17.1.19

Παρακμή με σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμού…


Οι μόνοι που βλέπουν στοιχεία κανονικότητας στη χώρα είναι αυτοί που παρασιτούν και συνεχίζουν να επιδεικνύουν ένα απίστευτο κρεσέντο υποκρισίας και τυχοδιωκτισμού.
Υπερχρεωμένοι βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων είναι πρόθυμοι να αποδείξουν ότι ο εξευτελισμός και το… κουρέλιασμα στοιχειωδών ηθικών κανόνων είναι κάτι ξένο ως προς τη δική τους σκέψη, νοοτροπία και πρακτική.




Άνθρωποι που κάθε πρωί μπορεί να κοιτάζονται στον καθρέφτη και να νιώθουν άνετα, είναι πρόθυμοι να γυρίσουν όσα κόμματα χρειαστεί για να αποκτήσουν χρήμα, ισχύ και προνόμια αφού πρώτα βουτήξουν στο ψέμα και στη διαφθορά. Γιατί συνιστά μεγίστη διαφθορά να κοροϊδεύεις και μάλιστα ξετσίπωτα τους πολίτες!



Δεν διστάζουν να πάνε στην άλλη άκρη του εκκρεμούς και από αντιμνημονιακοί, αντι-μερκελιστές, αντι-καπιταλιστές, αντι-ευρωπαίοι, αντι-διαπλεκόμενοι να γίνουν όλα τα παραπάνω χωρίς το… αντί!
Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμού θα κλείσει έναν κύκλο υποκρισίας και εξευτελισμού των πολιτικών ηθών.
Άνθρωποι χωρίς φιλότιμο, γαλουχημένοι με το ψέμα και τη λαμογιά ή συμβιβασμένη με τη βρωμιά και το παρασκήνιο. Και όλα αυτά υπό τον μανδύα των «αγωνιστών», ή των «αντιμνημονιακών», ή των «αλληλέγγυων», ή των «ευαίσθητων» κλπ.
Η αποδόμηση του σημερινού φαύλου κυβερνητικού εκτρώματος αποτελεί εθνική επιταγή και ανάγκη.
Αυτοί που κεφαλαιοποίησαν την απόγνωση και την απογοήτευση των πολιτών για να κάνουν ρεσάλτο στην εξουσία και να λεηλατήσουν παντί τρόπω (προκαλώντας μάλιστα και ζημιά πολλών πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2060), πρέπει να τύχουν της μεγίστης καταδίκης σε όλα τα επίπεδα.
Οι σημερινοί κυβερνώντες υποδούλωσαν τη χώρα, διέλυσαν τους μεσαίους και μικρομεσαίους, δίνουν αριστερά ψιχία σε εξαθλιωμένους πολίτες, διορίζουν μετακλητούς και αβαντάρουν όλα τα θρασύτατα και άθλια υποκείμενα του παρασκηνίου και του περιθωρίου που κάποτε έκλειναν δρόμους και τώρα βολεύονται ως… αντιεξουσιαστές στην εξουσία.
Η σημερινή κυβέρνηση δεν αρκέστηκε στην οικονομική εξαθλίωση και την πρόκληση σοβαρότατων βλαβών στην οικονομία λόγω ιδεολογικής ανισορροπίας, ανεπάρκειας, ανικανότητας και αχρηστίας. Έχει επιφέρει πολυεπίπεδες αλλοιώσεις και προκάλεσε μεταστάσεις σε όλους τους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας. Μια ελληνική πολιτεία που επί δεκαετίες είχε αναπτύξει καρκινικά κύτταρα παντού.
Σε όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα παραμένουν απαθείς θεατές, αυτοί που θα έπρεπε να είναι αποφασιστικοί πρωταγωνιστές της πρώτης γραμμής. Μιλάμε για πολιτειακούς παράγοντες και τη Δικαιοσύνη. Η απουσία τους και η αδράνεια τους αν δεν εξοργίζουν, τότε σίγουρα προβληματίζουν…
Το «κερασάκι στην τούρτα» είναι το κλείσιμο των εθνικών θεμάτων σε συνθήκες οικονομικής εξάρτησης.
Οι πρόθυμοι «ντιλιβεράδες» που κυβερνούν, μετά την οικονομική εξάρτηση και εξαθλίωση των πολιτών είναι πρόθυμοι να τελειώσουν και με την ισοπέδωση βασικών σταθερών της εξωτερικής πολιτικής.
Άλλωστε προέρχονται από μια πολιτική μήτρα που ήταν απέναντι σε οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό και πάντα δίπλα σε οτιδήποτε ανθελληνικό.
Ας τα βλέπουν όλα αυτά όσοι τους πίστεψαν. Τουλάχιστον, ελπίζουμε στις προσεχείς εκλογές να δούμε πρόθυμους μετανοημένους που θα διορθώσουν το τεράστιο λάθος του 2015. Αν και (σχεδόν τα πάντα) δεν μπορούν να διορθωθούν πλέον.
Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν τα πάντα αισθάνονται πλέον… ικανοποιημένοι.
Το κακό είναι ότι κατέστρεψαν τη χώρα μαζί με υποτιθέμενες πατριώτες που προέρχονται από τον δεξιό χώρο, μαζί με τους οποίους συγκυβερνούν.
Είναι αυτοί που κρατούσαν κάποιες άμυνες γύρω από τα εθνικά θέματα και τώρα εμφανίζονται πρόθυμοι να… πουληθούν για ένα δάνειο, για ένα διαφημιστικό πακέτο, για έναν φορολογικό έλεγχο, για έναν διορισμό, για μία αρπαχτή.
Όλοι αυτοί έχουν καταφέρει το… ακατόρθωτο.
Μετά την οικονομική ισοπέδωση έφεραν την καθολική παρακμή στη χώρα με ρήτρα εξευτελισμού!
Σαν δεν ντρέπονται…

Λουκάς Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου