21.11.12

Η επιστροφή του Σκοτεινού... Υπουργού

Δεν μπορώ να καταλάβω υπό ποιο σκεπτικό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος Μπαρμπαρούσης αποκάλεσε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κο Δένδια... Μπάτμαν. Και κυρίως γιατί το θεώρησε αυτό αρνητικό!

Ο Μασκοφόρος Εκδικητής της Gotham City είναι πάμπλουτος, οδηγάει τα καλύτερα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου του Batmobil, έχει τις καλύτερες γυναίκες και φυσικά είναι άριστος ντετέκτιβ, δεινός πολεμιστής και ιδιοφυής εφευρέτης. Εντάξει, είναι λίγο παρανοϊκός και έχει χάσει τους γονείς του, αλλά αυτά τα προσπερνάμε.

Εκτός αν ο κος Μπαρμπαρούσης το είπε για κομπλιμέντο, ευελπιστώντας να του δώσουν τη θέση του Ρόμπιν! Βέβαια αυτή η κώμη με κολάν δε πολυκολλάει, αλλά τέλος πάντων.

Πληρωμένη όμως και η απάντηση του Υπουργού πριν λίγη ώρα, χαρακτηρίζοντας τους Χρυσαυγίτες τσιράκια του Τζόκερ. Βέβαια, κατ' εμέ, ο Υπουργός έσφαλλε. Ο Τζόκερ είναι γνωστός για δύο πράγματα, την ιδιοφυΐα του και την ψυχασθένειά του. Οι άνθρωποι στους οποίους λογοδοτεί ο μέσος Χρυσαυγίτης έχουνε μόνο το ένα από τα δύο χαρακτηριστικά, σε υπερθετικό βαθμό, με το άλλο να έχει παντελή έλλειψη. Ποιο είναι ποιο δε θέλει και ιδιαίτερη σκέψη.

Τέλος, μας θύμισε σχολιαστής του κου Δένδια στο tweeter το πολύ καλό παρακάτω ανέκδοτο:
Μαλώνουν ο Μπάτμαν με τον Σούπερμαν. Πάει και "ζωγραφίζει" με την θερμική όραση του ο Σούπερμαν σε ένα κτίριο στην Γκόθαμ "Ο Μπάτμαν είναι τρελός". Αγοράζει μια τεράστια ταμπέλα στη Μετρόπολις ο Μπάτμαν που γράφει "Ο Σούπερμαν είναι αδερφή". Τρελαίνεται ο Σούπερμαν και πάει και "σκαλίζει" σε μια ολόκληρη βουνοπλαγιά "Ο Μπάτμαν είναι μαλάκας". Οπότε πληρώνει ο Μπάτμαν ένα αεροσκάφος να γυρνάει όλη μέρα στη Μετρόπολις με το αεροπανό "Ο Σούπερμαν είναι ο Κλαρκ Κεντ".

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου