15.4.20

Ένας Νικ Χαρντ δεν φτάνει για… προκοπή!


Αν και μου αρέσει να διαβάζω και να ενημερώνομαι για τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν επί παντός επιστητού, με κάποιες από αυτές να με βρίσκουν σε πολλά σύμφωνο, εν τούτοις αυτό που συμβαίνει με αφορμή τον κορωναϊό δεν έχει προηγούμενο.
Μιλάμε για τρέλα (χωρίς κορδέλα). 



Βέβαια, για να τα λέμε όλα, η πλέον «δημοφιλής» θεωρία σε σχέση με τη τεχνολογία 5G έχει μια κάποια βάση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως ολόκληρο το σύμπαν, όλη η ύλη, εμείς οι ίδιοι, τα κύτταρά μας, το νευρικό μας σύστημα, οι νευρώνες του εγκεφάλου μας, κ.ο.κ. είναι καθαρή ηλεκτρική ενέργεια… ηλεκτρόνια.
Δεν μπορεί, κάπου θα επηρεαζόμαστε ως οργανισμοί.
Εξ ου λένε και τα μειωμένα εμφράγματα(!), εξ ου και η μη ύπαρξη κρουσμάτων κοντά σε ανεμογεννήτριες, κλπ κλπ.
Και καπάκι, έρχονται και σου λένε πως η Γιουχάν της Κίνας ήταν μια από τις πιλοτικές πόλεις στη χρήση 5G…



Τέλος πάντων. Οι συνωμοσίες συνωμοσίες, και η βλακεία βλακεία.
Αρκεί να διατηρούμε ανοιχτό μυαλό, και να τις ξεχωρίζουμε.
Κάτι το πολύ δύσκολο αν κρίνουμε από την κάλυψη της πανδημίας από τα συμβατικά ΜΜΕ μας.
Που λες και το έβαλαν σκοπό να μας τρομοκρατήσουν, και να μας φυλακίσουν μέσα σε 4 τοίχους για τα καλά.
Με τη συναίνεσή μας.
Αλλιώς δεν εξηγούνται οι ρεπόρτερ με τα ματσούκια, που παρεμπιπτόντως κυκλοφορούν ελεύθεροι όπου γουστάρουν, κυνηγώντας με τη κάμερα συμπολίτες μας που βγήκαν σε κάποια παραλία να πάρουν τον αέρα τους.
Τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εχθρούς του λαού!
Με ενδεικτικό παράδειγμα μια δαιμόνια ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ που χωρίς μάσκα πλησίασε και έχωσε το ματσούκι μέσα στο παράθυρο οδηγού αυτοκινήτου ρωτώντας τον με ύφος ανακριτή της χουντικής ΕΣΑ «γιατί δεν φοράτε μάσκα κύριε»;
Να φοράει μάσκα ο άνθρωπος όντας μοναδικός επιβάτης του ΙΧ του, ενώ εκείνη … τίποτα. Τα δικά της μικρόβια δεν μεταδίδονται.
Αμ το άλλο; Που ένας παπάς κοινώνησε κρυφά το παιδί κάποιου πιστού, με αποτέλεσμα η εικόνα να γίνει viral, και πρώτο θέμα στα κανάλια, και να σπεύσουν 4-5 περιπολικά στον εν λόγω ναό για να συλλάβουν τον «αναρχικό» ιερέα.
Και με τον Εισαγγελάτο, που αυτό το διάστημα ζει το όνειρο, να υπερθεματίζει, και όχι μόνο να ζητάει το κεφάλι του παπά αλλά  και να απαιτεί από την… Πρόνοια να ασχοληθεί με την περίπτωση, αφού το παιδάκι αυτό μάλλον κινδυνεύει από έναν τέτοιο ντεσπεράντο και απείθαρχο μπαμπά.
Και πολύ πιθανό η Πρόνοια ήδη να ψάχνει το θέμα, αφού ότι πουν τα κανάλια γίνεται κυβερνητική πράξη σε χρόνο ντε τε.
Τηλεοπτική δημοκρατία και έτσι. Αμφιβάλλει κανείς;
Προχθές άρχισαν οι τηλεοπτικοί μαϊντανοί opinion makers να μιλάνε για την ανάγκη καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας των ΙΧ το σαββατοκύριακο του Πάσχα, και ήδη ο Νικ Χαρντ το εξετάζει, και μάλλον θα το εφαρμόσει.
Ας ελπίσουμε πως τα κανάλια μας δεν θα παρασυρθούν κι από κάποιους influencers στα σόσιαλ μύδια και στο φέσιμπουκ, και δεν θα υιοθετήσουν τις προτροπές τους για τοποθέτηση κάθετων στηθαίων στις εθνικές οδούς, με κάποιους να μιλάνε ακόμη και για την ανάγκη να βγει ο στρατός και το… πυροβολικό στους δρόμους.
Αν το πει κανένας Στραβελάκης, ή καμιά Κοσιώνη (που έχει και τα κονέ) στον αέρα, τότε το βλέπω να υλοποιείται, και τα σκυλιά δεμένα.



Και όλα αυτά γιατί;
Για να στερήσουν από τους ευλαβείς το μασαμπούκωμα με μαγειρίτσα μετά την κατάνυξη της Ανάστασης, και την μαζική προσέλευση στα κατά τόπους σκυλάδικα για να απολαύσουν την ιερότητα των ημερών παρέα με τον Κιάμο και την Ιωάννα Κουταλίδου.
Θέλουν δηλαδή να απαγορεύσουν τις μακραίωνες άγιες παραδόσεις του χριστεπώνυμου πλήθους!
Δήθεν για το καλό μας.
Κουραφέξαλα… που λέει κι ο φίλος μου ο Μήτσος, που αισθάνεται πνιγμένος μέσα στα 4 ντουβάρια, βρίζει τη χούντα του Χαρδαλιά, και ρίχνει κατάρες στον «Κούλη», άσχετα αν η τελευταία φορά που βγήκε βράδυ ήταν για να πάει στην … Αυτοκίνηση.
Αυτά συμβαίνουν καθημερινά στη μουδιασμένη πατρίδα μας, αλλά και άλλα πολλά.
Αναφέρομαι βασικά στο μένος κάποιων να βλέπουν παντού μα παντού συνωμοσίες των ελίτ, θεωρώντας ότι η πανδημία που διανύουμε είναι τεχνητή, επί τούτου, και σχεδιασμένη να «αραιώσει το κοπάδι».
Να ξεφορτωθεί δηλαδή ο πλανήτης ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που τον βαραίνει, και πιο ειδικά τους γεροντότερους που δεν παράγουν, απλά καταναλώνουν, και αποτελούν φορτίο στις πλάτες των παραγωγικών μάχιμων ηλικιών.
Με τους «ειδικούς» να μιλάνε σοβαρά για την ανάγκη προστασίας των άνω των 65, για τους οποίους θα πρέπει να παραταθεί επ’ αόριστον η απομόνωση.
Την ίδια ώρα που η σύνταξη δίνεται στα 67, και οσονούπω στα 70.
Περίεργα πράγματα.
Τέλος, για να γελάσουμε και λίγο, υπάρχουν πολλοί που μας λένε ότι τον ιό τον κατασκεύασαν οι Κινέζοι για να μας πουλήσουν μάσκες, ή ότι πίσω από την πανδημία κρύβεται το …Netflix, ή οι εταιρίες που παράγουν ζυμαρικά, κλπ.
Υπάρχουν και διάφοροι ψεκασμένοι στο φέσιμπουκ, που ανεβάζουν παλιές φωτό, από την εποχή που κτίζονταν η γέφυρα του Ρίου, με λεζάντα του στυλ «δείτε τι  κάνουν… ξηλώσανε τη γέφυρα για να μη την χρησιμοποιεί ο κοσμάκης», ή κάπως έτσι.
Και το κλου; Ακολουθούν από κάτω δεκάδες σχόλια αγαναΧτισμένων, που μασάνε, και που μιλάνε για χούντα, κλπ.
Και όλοι αυτοί ψηφίζουν…
Και σεις περιμένετε προκοπή;
Ο κυρ Φώτης μας τελείωσε, ο Πάντζας αποσύρθηκε στα πίσω έδρανα, ο Μπελούσι της Ραφήνας μένει σπίτι (εδώ και 10 χρόνια), και ο Αλέξης το έριξε στο διάβασμα…
Από πού λοιπόν θα έρθει η προκοπή;
Ένας Νικ Χαρντ μας έμεινε, που παλεύει με τα θηρία…
Φτάνει;

Strange Attractor

ΥΓ- Πως τα φέρνει η ζωή… Ψηφίσαμε Σύριζα για να καταργήσει τα διόδια, και τελικά τα κατάργησε, ή μάλλον τα απαγόρευσε, η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου