3.3.13

Οι «ελευθερίες» της δημοκρατίας.


Στη φυλακή ο Παπαγεωργόπουλος. 
Σε εκείνη που τα ελικόπτερα γίνανε θεσμός και κάνουν αεροπορικές επιδρομές για να απελευθερώσουν...πολιτικούς κρατούμενους.
Τον Βλαστό π.χ. που παλαιότερα ταυτισμένος με την επανάσταση των πυρήνων της μαμάς, διαμαρτυρήθηκε γιατί οι φυλακές δεν είναι Hilton.

 
Αν οι δικαστές θέλουν να δικαιολογήσουν τη μη ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο και το κάνουν με τα ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο, έχει βάση η καταδίκη του.


Δεν θέλω να εκλάβετε ως κανιβαλισμό τη θέση μου, που «διψά για πολιτικό αίμα».
Ψάχνω στο μυαλό μου όλη μέρα να καταλάβω αν πραγματικά δηλαδή, η δικαιοσύνη αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση της από τη βρωμιά της πολιτικής (όπως την ξέρουμε ως σήμερα) και να δηλώσει παρούσα στην αγωνία των Ελλήνων πολιτών που στοιβάζονται σε ουρές κάθε 30 του μήνα για να πληρώσουν ό,τι τους απέμεινε στις ΔΟΥ ανά την επικράτεια.
Αν οι δικαστές έχουν αντιληφθεί ότι άνθρωποι που δεν χρωστούσαν ποτέ, ξαφνικά θεωρούνται οφειλέτες και δεν μπορούν να πάρουν μια απλή φορολογική ενημερότητα, γιατί απλώς έχουν ρυθμίσει 2-3000 ευρώ σε δόσεις, τα οποία προέκυψαν σαν «έκτακτες» εισφορές.
Δεν ξέρω πόσοι συμφωνείτε ή αν ζείτε αυτό που περιγράφω.
Αυτός είναι ο λόγος που όσο και να με σόκαρε η απόφαση του κακουργιοδικείου Θεσ/κης, ένιωσα κρυφά μέσα μου μια δικαίωση για τα όσα τραβάνε εκατομμύρια Έλληνες. 
Στις Σκουριές της Χαλκιδικής, ο επαναστατικός στρατός της ειρηνικής επανάστασης (ναι, αυτός του Ιφικράτη Αμυρά συντρόφια μου) έβαλε φωτιά και έκαψε τους «καπιταλιστές». 
Ποιοι ήταν οι καπιταλιστές που καταστρέψανε οι τρομοκράτες του κάθε ιδεολόγου Αμυρά που τους δίνει «πολιτική» κάλυψη;
Να σας πω.
Κάτοικοι της περιοχής ήταν, που είχανε αναλάβει εργολαβία κάποιες δουλειές για την «Ελληνικός χρυσός» και χάσανε την περιουσία τους.
Καμία ασφαλιστική εταιρία δεν αναλαμβάνει κάλυψη για τρομοκρατικές ενέργειες τέτοιου είδους. 
Τους συνανθρώπους σας καταστρέψατε «σύντροφοι» επαναστάτες της κακιάς ώρας.
Είστε απλώς αυτό που λέμε, σιχαμένα αποβράσματα και στη στήλη μου στο eyedoll θα αποκαλύπτεστε συνεχώς, εσείς και οι πατρόνοι της ακροαριστεράς, για τα εγκλήματα κατά του πολιτισμού. 
Τον μισείτε τον πολιτισμό, γιατί απλά σας ανέχεται και προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της ψυχασθένειάς σας.
Αυτή είναι η δημοκρατία που αποκαλείτε χούντα.
Δεν είναι -τουλάχιστον- γι' αυτή τη χώρα και το πιο αξιόπιστο πολίτευμα, αν κρίνουμε από την ανοχή της δημοκρατίας σε εγκληματίες σαν εσάς, αλλά είναι το μοναδικό πολίτευμα που λειτουργεί, όσο και να το πολεμάτε. 
Από την άλλη, έχουμε και τη Χρυσή Αυγή, να δημιουργεί κατηχητικά σχολεία για παιδιά 6 ετών.
Οι εικόνες που ανάρτησε το site των νεοναζί, πραγματικά άφησαν άφωνο και τον τελευταίο υποψιασμένο.
Είπαμε, η δημοκρατία έχει τρομακτικές αδυναμίες, ανέχεται ακροαριστερούς τρομοκράτες, νεοναζί αποβράσματα και -ως τώρα- δημάρχους που καβατζώνανε 20 εκατομμύρια ευρώ. 
Επειδή πρώτα απ΄όλα, η Ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία ως πολίτευμα ασυδοσίας. 
Στη Γερμανία οι δικλείδες ασφαλείας είναι συνταγματικά απροσπέλαστες για σιχάματα όπως οι γονείς αυτών των παιδιών που τα μαθαίνουν να μισούν τους "άλλους".
Οι ακροαριστεροί τρομοκράτες είναι εκθέματα σε μουσεία φυσικής ιστορίας, με τη συνδρομή παλαιοντολόγων.
Απλώς η Ευρώπη παρακολουθεί εδώ και χρόνια την ικανότητά τους να επιβιώνουν, σαν τις κατσαρίδες. 
Η απόφαση πάντως του κακουργιοδικείου της Θεσσαλονίκης εις βάρος ενός θεσμικού «εκπροσώπου» της δημοκρατίας, είναι -για τη δική μου αντίληψη- ένα εφαλτήριο για να οριοθετηθεί η τάξη.
Ξεκινάμε από ψηλά και έρχεται μοιραία και το τέλος των αποβρασμάτων, που στο όνομα της αυθαιρεσίας στήσανε πάρτι και χορεύουν πάνω στην ανεκτικότητα της δημοκρατίας. 
Την παρεξηγήσατε όμως «σύντροφοι» τη δημοκρατία, γιατί αν ισχύσει η πραγματική της «ανάγνωση», απλά θα σας ξεράσει.

Ευθύμης Μαραμής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου