιος φταίει τώρα;
Οποιοσδήποτε εκτός από τον Αλέξη…



Τον ίδιο Αλέξη που ούρλιαζε go back madam Merkel και σήμερα την υποδέχεται γονυπετής κλαψουρίζοντας come back madam Merkel
Τον ίδιο Αλέξη που ως πούρος επαναστάτης διαδήλωνε επί παντός του επιστητού, και σήμερα απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις στην Αθήνα, μη τυχόν και χαλαστεί η λατρευτή του μαντάμα.
Ναι, μιλάω για τον Αλέξη που ανέβαζε μπάρες καταγγέλλοντας τα διόδια των εργολάβων, και που σήμερα τα έχει πολλαπλασιάσει, με τον αρμόδιο υπουργό να τα χαρακτηρίζει «μοχλό ανάπτυξης».
Παρεμπιπτόντως, μπορεί στη Βόρεια Ελλάδα να έγινε ο κακός χαμός με τον χιονιά, και να έκλεισαν οι δρόμοι και τα σχολεία, όμως οι σταθμοί διοδίων λειτούργησαν κανονικά… με επίκεντρο τον άνθρωπο και για χάρη της ανάπτυξης που λέγαμε.



Και που είμαστε σήμερα, τόσα χρόνια μετά την καταστροφή που μας βρήκε επειδή κάποιοι ανισόρροποι για να μη πληρώσουν ΕΝΦΙΑ υποθήκευσαν την χώρα παραδίδοντάς την σε μια συμμορία ημίτρελων;
Είμαστε σε καθεστώς υπαρκτού σουρεαλισμού, με τον ευρυμαθή και σώφρονα Αλέξη (που δεν ήξερε καν σε ποιον πόλεμο ήταν φύρερ ο Χίτλερ) να δηλώνει με ύφος ότι κοιμάται ήσυχος τα βράδια, ότι μας έβγαλε από τα μνημόνια, ότι έχει μοναδικό σκοπό την ευμάρεια της χώρας, ότι το ατού του είναι η οικονομία(!)… αν το έλεγε και στα εγγλέζικα θα τον πίστευα… και ότι δεν χρειάζονται εκλογές διότι ως πολιτικός είναι υπέρ της σταθερότητας, και εν πάση περιπτώσει κυβέρνηση μειοψηφίας έχει και η Ισπανία, και άλλες χώρες…
Με τον συγκαμένο να του κάνει βουντού (από το πατσατζίδικο στο Αιγάλεω απ’ όπου παρακολουθούσε τη συνέντευξη), και την εκστασιασμένη από το βλέμμα του Στάη να παρακαλάει από μέσα της να αναλάβει ο Αλέξης και το υπουργείο Ναυτιλίας, για να τον … παντρευτεί.
Εν τω μεταξύ η κατεψυγμένη χώρα μας συνεχίζει την καθοδική πορεία προς την άβυσσο, με τους ΑνΕλ του 0.5% (δημοσκοπικά) να είναι οι ρυθμιστές του μέλλοντός της, και όλοι να κρεμόμαστε από τα τέτοια του Παπαχριστόπουλου και της Κουντουρά.
Βέβαια να τα λέμε όλα, δεν θέλουν όλοι εκλογές. Υπάρχουν και κάποιοι «παραγωγικοί» φορείς που βολεύονται μια χαρά με το χάος που επικρατεί. Π.χ. ο Σύλλογος «Γκόμενων Σβίγκου», και η «Ένωση Μετακλητών Υπαλλήλων», που μια χαρά περνάνε, αφού το παραδάκι πέφτει…
Όπως πέφτει και για τους βουλευτές, που αν γίνονταν πρόωρες εκλογές οι μισοί θα επανέρχονταν στην ανεργία και στην τράκα…
Όσο για το Μακεδονικό… σιγά μωρέ την λεπτομέρεια. Το επίδομα θέρμανσης να μπει στον λογαριασμό, και ποιος τον μαμάει τον Ζάεφ.
Όσο για το περιλάλητο διαζύγιο Τσίπρα Καμένου, μη περιμένετε δράματα, αίματα, και ξύλο.
Βελούδινο θα είναι… όπως αρμόζει σε ώριμα ζευγάρια. Και με βαρβάτη διατροφή…  τα αντισταθμιστικά οφέλη των F 16…
Όσο για το ποιος θα παίξει τον ρόλο του νέου χρήσιμου ηλίθιου του Αλέξη για το επόμενο τέρμινο; Ονόματα δεν λέω… Σταύρο τον … ελένε.

Strange Attractor

ΥΓ- Ο κυρ Φώτης ήταν τελικά πιο μάγκας και πιο κοχονάτος από τον Μπάνο, αφού είχε παραιτηθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά για χάρη των μοντέρ βάρδιας της ΕΡΤ.
Ο μπατριώτης συγκαμένος ούτε καν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν αφήνει τη καρέκλα… έφτιαξε μάλιστα και νέο λογότυπο με ροζ γραμμές!
Πάντως, στην Κ.Ο. που συγκάλεσε ουδείς ενεφανίσθη. Για τέτοιον ηγήτορα μιλάμε… με σεβασμό απ’ όλους.

1 σχόλιο:

  1. Τα είπες τόσο καλά δεν έχω να προσθέσω τίποτα.Απλά συμφωνώ και επαυξάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή