20.10.12

Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα


Αυτές τις μέρες, που στην Ελλάδα γιορτάζουμε τις νίκες του Α' Βαλκανικού Πολέμου και το Έπος του '40, μερικοί τολμάνε να αναβιώνουν τις γιορτές μίσους του Ναζιστικού κινήματος. Ενώ τα Ελληνόπουλα και ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζονται να αποτίσουν φόρο τιμής στους πεσόντες για την ελευθερία μας, πολλοί από αυτούς κάτω από την μπότα της Βέρμαχτ, οι νοσταλγοί του Χίτλερ ετοιμάζουν το δικό τους πανηγυράκι, ως επίδειξη δύναμης.

Μαύρες μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγής θα μοιράζουν στους επίδοξους πολιτοφύλακες που θα πάρουνε μέρος στην 12η γιορτή της «Ελληνικής Νεολαίας», απόψε στο Άλσος του Ελληνικού στρατού στο Γουδή.

Η εθνικιστική γιορτή, εις μνήμην των αντίστοιχων συγκεντρώσεων των θαυμαστών του Χίτλερ, θα διανθίζεται με τα γνωστά συνθήματα (άσχετα αν η πλειονότητα των "καθαρόαιμων" δεν ξέρουν να τα γράφουν καν) και την εκδήλωση θα πλαισιώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα με τον αρχηγό του "εγέρθητι", ο οποίος θα ολοκληρώσει την τελετή με ομιλία του.

Ας ελπίσουμε πως όσοι προσπαθούν να σπιλώσουν την ιδέα του πατριωτισμού με φασιστικές φιέστες δε θα τα καταφέρουν και πως όσοι πικραμένοι συμπολίτες μας γλυκοκοιτάνε προς τα "λεβεντόπαιδα" θα συνειδητοποιήσουν πως στην Ελλάδα δεν τιμάμε τους υμνητές των κατακτητών μας.

Λαίλαψ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου