17.12.12

Κορίτσια, μας βιάζουνε!

Τι να σας πω. Όταν ήμουν μικρός η έκφραση "άγριος ξυλοδαρμός" σήμαινε τουλάχιστον... κώμα. Οτιδήποτε μέχρι τα ορθοπεδικής φύσης προβλήματα, δε, θεωρούνταν ανάξιο αναφοράς (άντε καμιά κλάψα σε κάνα δάσκαλο ή μάνα). Σίγουρα πάντως, ένας άγρια ξυλοδαρθείς δε θα ηδύνατο να κυκλοφορεί από κανάλι σε κανάλι και να ωρύεται για το κακό που τον ήβρε. Χωρίς κάνα γύψο. Ένα καρούμπαλο. Μια αμυχή βρε αδερφέ.

Εννοείται φυσικά πως καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και τα λοιπά σχετικά πολιτικώς ορθά, αλλά, επίσης, όταν γεννηθήκαμε ο πατέρας μας έδωσε και κάνα πεντοχίλιαρο στις νοσοκόμες που έκανε τον γιο τον καραμπουζουκλή, πράγμα που προσπαθούμε να το τιμάμε. Μία από τις μεθόδους προς αυτό είναι να μην τον παίζουμε βιασθείσες επειδή μια χούφτα μεθυσμένοι μας είπανε πέντε μαλακίες.

Και ερχόμαστε στο δια ταύτα. Ο σήμερα μηνυθείς και πρόσφατα ξυλοδαρθείς κος Στρατούλης μας περιγράφει στο παρακάτω βίντεο πως τον... σακατέψανε (και προφανώς ιάθηκε εντός ωρών, φέρων κάποια μυστική σούπερ-δύναμη) μερικοί αυτοδηλωθέντες ως Χρυσαυγίτες (μόνο κομματική ταυτότητα που δεν του δείξανε δηλαδή). Θα μπορούσα να κατεβάσω δυο-τρεις παραγράφους για το συμβάν, αλλά, ειλικρινά, δε νομίζω ότι έχω το συγγραφικό ταλέντο να προκαλέσω το ίδιο ποσό γέλωτα από τον ίδιο τον παρ' ολίγο... φονευθέντα.



TopGunZ

2 σχόλια:

  1. "Γειά σας, είμαστε από την Χρυσή Αυγή, και τώρα θα σας δείρουμε"!!!!
    Τέτοιοι ψεύτικοι και γελοίοι διάλογοι ούτε στα σενάρια του άλλοτε γόη Κώστα Γκουσγκούνη δεν υπήρχανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να πιαστείς σε συζήτηση με φαλλοφθόνο Συριζαία...

      Διαγραφή