9.4.19

Θα πάμε στο φεγγάρι, και θα ‘ναι μέρα μεσημέρι!


Την ώρα που η μίζερη ελληνική κοινωνία μαζί με τα πουλημένα ΜΜΕ ασχολούνται με τρίχες, όπως π.χ. το δήθεν σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ… την δήθεν εγκληματικότητα, και την δήθεν λαθροεισβολή από δυστυχισμένους πρόσφυγες, υπάρχουν κάποιοι κυβερνητικοί δουλευταράδες, που μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εργάζονται αθόρυβα και νυχθημερόν για το κύρος της χώρας. 



Δεν αναφέρομαι ούτε στον Κουρουπλή, ούτε στον Πάντζα, και ούτε στον Αλέκο τον Τριανταφυλλίδη.
Καλοί κομμουνιστές όλοι τους, δεν λέω, τιμούν τη μνήμη του Ανδρέα, αλλά τους λείπει κάτι.
Τους λείπει το όραμα που μόνο ο Νίκος Παπάς διαθέτει…



Ο οποίος, αντί να ασχολείται με σαχλαμάρες, αντί να κυνηγάει ψηφαλάκια τάζοντας επιδόματα και αναδρομικές συντάξεις, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον σκοπό που έθεσε εδώ και 1-2 χρόνια. Να κάνει την Ελλάδα κυρίαρχη του διαστήματος.
Παίρνοντας το αρχικό όραμα του Καπερνάρου, που πρώτος μίλησε για διαστημικό σταθμό στους Γαργαλιάνους, και μάλιστα σε δύσκολες εποχές, τότε που μας τσάκιζαν οι μπότες των σαμαροβενιζέλων… και οδηγώντας το στην ολοκλήρωση.
Έτσι, ο ακάματος Νίκος, ο οραματιστής, όχι μόνο κατάφερε και σύστησε υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όχι μόνο ίδρυσε τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, όχι μόνο τον στελέχωσε με νέους καταρτισμένους Έλληνες επιστήμονες και φτυχιούχους αστροφυσικούς και τεχνολόγους τροφίμων από τα ΤΕΙ και τα ΙΕΚ της πατρίδας μας, αλλά ήδη ανακοίνωσε πως μέχρι το 2022 η Ελλάδα θα κατακτήσει την σελήνη!
Ναι… ως άλλος Τζον Κένεντι, έβαλε σκοπό να κάνει την χώρα μας διαστημική δύναμη.
Και εκεί που οι διάφοροι αμετανόητοι αντιδραστικοί τον λοιδορούσαν, μιλώντας για ρουσφετολογικές προσλήψεις μεσήλικων αφισοκολλητών συριζαίων κοσμοναυτών, σήμερα έρχονται να τον προσκυνήσουν, καταπίνοντας τις συκοφαντίες τους.
Διότι, όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, το 2022 θα βρεθεί στη Σελήνη το πρώτο ελληνικό ρομποτικό όχημα έπειτα από τη συμφωνία του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυπηγικής και Διαστήματος των ΗΠΑ (NASA).
Η δήλωση συνεργασίας, που υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΔΟ, αντιπλοίαρχος Γεώργιος Μαντζούρης, και ο διοικητής της NASA, Jim Bridenstine, προβλέπει τη συνεργασία των δύο Οργανισμών, στο πλαίσιο του προγράμματος της NASA: «Advanced Human and Robotic Exploration ON and AROUND the MOON», καθώς και την έναρξη συνεργασιών γενικής μορφής σε όλους τους τομείς του Διαστήματος.
Ειδικότερα, όσον αφορά στη συμμετοχή του ΕΛΔΟ στο πρόγραμμα της NASA, προβλέπεται η αποστολή του πρώτου ελληνικού ρομποτικού οχήματος στη Σελήνη το 2022 (συμμετοχή της Ελλάδας υπό την ονομασία «Hellas to the Moon») για την εξερεύνηση του εδάφους αυτής και την απόκτηση δεδομένων που θα ανήκουν στο ελληνικό Δημόσιο και θα αξιοποιηθούν από ελληνικά Πανεπιστήμια και ερευνητές.
Αυτή είναι η είδηση, και αυτό είναι το μέλλον της χώρας, και σε όποιον αρέσει.
Όσο για τους άφθονους κακότροπους σαμποτέρ της ελπίδας, που ήδη άρχισαν να βγαίνουν από τα λαγούμια τους και να ψελλίζουν διάφορες σαχλαμάρες, ότι δήθεν πως θα πάμε στο φεγγάρι αν κηρύξουν καμιά απεργία οι αστροναύτες μας… ή ότι δεν θα έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τα καύσιμα του διαστημοπλοίου…  και άλλα τέτοια υπονομευτικά, να τους θυμίσω τι είπε προχθές ο Νίκος Παπάς σε κλειστή ομήγυρη, εξηγώντας τα διαστημικά στον Αλέξη και στη Δούρου… ότι θα πάμε στη σελήνη θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, και μάλιστα θα είναι μέρα μεσημέρι!
Οπότε μην απογοητεύεστε Έλληνες… κλείστε τα αφτιά σας στα φακ νιουζ των ΜΜΕ, πείτε όχι στη μιζέρια, και εμπιστευτείτε τον Νίκο τον Παπά, που ότι λέει το κάνει.
Και αν όλα πάνε καλά, τέτοια εποχή το 2022, ο Πορτοσάλτε θα έχει μελανιάσει απ’ τα κακό του, βλέποντας την γαλανόλευκη στο διάστημα, και τον Καρανίκα με σκάφανδρο, αγκαλιά με τον Ραγκούση ή τον Παϊτέρη,  να εγκαινιάζουν τα τοπικά γραφεία του Σύριζα Σελήνης μέσα στον κρατήρα Αρίσταρχο…
Το αν θα βάλει ζήτημα για κανέναν σταθμό διοδίων στο δρόμο για το φεγγάρι ο Σπίρτζης είναι άλλο θέμα, που θα συζητηθεί στα όργανα…
Όπως και να έχει, τέρμα τα ψέματα... κερδάμε και στο διάστημα.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου