31.1.13

Ο γάμος της χρονιάς!


Πιστοί στην απόφαση που πήραμε να σοβαρευτούμε ως μπλογκ, και να αφήσουμε τις πλάκες κατά μέρος, σας ενημερώνουμε για τον γάμο της χρονιάς!

 
Τι ακριβώς έγινε;
Μια στρουμπουλή 15χρονη κοπέλα, που έγινε παγκοσμίως διάσημη όταν ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο τρώει το ματωμένο της ταμπόν, παντρεύτηκε μέσω Facebook έναν εξίσου διάσημο βλάκα, ο οποίος είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο έτρωγε παγωτό πασπαλισμένο με … κακά!


Έτσι, σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, η Giovanna Plowman ή αλλιώς  το «κορίτσι ταμπόν» (όπως την βάπτισε ο κυβερνοχώρος),  νυμφεύθηκε τον Νεοϋορκέζο «γαστρονόμο» Dino Bruscia, σε μια σεμνή ψηφιακή τελετή, όπου απλά άλλαξαν το στάτους τους στο Facebook από ελεύθεροι σε παντρεμένοι.
Το βίντεο της πανηλίθιας αυτής κοπέλας, που έκανε παγκόσμιο πάταγο, αρχικά εξόργισε τον Dino, ο οποίος δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι αυτό σημείωσε περισσότερες θεάσεις από το δικό του.
Εξέφρασε μάλιστα την οργή του, που αλλού, στο twitter!
Στη συνέχεια όμως συμβιβάστηκε με το γεγονός ότι η κοπέλα τον ξεπέρασε σε θαυμαστές, και αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί της, πολλαπλασιάζοντας έτσι ο καθένας τους οπαδούς και followers τους στο Twitter και στο  Facebook.
Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως η χοντρούλα Plowman βρίσκεται μπροστά, αφού έχει 229.000 followers  στο Facebook, και 27.000 στο Twitter.
Από τη πλευρά του, ο μερακλής και καλοφαγάς Bruscia έχει μόλις 23.000 και 2.000 followers αντίστοιχα.
Τώρα που ένωσαν τις δυνάμεις τους, οι δυο αυτοί ζαβοί νέοι, σύμφωνα με το Gawker, έβαλαν στο μάτι μια εξίσου ανισόρροπη συμπατριώτισσά τους, η οποία πρόσφατα ανέβασε βίντεο στο οποίο κάνει σεξ με τον σκύλο της…
Και υπόσχονται να την τσακίσουν με πολύ πιο προχωρημένα δικά τους βίντεο, τα οποία αναμένουμε με αγωνία.
Ωραία πράγματα μας επεφύλαξε η διαδικτυακή επανάσταση!
Πάντως, όποιος τολμάει, μπορεί να δει το βίντεο με το ματωμένο ταμπόν εδώ!

Strange Attractor

1 σχόλιο: