22.10.12

Διαζύγιο Ντόρας, με Δημήτρη Ζαφειριάδη!Τίτλοι τέλους έπεσαν ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον στενό της συνεργάτη (πρώην γαμπρό της) Δημήτρη Ζαφειριάδη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «διαζύγιο» τους ήρθε πριν από περίπου τρείς μήνες και οι σχέσεις μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Στο στόχαστρο είχε μπει από καιρό ο κ. Ζαφειριάδης καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που του χρεώνουν αστοχίες τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και στην άσκηση γενικότερης πολιτικής κατεύθυνσης. Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι από την εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Ζαφειριάδης είχε μπει στο στόχαστρο του επίτιμου Προέδρου του κόμματος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αφού του χρέωσαν λάθους χειρισμούς με αποτέλεσμα η κα. Μπακογιάννη να ηττηθεί σφόδρα , και κατά κράτος, από τον Αντώνη Σαμαρά.

1 σχόλιο:

  1. Αν ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι η ήττα ή η νίκη οφείλεται , κατά κύριο λόγο , σ'αυτόν που εκτείθεται και ψάχνουν αλλού τις αιτίες , είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι...... Απόδειξη και τα ποσοστά της δημοφιλίας της . Το να κοιτάζεις στον καθρέφτη είναι πολύ δύσκολο και επώδυνο ,ειδικά για τους εγωϊστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή