1.3.19

Ο πόλεμος στη Συρία και το κινητό της κυρά Σούλας....


Διάβασα κάπου ότι οι ανθρωπιστές κυβερνώντες ετοιμάζουν ένα νέο χοτ σποτ στον Βόλο, το οποίο θα είναι «η μητέρα όλων των χοτ σποτ», και ότι ο Μπέος αντιδράει απειλώντας με «αιματοχυσία». 




Δεν ξέρω αν όλα αυτά ισχύουν, αλλά αυτό που ξέρω καλά είναι ότι στα νησιά, όπως π.χ. η Μυτιλήνη, γίνεται ο κακός χαμός καθώς έχουν πλημμυρίσει από «συμπαθείς πρόσφυγες πολέμου» (από χώρες που δεν έχουν πόλεμο), με την παραβατικότητα στα κόκκινα, αλλά κανείς δεν μιλάει.
Κι αυτό διότι οι ντόπιοι έχουν τρελαθεί στο χρήμα, και στην ουσία έχουν εξαγοραστεί…



Είναι πολλές οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα νησιά, εκατοντάδες θα έλεγα, και τεράστιος ο πακτωλός χρημάτων που πέφτει στην αγορά, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται κιχ, να κάνουν όλοι τα στραβά μάτια, και οι ντόπιοι να ισοσκελίζουν τις απώλειες από τον τουρισμό με μαύρο χρήμα από τους αλληλέγγυους, και τους ίδιους τους «πρόσφυγες».
Κι ας μην πήραν τελικά το Νόμπελ… χαλάλι. Το μπακίρι να πέφτει…
Όπως κάποτε στην Ειδομένη, στην οποία μαζεύονταν καθημερινά διάφοροι επιτήδειοι, που με ένα πολύπριζο από τα ΤΖΑΜΠΟ έβγαζαν τρελά μεροκάματα, νοικιάζοντας χρόνο φόρτισης για τα κινητά των «προσφύγων».
Χώρια οι «μερακλήδες» μεσήλικες με καβουράκια και καπαρντίνες (ντάλα καλοκαίρι) που επισκέπτονταν την περιοχή για να ζήσουν το όνειρο με τον Αμπντούλ, τον Αχμέτ, και τα άλλα παιδιά απ’ το Αλγέρι και το Σουδάν.
Και όλα αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό κατανοητά. Τέτοιοι είμαστε… κι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Εδώ στην κατοχή κάποιοι έκαναν περιουσίες αγοράζοντας οροφοδιαμερίσματα έναντι ενός τενεκέ με νοθευμένο λάδι… τι να λέμε;
Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνω είναι κάποιοι αμετανόητοι γιδάνθρωποι, που ψήφισαν Αλέξη, και που άντε μπορεί να βολεύτηκαν με τον Σύριζα σε κάποιο βαθμό (μετακλητοί, διορισμένοι, μπαταχτσήδες,  κλπ), αλλά που δεν παραδέχονται, ή δεν γνωρίζουν, ότι στον τομέα αυτό, στο ότι γεμίσαμε δηλαδή παραβατικούς παράτυπους μετανάστες, ο Σύριζα έκανε αυτό που  είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Και μάλιστα ίσως να είναι η μόνη υπόσχεση που τήρησε ο Αλέξης.
Τόσους είχαμε και με τον Σαμαρά λένε.
Και μάλιστα μέσα στην γενικευμένη άγνοιά τους, υποστηρίζουν ότι οι ροές αυξήθηκαν το 2015 επειδή … έγινε πόλεμος στη Συρία. Αγνοώντας το ότι ο εμφύλιος  πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε το 2011. Για τέτοιους αδαείς μιλάμε.
Αγνοούν δηλαδή το ότι στο πρόγραμμα και στις εξαγγελίες του Σύριζα ήταν να δοθούν επιδόματα στους μετανάστες ίσα με τον μισθό ανειδίκευτου εργάτη, να φέρει ο καθένας τους κι από 3 συγγενείς για να μην αισθάνεται μόνος, και άλλα τέτοια κουφά που υποστήριζαν οι συνιστώσες, ο Κουράκης, η ΑΝΑΣΑ της κυρά Τασίας, και οι λοιπές προοδευτικές δυνάμεις.
Μέσα στην επαναστατική τους θολούρα για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, οι φόροι, τα διόδια, και τα ΜΑΤ, ψήφισαν Σύριζα, χωρίς να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται, και τι ακριβώς εκπροσωπούσαν οι συνιστώσες του, που αποτελούνταν από Μαοϊκούς, αναρχικούς, διεθνιστές, ισλαμολάγνους, και γενικά από κάθε καρυδιάς σαλεμένο καρύδι.
Και δεν θυμούνται τις καθημερινές καταγγελίες του Σύριζα για τον ανάλγητο Σαμαρά που δεν άναβε τα αιρκοντίσια στην Αμυγδαλέζα τα μεσημέρια.
Την οποία Αμυγδαλέζα την άνοιξε τις πρώτες κιόλας μέρες του Σύριζα ο πολύς Πανούσης, ο καθηγητής εγκληματολογίας και υπουργός ΠροΠο, που δεν γνώριζε πως αν αμολήσεις χύμα στο κύμα χιλιάδες πεινασμένους λαθρό θα αυξηθεί η εγκληματικότητα. Για τόση επιστημοσύνη μιλάμε…
Και όλα αυτά τα θυμήθηκα διότι πρωί πρωί ήρθε στη δουλειά κλαίγοντας η κυρά Σούλα (από το πρωτόκολλο), πυρ και μανία επειδή χθες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που τσίκνιζε και άκουγε απ’ τα μεγάφωνα τα τσιφτετελοπόπ που γουστάρει, ντίρλα στη ρετσίνα… κάποιος συμπαθής «πρόσφυγας» από το Αλγέρι της άρπαξε μέσα  από τα χέρια το i phone της, που αγόρασε με ιδρώτα, με αίμα,  και με 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις από τον Κωτσόβολο.
Και μόλις της θύμισα ότι αυτή ψήφισε τον Αλέξη το γελαστό παιδί με δυο χέρια, για να διώξουμε τον νεοναζί Σαμαρά, και άρα ας μη διαμαρτύρεται, αφού αυτό που ζούμε με την λαθρομετανάστευση ήταν γραμμένο, και επίσημα διατυπωμένο προεκλογικά από τον Σύριζα… τότε μου άρχισε στα σχολιανά, λέγοντάς μου όλα τα παραπάνω (ότι τότε ξεκίνησε ο πόλεμος στη Συρία, και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες) κλείνοντας την επίθεση με το συριζέικο «εξάλλου,  ανθρώποι (sic) είναι κι αυτοί, και κάπως πρέπει να ζήσουν. Εγώ θα βρω τρόπο να πάρω άλλο τηλέφωνο».
Και βεβαίως θα βρει τρόπο, αφού από τον Γενάρη του ’15 σταμάτησε να πλΕρώνει το στεγαστικό της, και άρα της περισσεύουν λεφτά να φαν κι οι…  μετανάστες.
Έτσι λοιπόν έχει η κατάσταση, αλλά τουλάχιστον γλιτώσαμε από τα διόδια και τα ΜΑΤ… έτσι δεν είναι κυρά Σούλα μου;

Strange Attractor

Δείτε και αυτό εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου