31.3.13

Μια αλλιώτικη ανάσταση…


Μετά από μια «θανατηφόρα» συνεύρεση με πελάτη, μια πόρνη στη πόλη Bulowayo της Zimbabwe, δεν άντεξε και πέθανε!


Την ώρα όμως που οι αρχές τοποθετούσαν τη σορό της στο φέρετρο, αναστήθηκε!



Το περίεργο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Manor, και η συνοδός πολυτελείας γνωστή ως MaNdlo, φέρεται να κατέρρευσε μετά από το αχαλίνωτο σεξ με μερακλή πελάτη, και απεβίωσε….
Όταν ήρθε το ασθενοφόρο, οι διασώστες διέγνωσαν τον θάνατό της, και ειδοποίησαν τους αρμόδιους  προκειμένου να την μεταφέρουν στο νεκροτομείο.
Όταν η προσπάθεια της μεταφοράς ξεκίνησε, και τη στιγμή που την έβαζαν μέσα στο μεταλλικό φέρετρο, η γυναίκα ξύπνησε, και σε κατάσταση πανικού άρχισε να κατηγορεί τους υπαλλήλους ότι θέλουν να την σκοτώσουν!
Πολλοί παρευρισκόμενοι τρομοκρατήθηκαν από το «θαύμα» και το έβαλαν στα πόδια.
Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, «ήταν σαν  κινηματογραφική ταινία… όλοι άρχισαν να τρέχουν δεξιά και αριστερά. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία, αφού όλοι είχαν πειστεί ότι η κοπέλα ήταν νεκρή, εξάλλου ήταν ιδιαίτερα παγωμένη. Πάντως αυτό σημαίνει ότι τα θαύματα συνεχίζουν να γίνονται καθημερινά…».
Μετά την ανάστασή της, η MaNdlo επέστρεψε στο σπίτι της παρέα με μια συνάδελφό της, ενώ ο «δολοφόνος» εραστής πελάτης της εξαφανίστηκε και τώρα αναζητείται προκειμένου να καταθέσει.
Άγνωστο παραμένει αν η μακάβρια αυτή εμπειρία αναγκάσει την MaNdlo να πάρει τον σωστό δρόμο.
Ο πελάτης όμως σίγουρα θα το ξανασκεφτεί πριν επαναλάβει  τις ασωτίες του.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου