30.10.12

Όταν η Δικαιοσύνη ηρωοποιεί το "τίποτα"


Πιάσαν οι οχτροί τον Καπετάν Κωστή! Βρε κακό που πάθαμε! Μετά τη μείωση της φρουράς του Τράγκα, τώρα η ελεγχόμενη από τα Νεφελίμ Ελληνική Αστυνομία έπιασε τον μεγάλο αγωνιστή της Ελληνικής δημοσιογραφίας, Κώστα Βαξεβάνη. Τον Έλληνα Julian Assange κατά μερικούς!



Ασχέτως αν μιλάμε για τον άνθρωπο που αν του πας χαρτοπετσέτα γραμμένη θα το παρουσιάσει σαν ατράνταχτο ντοκουμέντο απαράμιλλης δημοσιογραφικής έρευνας.
Ασχέτως αν μιλάμε για τον άνθρωπο που ανέβαζε τις μπάρες στα διόδια για να περάσει το ταπεινό του Audi TT.
Ασχέτως αν μιλάμε για έναν ακόμα επίδοξο αυτόκλητο σωτήρα και "αυτοδημιούργητο" εκδότη, που μέχρι πριν λίγα χρόνια εξυπηρετούσε μια χαρά τα εκάστοτε μεγαλοεκδοτικά αφεντικά του. Όπως οι εκδουλεύσεις προς Κοντομηνά για τη φούσκα του δήθεν σκανδάλου Βατοπεδίου.

Και δώσε κλάμα στο διαδίκτυο ο μέσος καναπεδάτος Έλληνας, και δώσε tweets, και δώσε ομάδες στο facebook, και δώσε ξεχασμένους τηλεσταρ και τραγουδιάρηδες να λένε τον καημό τους, όλα αυτά γιατί μας πειράξανε τον ορισμό του ιδεολόγου και ανένταχτου δημοσιογράφου. Εμ... ανένταχτο? Στη φωτό δηλαδή είναι κάποια σωσίας της Δούρου?


Και όλα αυτά γιατί η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δικαιοσύνη έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια την έκρυθμη πολιτική κατάσταση και έδωσε αξία (και μεγάλη διαφήμιση) σε έναν μέσο κύριο τίποτα του γνωστού συστημικού συφερτού της εν Ελλάδι "δημοσιογραφίας". Μια χαρά, ένα καφεδάκι στη ΓΑΔΑ, λίγες καλές πόζες και αρκετές χιλιάδες πωλήσεις για την "Super Κατερίνα" του ανερχόμενου εκδότη. Μπα, ακόμα και η "Super Κατερίνα" ήταν μια χαρά περιοδικό για αυτό που ήθελε να είναι και για την εποχή της.

Το ότι πρόκειται για κόλπο κάνει μπαμ από μακριά. Κάποιος έψαχνε έναν χρήσιμο ηλίθιο για να πλήξει είτε πολιτικά είτε ατομικά κάποια άτομα (ίσως και την ίδια την κυβέρνηση), γνωρίζοντας προφανώς πως κάποιοι θα θιχτούν και θα κινηθούν διαδικασίες, και τον βρήκε στο πρόσωπο του αφάν γκατέ της ματαιοδοξίας.

Οπότε, προς τους θαυμαστές του καπετάν-Κωστή, μην πτοείστε. Θα συνεχίσει αγέρωχος να μας προσφέρει ανώτερης ποιότητας έντυπο χαρτί υγείας και θα μας διασκεδάζει με τις προσπάθειές του να παίξει με τα "μεγάλα παιδιά" της κίτρινης δημοσιογραφίας.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου