12.11.12

Ο έρωτας στα χρόνια των ρομπότ!


Επιτέλους! Χαράς ευαγγέλια για τους σεξομανείς, και συγχρόνως γκατζετομανείς.
Η επιστήμη, και η τεχνολογία πραγματοποιούν τα όνειρα και τις φαντασιώσεις τους.
Ειδικά αυτών που δεν μπορούν να βρουν εύκολα ερωτικό σύντροφο.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν πια και πιθανότητες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!


Σύμφωνα με ειδικούς μελλοντολόγους, το σεξ με … ρομπότ, θα μας αυξάνει το προσδόκιμο όριο ζωής.
Ένα άρθρο της φουτουριστικής ιστοσελίδας Transhumanity, ισχυρίζεται πως στο μέλλον, ο έρωτας με τα ρομπότ, που θα μας προσφέρει αξεπέραστους οργασμούς, θα αυξάνει παράλληλα και την ζωή μας.
Χρόνια τώρα, οι επιστήμονες προσπαθούσαν να ανακαλύψουν την σχέση μεταξύ οργασμού και υγείας. Προσωπικά, αν και δεν είμαι σεξολόγος, από μικρός είχα ανακαλύψει την σχέση μεταξύ αποχής, και …. σπυριών!
Τώρα, πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι οργασμοί βελτιώνουν κατά πολύ την ανθρώπινη υγεία, ενώ έχει κυκλοφορήσει και ένα βιβλίο με τίτλο The Longevity Project, σύμφωνα με το οποίο η μακροχρόνια μελέτη παραγόντων επιμήκυνσης της ζωής, θέλει μεταξύ άλλων τις γυναίκες που κάνουν συχνά σεξ, να ζουν περισσότερο!
Τώρα, υπάρχει μια νέα θεωρία, πως στο μέλλον, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα διαθέτουν ρομπότ εραστές, τα οποία θα προσφέρουν πολύ πιο ολοκληρωμένους οργασμούς από τους απλούς ανθρώπους, με όλες τις ατέλειές τους.
Αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχει σχέση μεταξύ της ποιότητας του οργασμού και της μακροζωίας, ή μήπως η  ποσότητα των οργασμών είναι ο καθοριστικός παράγων;
Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα, πάνω από τα οποία σκύβει πλέον η επιστήμη.
Αν λοιπόν ισχύει το δεύτερο, τότε η βέλτιστη ερωτική τεχνική που θα προσφέρουν τα ρομπότ εραστές δεν θα παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο το γεγονός ότι ποτέ δεν θα δηλώνουν πονοκέφαλο, ή κόπωση, προκειμένου να ξεφύγουν από το κρεβάτι.
Σύμφωνα με το άρθρο, «τα Sexbots θα είναι πιο ελκυστικά, πιο υπομονετικά, πιο πρόθυμα, και πιο αλτρουιστικά απ ότι τα ανθρώπινα σακιά. Συν το γεγονός ότι θα είναι φορτωμένα με προγράμματα ερωτικής επιδεξιότητας από μια πληθώρα εγχειριδίων, πειραμάτων, και αρχείων.
Τα εν λόγω ρομπότ θα μπορούν να μας προσφέρουν τετράγλωσση αιδοιολειχία, μαγευτική πεολειχία, απαλά και αισθησιακά φιλιά, ερωτικά τσιμπήματα, μασάζ του σημείου g, και άλλα πολλά….».
Απομένει να δούμε αν παράλληλα με όλα τα παραπάνω, θα μας προσφέρουν και μακροημέρευση…
Πάντως, δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς του πανεπιστημίου της Βικτώρια, έως το 2050 θα υπάρχουν διαθέσιμες πόρνες-ρομπότ!
Το ίδιο πιστεύει και ο ειδικός της τεχνητής νοημοσύνης Dr. Robert Levy, ο οποίος στο βιβλίο του Love and Sex With Robots, μιλάει ακόμη και για ανθρώπους, που μέχρι το 2050 θα ερωτεύονται παθιασμένα τους συντρόφους τους ρομπότ…
Σε καλό να μας βγει.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου