19.9.19

ΚΑΙ δουλεμπόριο ΚΑΙ εισβολή! Σταματήστε τον εφιάλτη!


Επειδή το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης παίρνει πια εφιαλτικές διαστάσεις, μερικές επείγουσες «διευκρινίσεις» - πέρα απ’ όσα έχω γράψει σχετικώς, κατ’ επανάληψιν…
·       Πρώτον, αυτό που αντιμετωπίζουμε εμείς εδώ, σήμερα και μας απειλεί άμεσα ΔΕΝ είναι θέμα προσφυγιάς, ΔΕΝ είναι ζήτημα… «κλιματικής αλλαγής», είναι μαζική διακίνηση παράνομων πληθυσμών - και παράνομων υλικών. 





Έρχονται οργανωμένα και «δασκαλεμένοι», τους περιμένουν οι «σύνδεσμοι» όσον τους έστειλαν, έχουν πανάκριβα κινητά όλοι (αν και «έχασαν» τα χαρτιά τους, όλοι - κανείς δεν έχασε το κινητό του!), δηλώνουν ψέματα ότι είναι τάχα από «εμπόλεμες περιοχές», αλλά δεν μιλάνε τις τοπικές γλώσσες από εκεί που υποτίθεται ότι κατάγονται (δεν μιλάνε Αραβικά της συριακής διαλέκτου, αλλά συνηθέστατα τη γλώσσα των «Παστούν», από το Αφγανιστάν-Πακιστάν, τρεις χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!).
Φέρνουν μαζί τους «γυναικόπαιδα», για να το παίξουν «οικογένειες», αλλά πολύ συχνά ο «μπαμπάς» δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με τα παιδιά!
Και πληρώνουν χρήματα στους διακινητές καθ’ οδόν – παρά πολλά χρήματα για τους λαούς αυτούς!





Με τις 10-13 χιλιάδες δολάρια το κεφάλι που κοστίζει η μεταφορά τους από το Αφγανιστάν στο παράλια του Αιγαίου, στη χώρα τους θα ήταν «πάμπλουτοι»!
1.       Ερώτημα πρώτον: αν είχαν τόσα χρήματα εκεί, γιατί έφυγαν και μπήκαν σε τέτοια ταλαιπωρία και τόσους κινδύνους.
2.      Ερώτημα δεύτερο: που τα βρήκαν τόσα λεφτά – φτωχοί άνθρωποι – εκεί; Και πώς τα ξεπληρώνουν καθ’ οδόν; Μήπως με διακίνηση ναρκωτικών ή όπλων; Μήπως με «ανειλημμένες υποχρεώσεις» να προσφέρουν στα κυκλώματα των διακινητών τους κάποιες «υπηρεσίες», όταν φτάσουν στον «προορισμό» τους; Και τι είδους «υπηρεσίες» είναι αυτές;
3.      Ερώτημα τρίτο: ποιος χρηματοδοτεί τους διακινητές; Και που αποσκοπούν;
Ουσιαστικά έχουμε αναβίωση δουλεμπορίου! Και μάλιστα, με πολύ ύποπτους σκοπούς
·       Δεύτερον: Κι αφήνουν, πίσω τους, παρά πολλά «ασυνόδευτα» ανήλικα - πράγμα αφύσικο για οικογένειες προσφύγων! Μόλις μπαίνουν στην Ελλάδα, ο υποτιθέμενος «μπαμπάς» τους εγκαταλείπει. Τα παιδιά και τη γυναίκα τα ήθελε μόνο για να δηλώσει «οικογένεια προσφύγων» στην είσοδο...
Και καταλήγουν στα hotpost-κολαστήρια να εκπορνεύονται ή να τα βιάζουν κάθε βράδυ.
Πέρα για πέρα εφιαλτικά απάνθρωπο!
Όλες αυτές οι «κυρίες» ΜeToo, που θυμήθηκαν ξαφνικά πως κάποιος «επώνυμος» κοίταγε επίμονα το… βαθύ ντεκολτέ τους πριν 30 χρόνια (!) και τον καταγγέλλουν σήμερα, δεν βρίσκουν εντούτοις, μια λέξη συμπόνοιας να πουν για τα σεξουαλικά κακουργήματα που γίνονται κάθε βράδυ στα hot spots κάτω από τη μύτη - και φυσικά με την ανοχή - των «ανθρωπιστικά αλληλέγγυων» ΜΚΟ - που και οι ίδιες προμοτάρουν…
·       Τρίτον, είναι στην πλειονότητά τους μουσουλμάνοι, αλλά δεν πηγαίνουν σε πλούσιες μουσουλμανικές χώρες που βρίσκονται πολύ πιο κοντά τους! Έρχονται στην Ευρώπη – δηλαδή στην Ελλάδα, όπου παγιδεύονται.
Γιατί οι πραγματικοί πρόσφυγες των εμφυλίων πολέμων του Αραβικού κόσμου δεν πήγαν στις πλούσιες ομόδοξες χώρες: στη Σαουδαραβία, στο Κατάρ, στο Αμπού Ντάμπι;
Γιατί σημαντικά αραβικά κεφάλαια χρηματοδοτούν την μετακίνησή τους εδώ, αντί να τους περιθάλψουν εκεί;
Απάντηση: οι πλούσιες αραβικές χώρες απορροφούν μετανάστες από τον υπόλοιπο μουσουλμανικό κόσμο (κι όχι μόνο). Και σε μεγάλους αριθμούς. Αλλά κανένας δεν μπαίνει παράνομα εκεί - και κανείς δεν γλιτώνει, αν παρανομήσει.
Τους παράνομους τους στέλνουν στη Δύση – και τώρα πια «κολλάνε» στην Ελλάδα!
Δεν είναι ούτε «πρόσφυγες» πια, ούτε υπήρξαν αληθινοί μετανάστες ποτέ…



·       Τέταρτον, ο κ. Κουμουτσάκος μας είπε ότι, στην περιοχή της Σμύρνης, απέναντι από τα Ελληνικά νησιά, ήδη μαζεύονται χιλιάδες Σύροι μετανάστες για να περάσουν απέναντι!
Να ακριβολογούμε λίγο, παρακαλώ;
·       Αν όντως είναι Σύροι, τότε δεν είναι «μετανάστες»! Κανονικά θα είναι «πρόσφυγες» και βρίσκονται ήδη στην πρώτη ασφαλή χώρα, την Τουρκία! Αν περάσουν εδώ παράνομα, τοτε δεν θα είναι πια «πρόσφυγες» (θα έχουν φύγει από την πρώτη «ασφαλή χώρα») και δεν θα είναι «μετανάστες», γιατί θα έχουν μπει παράνομα. Θα είναι λαθρομετανάστες!
Οι πραγματικοί και νόμιμοι μετανάστες παρακαλούν και απαιτούν να ΜΗ τους ταυτίζουμε με τους παράνομους! Κι έχουν απόλυτο δίκιο.
·       Κι ακόμα, στην Συρία ο Πόλεμος έχει τελειώσει – σχεδόν παντού - εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Άρα οι περισσότεροι πρόσφυγες κανονικά θα έπρεπε να επιστρέφουν. Αν μαζεύονται καινούργιοι «πρόσφυγες» απέναντι, αυτοί θα είναι από το τελευταίο θύλακα συγκρούσεων στο Ιντλίμπ, που ήταν το έσχατο προπύργιο του ΙΣΙΣ!
Αν έφυγαν από εκεί τώρα που καταρρέει, είναι πιθανόν να είναι βετεράνοι τζιχαντιστές του ΙΣΙΣ. Καταλαβαίνουμε τι μας έρχεται;
Κι αν είναι όντως «μετανάστες», που λέει ο κ. Κουμουτσάκος, τότε σίγουρα δεν είναι πια από τη Συρία! Είναι από οπουδήποτε αλλού: Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μαρόκο, Τυνησία κλπ…
Αν είναι έτσι, τότε ο ρόλος της Τουρκίας πρέπει να αποκαλυφθεί άμεσα, ως χώρα συμμετέχουσα στο διεθνές δουλεμπόριο της διακίνησης λαθρομεταναστών!
Σε αυτό συμμετέχει κι αυτό έχει «εργαλειοποιήσει» η Τουρκία: σύγχρονο οργανωμένο δουλεμπόριο!
Δεν μπορούν όλοι να το γνωρίζουν – οι Ευρωπαίοι να καταγγέλλουν οι ίδιοι τα «εγκληματικά κυκλώματα των διακινητών» – και να επιτρέπουν ανενόχλητοι σε μια χώρα εκτός Ευρώπης, την Τουρκία, να διαλύει μια γειτονική χώρα-μέλος της Ευρώπης, την Ελλάδα, ξεφορτώνοντας νέες «καραβιές» λαθρομεταναστών σε συνεργασία με τα εγκληματικά κυκλώματα.
Αυτή η υποκρισία από την πλευρά τους πρέπει να σταματήσει. Και εμείς από την πλευρά μας να πούμε κάποτε τα πράγματα όπως είναι.
Όχι να μπερδεύουμε «πρόσφυγες» ή «οικονομικούς μετανάστες» με το πιο απεχθές σύγχρονο δουλεμπόριο.
Στη Μέση Ανατολή οι Πόλεμοι έχουν τελειώσει! Να κοπεί το παραμύθι για «πρόσφυγες».
·       Πέμπτον, αφού τέλειωσαν οι «πρόσφυγες» - οι οποίοι ήταν από την αρχή μικρό μόνο μέρος των «καραβανιών» που κατέφθαναν - οι ΜΚΟ τι ακριβώς ρόλο παίζουν σήμερα;
Τι δικαιοδοσία έχουν; Κανονικά δεν πρέπει να έχουν καμία!
Τα οικονομικά τους ποιος τα ελέγχει; Από ελληνικής πλευράς (όπου δρουν ως τώρα ασύδοτες) κανένας!
Μόνον ο Ευρωπαϊκός OLAF, που καταγγέλλει «σημεία και τέρατα» - αλλά μόνο για τη διαχείριση ευρωπαϊκών κονδυλίων από πλευράς ΜΚΟ.
Οι ΜΚΟ όμως, παίρνουν πολύ περισσότερα χρήματα από μη Ευρωπαϊκές πηγές, που δεν έχει δικαιοδοσία να ψάξει ο OLAF: Από κυβερνήσεις ξένων χωρών (αραβικών κυρίως) από διάφορους αδιαφανείς οργανισμούς κλπ.
Με αυτά τι γίνεται; Ποιος τα ελέγχει;
Αληθεύει ότι για τα κατειλημμένα δημόσια κτίρια (εκτός «ασύλου») που ανακαταλαμβάνουν σήμερα οι αρχές, έπαιρναν δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα διάφορα πολιτικά στελέχη στην Ελλάδα;
Ποιος τα έδινε; Ποιοί τα έπαιρναν; Γιατί τα έπαιρναν;
Δεν ήταν «αποζημίωση» στους νόμιμους ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών! Ήταν νταβατζιλίκι σε βουλευτές - πρώην και νυν - που εξασφάλιζαν και τους καταληψίες που μπούκαραν στα κτίρια και το ακαταδίωκτο των ΜΚΟ που έφερναν τους λαθρομετανάστες παράνομα και τους στέγαζαν. Εικόνα «κατοχής», κανονική!
Τελικά η «αλληλεγγύη» θα αποκαλυφθεί τεράστια μπίζνα για κάποιους, τάχα «ανθρωπιστικά ευαίσθητους»!
Και τεράστια ντροπή για την Ελλάδα που ακόμα τους ανέχεται.
·       Έκτον, και μερικές αλήθειες τώρα:
·       Αλήθεια πρώτη: Καμία χώρα πια δεν αφήνει ανοικτά τα σύνορά της, να περνάει όποιος θέλει! Καμία!
Κανείς δεν περνάει από την Τουρκία στη γειτονική μας Βουλγαρία! Υπάρχει στρατός στα χερσαία σύνορα και δεν αφήνει να περάσει ούτε κουνούπι παράνομα!
Κανείς δεν περνάει στη Βουλγαρία ούτε δια θαλάσσης (από τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας). Είναι σχεδόν το ίδιο εύκολο να περάσουν και από κει, όπως και από τα νησιά μας. Αλλά από κει δεν περνάνε.
Κανείς δεν περνάει από την Ελλάδα στα Σκόπια. Οι Σκοπιανοί κινητοποίησαν τον ελάχιστο στρατό που έχουν και έκλεισαν όλες τις διόδους. Οι Ευρωπαίοι δεν τους «μάλωσαν». Τους αντάμειψαν.



Κανείς δεν πηγαίνει ούτε στη Γαλλία του Μακρόν.
Τώρα αναγκάστηκε να κόψει τις ροές και ο Σοσιαλιστης Σάντσεθ στην Ισπανία.
Στις ΗΠΑ ολοκληρώθηκε το τείχος προς το Μεξικό, με τη σύμφωνη γνώμη του 66% του Αμερικανικού λαού!
Στην Αυστραλία ούτε το διανοούνται. Στην Ιαπωνία ούτε το διανοούνται.
Στην Κίνα, ή τη Ρωσία ούτε τους περνάει από το μυαλό.
Στις ίδιες τις Αραβικές χώρες, το ίδιο.
Είμαστε η μόνη χώρα πια που παραμένουμε «ξέφραγο αμπέλι»!
Σαν τους ηλίθιους συζητάμε αν πρέπει η δεν πρέπει να γίνει η Ευρώπη «φρούριο»! Όταν όλος ο κόσμος και όλη η Ευρώπη έχουν ΗΔΗ γίνει «φρούρια» – κι εμείς παραμένουμε… η Κερκόπορτα!
Που μας την σφράγισαν πίσω μας, από τα βόρια σύνορα – και μας απέκλεισαν.
·       Αλήθεια δεύτερη: Μέχρι το Γενάρη του 2015 ΔΕΝ ήμασταν «ξέφραγο αμπέλι»! (Κι ας μαινόταν τότε ο Πόλεμος στη Συρία). Οι ελάχιστοι που πέρναγαν γύριζαν πίσω στις χώρες τους. Τότε έφυγαν πίσω, και μαζί έφευγαν και κάμποσοι που μας είχαν έλθει νωρίτερα.
Μεταξύ Σεπτέμβρη 2012 και Γενάρη 2015 ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, μειώθηκε κατά 270 χιλιάδες!
Όπως το κάναμε τότε, μπορούμε να το κάνουμε ξανά.
·       Αλήθεια τρίτη: την πιο κρίσιμη περίοδο του Πολέμου στη Συρία οι μεγάλες ροές ήταν προς την Ιταλία (Λαμπεντούζα) όχι μέσω των ελληνικών νησιών του Αιγαίου! Γιατί; Γιατί τότε κρατάγαμε κλειστά τα θαλάσσια σύνορά μας!
Μετά το 2015 οι ροές από την Ελλάδα 50πλασιάστηκαν σε ένα χρόνο - ενώ προς Ιταλία μειώθηκαν στο ένα τρίτο!
Έτσι για να μη σας μένει καμία αμφιβολία τι έγινε τότε.
Όπως τα φυλάγαμε τα θαλάσσια σύνορα πριν το 2015, έτσι ακριβώς μπορούμε να τα φυλάξουμε και τώρα.
·       Αλήθεια τέταρτη: επειδή οι λαθρομετανάστες πληρώνουν πολλά λεφτά στους διακινητές, για να τους φέρουν ως εδώ, αν ξέρουν ότι θα τους δεχθούμε «θα δώσουν σήμα» πίσω στους δικούς τους, να έλθουν κι άλλοι. Αν ξέρουν ότι θα τους μαζέψουμε σε κλειστά κέντρα απ’ όπου μόνο πίσω στις πατρίδες τους μπορούν να γυρίσουν (και θα χάσουν όσα λεφτά έδωσαν για να φτάσουν ως εδώ) τότε θα δώσουν «σήμα» να μην έρχεται κανείς!
·       Αλήθεια πέμπτη: μια χώρα υποχρεούται να προσφέρει σε όσους βρέθηκαν στο έδαφός της τη στοιχειώδη περίθαλψη. Αν πάθουν κάτι έκτακτο να τους φροντίσει. Αλλά μέχρις εκεί.
Δεν δικαιούνται την κανονική περίθαλψη που δικαιούνται οι νόμιμοι πολίτες μιας χώρας. Γιατί οι κανονικοί πολίτες έχουν πληρώσει (από τους φόρους και τις κρατήσεις τους) τις κοινωνικές παροχές, ενώ οι λαθρομετανάστες δεν έχουν πληρώσει τίποτε. Μόνο εισπράττουν…)
Αν ένα παιδί γεννηθεί από νόμιμους γονείς σε μια χώρα, γίνεται πολίτης της χώρας αυτής. Αν δεν γεννηθεί από νόμιμους γονείς, δεν γίνεται πολίτης αυτόματα (το πολύ, μετά από 18 χρόνια να έχει δικαίωμα να ζητήσει «πολιτογράφηση»). Αυτό ισχύει σε όλες τις χώρες που έχουν αναγνωρίσει το jus soli. Ισχύει όμως μόνο για τους νόμιμους κατοίκους (κι αυτό συχνά, με μερικές πρόσθετες προϋποθέσεις).
Εννοείται πως αν μια «παράνομη» γεννήσει παιδί εδώ, δεν δικαιούται να πάρει ούτε το 2χιλιαρο που έταξε η υφυπουργός κα Δόμνα Μιχαηλίδου!
Εννοείται - και μη μπερδεύετε τον κόσμο.
Αλλιώς θα «βουίξει» όλη η Ασία - από την Λαχώρη μέχρι την Κανταχάρη - ότι στην Ελλάδα μοιράζουν διχίλιαρα σε κάθε γέννα - σπεύσατε-σπεύσατε...
Μη καταστήσουμε τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα ακόμα πιο «ελκυστική», την ώρα που με δέος βλέπουμε να πολλαπλασιάζονται οι ροές από απέναντι! Έλεος πια!
·       Τελευταίο και πιο σημαντικό: Μετατρέψτε το πρόβλημα των «ανεξέλεγκτων ροών» σε πρόβλημα σύγχρονου δουλεμπορίου - που πρέπει και να σταματήσει με κάθε κόστος και να κυνηγηθεί ανηλεώς!
Και ξεμπροστιάστε όλους αυτούς τους άθλιους, δήθεν «ψυχοπονιάρηδες», επαγγελματίες «ανθρωπιστές», που ανέχονται να βιάζονται κάθε βράδυ εκατοντάδες γυναικόπαιδα στα hot spots την νησιών μας.
·       Καθαρίστε την ντροπή των hot spots,
·       κλείστε τα σύνορα,
·       καταγγείλτε το δουλεμπόριο, τους διακινητές
·       και όσες κυβερνήσεις συνεργάζονται μαζί τους,
·       μαζέψτε σε κλειστά και φρουρούμενα κέντρα – δηλαδή σε Αμυγδαλέζες – όσους παράνομα βρίσκονται εδώ.
Και πείστε τους έτσι, να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Έγινε παλαιότερα, μπορεί να γίνει ξανά!
Κάντε ό,τι γίνεται παντού στον κόσμο - και απέδωσε.
Κάντε ό,τι έχει ξαναγίνει επιτυχώς και στην Ελλάδα - και δούλεψε...
Κυνηγείστε αδυσώπητα τους δουλεμπόρους και τις ΜΚΟ τους. Κι όσους συνεργάστηκαν μαζί τους. Κι όσους τα πήραν από δαύτους…
Γίνονται όλα αυτά!
Κάντε τα, πριν είναι αργά

Θανάσης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου