10.6.13

Σόι αλλοπαρμένο…



Την εκρηκτική σχέση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου με την κόρη του Αρετή, και την πρώην σύζυγό του Γκούντρουν, αποκαλύπτουν αιτήματα που έχουν υποβληθεί στη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού.




Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, πρωταγωνίστρια του δράματος είναι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως επιθυμεί να την αποκαλούν, η οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πολεμικής που δέχτηκε.
Κάνει μάλιστα λόγο για απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας καθώς και για τη σκληρότητα και τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για όσο καιρό βρίσκεται προφυλακισμένη.




Η «Κούλα» θυμάται επίσης ότι λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Άκη όταν έμπαινε στο σπίτι της δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ενώ οι στενοί συγγενείς της πρώτης οικογένειας του Άκη Τσοχατζόπουλου του είχαν διαμηνύσει να μην την παντρευτεί και να μην αποκτήσει μαζί της παιδιά.
Όσο για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, τα όχι και τόσο φιλικά συναισθήματά της προς την τωρινή σύζυγό του εκδηλώθηκαν από το απολογητικό υπόμνημα που είχε καταθέσει τον Απρίλιο του 2012.
Σε αυτό έκανε λόγο για θλιβερές οικογενειακές διενέξεις που άρχισαν μετά τη σύναψη της εξωσυζυγικής σχέσης του πατέρα της με τη Βίκυ Σταμάτη.
Μία κόντρα που όσο χρόνια και αν περάσουν δεν θα... σβήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου