2.6.19

Ιστορικές αλήθειες… μόνο από τον Βελόπουλο!


Επαναληπτικές εκλογές για δήμους και περιφέρειες, αποχώρηση (αποπομπή) Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, προειδοποιήσεις ότι ο Κυριάκος θα ξεπουλήσει τα αεροδρόμια και θα επαναφέρει τα διόδια… ο ΠΑΟΚ συζητάει με τον Μέσι… και άλλα πολλά.
Στην Ελλάδα είπαμε ποτέ δεν πλήττεις.
  




Ειδικά όταν έχεις πολιτικούς ταγούς σαν τον Βελό.
Εκείνον τον «ιστορικό» και «αρχαιολόγο» (όπως αυτοαποκαλείται) που εξελέγη εν χορδαίς και οργάνοις στην Ευρωβουλή, προκειμένου να μας σώσει (μαζί με τον Βουσμάνο)…



Τέσσερις στους εκατό Έλληνες εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον άνθρωπο που πουλούσε διαβασμένες από γέροντες του Όρους κηραλοιφές για τη φαλάκρα, και επίσης διαφήμιζε με πάθος χειρόγραφες επιστολές του Ιησού (στα γαλλικά παρακαλώ), μετά το αρνούνταν, και λίγο πιο μετά υπερασπίζονταν την εν λόγω πώληση.
Τώρα ξανακτυπά. Με νέες ιστορικές αποκαλύψεις και αλήθειες που μόνο αυτός γνωρίζει!
Όπως βλέπουμε σε βίντεο, στη διάρκεια βαρυσήμαντων τοποθετήσεων του σε πάνελ, ανέφερε με ζέση πως οι Γερμανοί ΔΕΝ διέθεταν ποτέ πολεμικό στόλο. Ούτε στον Α’ ΠΠ, αλλά ούτε και στον Β’ ΠΠ.
Και για να το λέει αυτός ο σούπερ καταρτισμένος «ιστορικός», μάλλον έτσι θα είναι.
Οπότε, όλα αυτά που έχετε ακούσει κατά καιρούς για τα γερμανικά U boats, το περίφημο kriegsmarine, τα πανίσχυρα θωρηκτά  Admiral Graf Spee,  Admiral Scheer, και το  Bismarck, καθώς και για τα εκατοντάδες άλλα πολεμικά πλοία του Γ’ Ράιχ θα είναι μάλλον φακ νιουζ των ναζιστών (μπορεί και των Μασόνων)
Διότι, σύμφωνα με τον «ιστορικό» Βελό, ο Ιησούς όντως υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο, και μάλιστα ήταν πολυγραφότατος, άσχετα τι μας λέει η επιστήμη της ιστορίας, αλλά ο ναύαρχος Karl Donitz είναι μάλλον μια ανύπαρκτη ιστορική φιγούρα, που κάποιοι ευφάνταστοι τον «κατασκεύασαν» για ποιος ξέρει ποιους ιδιοτελείς συνωμοτικούς λόγους.
Με αυτά και με αυτά πορευόμαστε ως χώρα, ελπίζοντας πως στέλνοντας στα κοινοβούλια (εθνικά και ευρωπαϊκά) πολυμαθείς ειδικούς επιστήμονες σαν τον εν λόγω, θα ξαναβρούμε επιτέλους τον βηματισμό μας, και θα διαπρέψουμε (ακόμη και στο διάστημα, αν πιστέψουμε τον Νίκο Παππά) και πάλι.
Κερδάμε…

Strange Attractor


Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου