20.6.19

Νέο σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή…


Ποτέ δεν σταμάτησαν να σχεδιάζουν τρόπους εξόντωσης του πολιτικού κεφαλαίου που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής!

Φίλες, φίλοι και οι υπόλοιποι, μπορεί κάποιοι να χλεύασαν την αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ξένες μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν τη δολοφονία του Κωνσταντίνου του Εργατικού (σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ, το σχέδιο ήταν να πετάξουν ένα δηλητηριασμένο χοιρινό μπούτι στην αυλή του σπιτιού του), μπορεί η έρευνα των αρχών να μην οδηγήθηκε πουθενά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι εχθροί του ανθρώπου στον οποίο οφείλουμε την ένταση και την έκταση της οικονομικής κρίσης έχουν κάτσει στα αυγά τους.




Στην πραγματικότητα ποτέ δεν σταμάτησαν να σχεδιάζουν τρόπους εξόντωσης του πολιτικού κεφαλαίου που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής και όλα δείχνουν πως τα σχέδιά τους πλέον παίρνουν σάρκα και οστά…



Για να μην πολυλογώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Καραμαλοσυριζαϊκή Φων... συγγνώμη... Εστία ήθελα να γράψω, στις 26 Ιουνίου ο Κωνσταντίνος ο Ικανός θα ανέβει, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, στο βήμα κομματικής εκδήλωσης και θα μιλήσει υπέρ του Κυριάκου του Μητσοτάκη.
Μπορεί στο μυαλό σας η είδηση να μη μοιάζει ιδιαίτερα σημαντική, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν σκέφτεστε τι μπορεί να κάνει μια τέτοια ομιλία στην υγεία ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει κάνει την παραμικρή εργασία εδώ και δέκα χρόνια.
Ενός ανθρώπου ο οποίος πριν απολαύσει την τέλεια αργομισθία δούλευε πιο λίγο κι από δημοτικό υπάλληλο σε στάση εργασίας, ενός ανθρώπου του οποίου η μόνη δραστηριότητα μοιάζει να είναι η επίσκεψη σε επαρχιακές ταβέρνες και η φωτογράφιση με τους μαγαζάτορες.
Αυτό που για εσάς μοιάζει περίπατος στο πάρκο, για έναν τεμπελχαν... συγγνώμη... για ένα πολιτικό κεφάλαιο σαν τον Κωνσταντίνο τον Έντιμο μπορεί να είναι μοιραίο. Και όχι μόνο επειδή θα πρέπει να εργαστεί, έστω και λίγο, μετά από χρόνια απόλυτης απραξίας, αλλά και γιατί θα πρέπει να πει καλά λόγια για τον άνθρωπο ο οποίος είναι το κόκκινο πανί για κάθε πραγματικό Καραμανλικό.
Δεν είναι δηλαδή μόνο το ότι θα πρέπει να εργαστεί, είναι και ότι η εργασία του θα περιλαμβάνει την υποστήριξη στον άνθρωπο που δεν ψήφισε τον αγαπημένο του ΠιΠή (Προκόπη Παυλόπουλο) για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στεναχώρησε και στεναχωρεί την Κατερίνα την Παπακώστα, την Έλενα την Κουντουρά, τον Καμμένο τον Πάνο, τον Τέρενς τον Κουίκ, τον Ευάγγελο τον Αντώναρο, τον Νίκο τον Νικολόπουλο, τον Βύρωνα τον Πολύδωρα, τον Χρήστο τον Μαρκογιαννάκη, τον Πανίκα τον Ψωμιάδη, τον Θύμιο τον Λυμπερόπουλο, τον Άρη τον Σπηλιωτόπουλο, τον Γιώργη τον Βουλγαράκη και τόσες άλλες προσωπικότητες που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, έχουν συνδεθεί με τα 5,5 χρόνια καταστροφής της ελληνικής οικονομίας και πορείας προς τη χρεοκοπία που είναι γνωστά ως «Η διακυβέρνηση Καραμανλή».
Με λίγα λόγια, το βάρος που καλείται να σηκώσει ο Κωνσταντίνος ο Ακάματος δεν είναι μόνο σωματικό (λες κι από μόνο του αυτό δεν είναι αρκετό) αλλά και ψυχικό.
Είναι το βάρος του ανθρώπου που πρέπει να σταθεί απέναντι στα πιστεύω του. Και σ’ αυτά που έχουν να κάνουν με την εργασία και σ’ αυτά που έχουν να κάνουν με την ιδεολογία. Για να το πω όσο πιο απλά μπορώ, ενας αλλεργικός στη δουλειά κρατιστής θα πρέπει να δουλέψει υποστηρίζοντας κάποιον που υπόσχεται μικρότερο κράτος.     
Αν αυτό δεν είναι το απόλυτο και πιο σατανικό σχέδιο εξόντωσης στην ιστορία των σχεδίων εξόντωσης, τότε δεν ξέρω τι είναι.
Όμως δεν πρέπει να πιάνει πανικός τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖ.. συγγνώμη... τους Καραμνλικούς μας φίλους. Γιατί ο Κωνσταντίνος ο Επιτυχημένος κατάλαβε νωρίς την παγίδα θανάτου που του έστησαν οι υποτακτικοί του Μινώταυρου του Νεοφιλελευθερισμού και ξεκίνησε ήδη μια προετοιμασία αντίστοιχη της προετοιμασίας του Ρόκι του Μπαλμπόα λίγο πριν το ματς με τον Ντράγκο στο Ρόκι το 4.
Το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας αυτής περιελάμβανε extreme sports στον ποταμό που προφητικά ονομάστηκε Βοϊδομάτης.
Το δεύτερο σκέλος περιλαμβάνει καθημερινή πεζοπορία 76 μέτρων, 2 κοιλιακούς, 1 πους απ και υποχρεωτική αλλαγή θέσης στον καναπέ τουλάχιστον 8 φορές ημερησίως.
Το τρίτο σκέλος θα εστιάζει στην ψυχολογική προετοιμασία του πρώην πρωθυπουργού και θα περιλαμβάνει ημίωρη καθημερινή θέαση φωτογραφιών του αρχηγού της Νέας της Δημοκρατίας από το χαρούμενο βράδυ των ευρωεκλογών και 12 απαξιωτικές εκφράσεις τις οποίες θα πρέπει ο Κωνσταντίνος ο Αντινταβατζής να απευθύνει κάθε μέρα σε φωτογραφίες του συντρόφου Τσίπρα.
Αν όλα πάνε καλά, ο Κωνσταντίνος ο Εργασιομανής θα είναι σε θέση όχι μόνο να σταθεί στα πόδια του σε μια ομιλία διάρκειας 256 δευτερολέπτων αλλά και να κάνει την καρδιά του πέτρα και να στηρίξει τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη. Και μπράβο του.  

Μάνος Βουλαρίνος

2 σχόλια:

  1. Γιατι τοση χολη και ειρωνια για εναν πολιτικο που ο ελληνικος λαος τον ψηφισε δυο φορες.
    Να υποθεσω προσωπικη εμπαθεια ,μισος εκδικηση γιατι οταν ηταν στα πραγματα δεν σε διορισε σε κανενα γραφειο τυπου υπουργειου η πρεσβειας για να εισπρατεις αργομισθιες,
    αν παλι νομιζεις οτι ετσι γλιφεις τον κυριακο γιατι προσδοκας τα παραπανω εισαι σιχαμα και δεν θα σου βγει.
    Υ Γ. Λιπαμε ειληκρινα για τον διαχειριστη του μπλοκ που επρεπε να μεταφερει μια τετοια αναρτιση-λιβελο σε εναν πρωην πρωθυπουργο αυτη την συγκεκριμενη περιοδο οπου το μονο που πρεπει να μας απασχολει ειναι το πως θα φυγει η χολερα ,γιατι γινετε σαφες οτι ο συντακης του λιβελογραφηματος εξυπηρετει υποπτους σκοπους για να μην υποθεσω πως ετσι γραφει γιατι ειναι τενεκες ξεγανοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο προσοχή στην ορθογραφία παρακαλώ, είμαστε ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα.

      Διαγραφή