1.11.12

Η φιλάνθρωπη παρθένα.


Χάνοντας κάτι “πολύτιμο,  η Catarina Migliorini κερδίζει $780.000.
Εδώ και αρκετές εβδομάδες, η 20χρονη Βραζιλιάνα έχει βγάλει σε διαδικτυακή δημοπρασία την παρθενιά της, μέχρι που βρέθηκε ένας Ιάπωνας ονόματι Natsu, που την κατοχύρωσε.
Ο συγκεκριμένος (μερακλής) έκανε την καλύτερη προσφορά από πέντε άλλους, σε ένα πυρετώδες φότο φίνις, αφού σε μια μόνο μέρα, η παρθενιά της Βραζιλιάνας πήγε στα $780.000 από τα $190.000.


Ο ομοϊδεάτης της Alex Stepanov, που είχε βγάλει την δική του παρθενιά στο σφυρί, πρέπει να αισθάνεται ταπεινωμένος, αφού την πούλησε τελικά για μόλις $3.000 σε μια Βραζιλιάνα με το όνομα Nene B.
Η Migliorini, που σπουδάζει στην γυμναστική ακαδημία, δεσμεύτηκε δημοσίως πως θα χαρίσει το 90% των χρημάτων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο διοργανωτής όμως του σέξι πλειστηριασμού Αυστραλός Justin Sisely, διατηρεί τις αμφιβολίες του.
«Εξεπλάγην όταν την άκουσα να το λέει, αφού σε κάθε μας συναλλαγή, μου ξεκαθάριζε ότι βλέπει το όλο θέμα ως μια καθαρά επιχειρηματική πράξη για την ίδια…. Τώρα όμως που το ζήτημα πήρε μεγάλη δημοσιότητα, είναι παγιδευμένη. Αν δεν χαρίσει τα λεφτά σε φιλανθρωπίες, θα χαλάσει την εικόνα της», λέει.
Τώρα λοιπόν που μάθαμε την τιμή της παρθενιάς, ο Natsu θα κληθεί να εξεταστεί για σεξουαλικά μεταδιδόμενες νόσους, πριν αναλάβει δράση επάνω σε αεροπλάνο που θα βρίσκεται στον εναέριο χώρο μεταξύ της Αυστραλίας και της Αμερικής, κάτι που γίνεται για να παρακαμφθούν οι νόμοι περί πορνείας.
Παράλληλα, και η «παρθένα» θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς, έτσι ώστε να εξακριβωθεί αν λέει αλήθεια.
Η σεξουαλική πράξη δεν θα κινηματογραφηθεί, αλλά τόσο ο Ιάπωνας καβαλάρης, όσο και η αθώα παρθένα θα δώσουν συνέντευξη ον κάμερα, στα πλαίσια ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί για το όλο εγχείρημα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου του Natsu θα είναι καλυμμένα, και καμιά φωτογραφία του δεν θα δημοσιευτεί στα ΜΜΕ.
Επίσης, ο Natsu θα πρέπει να φοράει προφυλακτικό, και δεν θα επιτρέπονται τα ερωτικά βοηθήματα.
Αν και το όλο ζήτημα βρωμάει πορνεία, η Migliorini διαφωνεί κάθετα.
Όπως λέει, «αν το κάνεις μια μόνο φορά στη ζωή σου, δεν σημαίνει ότι έγινες πουτάνα, όπως αν τραβήξεις μια καταπληκτική φωτογραφία, δεν σημαίνει ότι έγινες φωτογράφος… πρόκειται απλά για μια συναλλαγή. Κατά βάθος είμαι ρομαντική και πιστεύω στην αγάπη και τον έρωτα. Αλλά η συγκεκριμένη πράξη θα αλλάξει πολλά στην περιοχή που μένω».
Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος του Sisely όταν ξεκίνησε να γυρίζει το ντοκιμαντέρ του πριν από δυο χρόνια. «Πρόκειται για αλλαγή ζωών», λέει, «αυτοί οι  άνθρωποι θα είναι εντελώς διαφορετικοί μετά από αυτό, και οι ζωές τους θα αλλάξουν. Σήμερα, η Migliorini είναι το πρώτο θέμα στην Βραζιλία. Τι θα κάνει όμως μετά»;
Όσον αφορά στην φιλανθρωπική δωρεά, μάλλον δύσκολα θα βρεθεί κάποια οργάνωση που θα θελήσει να δεχτεί χρήματα από κάποια που έβγαλε την παρθενιά της στο σφυρί, λέει ο Cleon Daskalakis που διαχειρίζεται το NetRaffle.org, με εξειδίκευση την συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όπως λέει, «αυτού του είδους η συναλλαγή δημιουργεί ένα επικίνδυνο προηγούμενο, καθώς και μια παγκόσμια έκκληση για πορνεία της μίας φοράς… για όλους εμάς που ασχολούμαστε επαγγελματικά με την φιλανθρωπία, αυτό το πράγμα αποτελεί όνειδος. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποια νόμιμη φιλανθρωπική οργάνωση που θα δέχονταν αυτά τα χρήματα».

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου