21.5.19

Να πως μπορεί να εξαφανισθεί ο ΣΥΡΙΖΑ…


Άσπονδοι διαδικτυακοί φίλοι με κατηγορούν για αλαζονεία λόγω της επιλογής του ψευδωνύμου. Σεις βεβαίως και οι πραγματικοί μου φίλοι γνωρίζετε ότι τούτο κάθε άλλο παρά συμβαίνει. Όμως σήμερα θα αποδεχθώ τον ψόγο των αγνώστων, παρότι είναι έωλος, και μετά παρρησίας θα προφητεύσω.



Πολύς ο λόγος για την αριθμολογία των επερχομένων εκλογών και ειδικότερα έντονη η "διαφορολογία". Τόσες μονάδες η διαφορά, όχι ρε, εμένα άκου, τόσες. Και πάει λέγοντας. Η "κολοκυθιά" των παιδιών σε εφαρμογή από μανιασμένους ενήλικες…
 

Δεν γνωρίζω, μάλλον γνωρίζω αλλά δεν θα πω, την διαφορά ποσοστών. Εκείνο που γνωρίζω και με ενθουσιασμό σας κάνω κοινωνούς του είναι ο τρόπος με τον οποίον η ΝΔ θα επιτύχει διαφορά 15 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική του πανωλεθρία, προετοιμάζοντας ταυτοχρόνως το έδαφος για αυτοδυναμία της στις βουλευτικές εκλογές, ακύρωση της απλής αναλογικής και όλων των νομοθετημάτων της πληβειακής ανομίας του κοινωνικού βορβοροσυλλέκτη που κατέλαβε την εξουσία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στο καναβάτσο, τους τελειώνουμε αντί να μας τελειώσουν εκείνοι, κι όλα αυτά μόνο με τρεις δηλώσεις μέχρι την Κυριακή. Οι οποίες θα καταστήσουν περιττές περαιτέρω συγκεντρώσεις, συνεντεύξεις, ομιλίες και λοιπές κοστοβόρες και χρονοβόρες προεκλογικές δραστηριότητες.
Έχουμε και λέμε :
Πρώτον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι η "Συμφωνία των Πρεσπών" θα ακυρωθεί με κάθε τρόπο, ότι δεν θα παραχωρηθεί ποτέ η ονομασία "Μακεδονία" με οποιαδήποτε εκδοχή και ότι τα Σκόπια είτε θα συμμορφωθούν με την απόφαση της Ελλάδος είτε θα αντιμετωπίσουν σκληρές συνέπειες. Όπως και οι εγχώριοι, ελληνόφωνοι μειοδότες.
Δεύτερον, η ΝΔ ανακοινώνει επισήμως και διαλαλεί βροντωδώς ότι ο κομμουνιστής Τσίπρας έλκει την καταγωγή από εργολάβο ο οποίος πλούτισε έχοντας την αποκλειστική εύνοια της αντικομμουνιστικής 21ης Απριλίου.

Την ανακοίνωση, η οποία σκόπιμο είναι να γίνει το πρωί της Πέμπτης προ των εκλογών, ώστε ο λεκές να είναι αδύνατον να καθαρισθεί από τα μπολσεβικικά πλυντήρια μέχρι την Κυριακή, συνοδεύει κάποιο ντοκουμέντο το οποίο δεν έχει απαραίτητα ελεγχθεί 100% ως προς την εγκυρότητα.
Θυμίζω ότι το 1985, ελάχιστα προ των εκλογών, η "Αυριανή" κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο φωτογραφία του Κων/νου Μητσοτάκη από την Κατοχή, συνοδεία δυο Γερμανών αξιωματικών, η οποία για τούτο υπονοούσε πως υπήρξε συνεργάτης των Ναζί. Μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας και το άνοιγμα των Αρχείων της Στάζι, αποκαλύφθηκε πως η φωτογραφία ήταν πλαστή, χαλκευμένη από την Στάζι σε συνεργασία με εγχώριους πράκτορές της και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία και σήμερα πρωτοστατούν στα συνοικέσια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε όμως (η φωτογραφία) καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Τρίτον, ο Κυριάκος ανακοινώνει πως το πρόγραμμα του περιλαμβάνει αδιαπραγματεύτως το κλείσιμο των συνόρων για αφροασιάτες αλλοδαπούς, την χρονικά κλιμακούμενη απέλαση των λαθρομεταναστών, την κατάργηση των "hot spots" και των τζαμιών, την αλλαγή της νομοθεσίας για αυτοάμυνα σε παραβίαση οικιακής εστίας, την νομοθετική εξουσιοδότηση των σωμάτων ασφαλείας να αντιμετωπίζουν ενόπλως του κακοποιούς με πολιτική χροιά που καταλύουν την κοινωνική ειρήνη και καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
Πώς είπατε Κύριε Διευθυντά; Δεν είμαι προφήτης αλλά ένας ρομαντικός αιθεροβάμων;
Όμως παρακαλώ, πιστέψτε με. Η πλειοψηφία των Ελλήνων αυτά απαιτεί ως ελάχιστα από μιαν εξουσία η οποία θα διασφαλίζει την ιστορική συνέχεια του Έθνους και θα εκπροσωπεί το αστικό καθεστώς.
Παραλογίζομαι, είπατε; Μα δεν οφείλει η εξουσία να συμμορφώνεται με την επιθυμία του λαού;
Αλλά τότε γιατί το Σύνταγμα ορίζει στο πρώτο του άρθρο, παράγραφος δεύτερη, ότι "Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία";
Και στην τρίτη, "Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους";

Προφήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου