26.6.13

Μάγκεψαν και τα … ραδίκια.



Όταν εγώ λέω όχι στους μαϊντανούς και στους σελέμπριτι βουλευτές, που λόγω αναγνωρισιμότητας και μόνο εκλέγονται με τα τσαρούχια στη βουλή, κάποιοι με κατηγορούν ως εμπαθή.
Και ίσως να έχουν και δίκιο, διότι στο κάτω κάτω τους είδαμε και τους επαγγελματίες πολιτικούς μας…



Δείτε όμως πως αντέδρασε ο πρώην αθλητής Κουκοδήμος, αυτός που τον είχε ξεφτιλίσει κάποτε ο Ζούγκλας, επειδή ο Σαμαράς δεν αναγνώρισε το πληθωρικό του πολιτικό ταλέντο, και δεν τον έκανε υπουργό…



Και η όλη αυτή υπόθεση, αν είναι αλήθεια, μου θυμίζει την περίπτωση πριν από μερικά χρόνια, τότε που η μεγάλη σοσιαλίστρια Πατουλίδου, εξοργισμένη με τον αρχηγό του Πασόκ που την έβαλε τρίτη ή τέταρτη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, και όχι πρώτη (όπως της άξιζε), κίνησε γη και ουρανό, εξοργίστηκε, και στο τέλος κατέληξε να συναγελάζεται πολιτικά με τον … Παναγιώτη Ψωμιάδη!!!
Για τέτοιο επίπεδο ιδεολογίας μιλάμε.
Όπως και ο Φασούλας, κάποια άλλη εποχή, που εξελέγη πρώτος στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο δεν πάτησε ποτέ το πόδι του εκεί, αλλά όταν πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, ξέχασε και Θεσσαλονίκες, και φανέλες, και έγινε βέρος Πειραιώτης, και μάλιστα δήμαρχος!!!
Τέλος πάντων…
Ας δούμε λοιπόν τη σημερινή περίπτωση Κουκοδήμου, όπως την περιγράφει η iefimerida

…Θέμα προέκυψε με τον πρώην αθλητή και ολυμπιονίκη Κώστα Κουκοδήμο, που περίμενε να γίνει υπουργός και καθότι δεν έγινε, εξοργίστηκε τόσο που δεν κατάφερε να το κρύψει.
«Ελα να σου εξηγήσω γιατί έμεινες εκτός κυβέρνησης» του είπε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Κώστας Μπούρας στο τηλέφωνο και ο Κουκοδήμος έτρεξε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κι όταν επέστρεψε μετά από μισή ώρα, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ήταν ακόμα πιο οργισμένος. «Αρες μάρες κουκουνάρες μού είπε ο κ. Μπούρας» έλεγε.
Όταν τον ρώτησαν τι του είπε ακριβώς ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, είπε: «Μου συνέστησε να κάνω υπομονή, θα έρθει η σειρά μου, αλλά δεν τον πίστεψα. Τέτοια έχω ακούσει πολλά. Θα αποφασίσω εάν θα μείνω ή θα φύγω, και αν φύγω θα πάω να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου Κατερίνης».
Νωρίτερα, έλεγε εν εξάλλω στο εντευκτήριο της Βουλής: «Δεν πρόκειται να μείνω, θα φύγω από τη ΝΔ» επαναλάμβανε συνεχώς.
Μάλιστα κάποια στιγμή τον άκουσαν οι κ. Κουράκος και Μανώλης (που έφυγαν από τον Πάνο Καμμένο) και του πρότειναν να εισχωρήσει στο κόμμα τους: «Όταν λέω φεύγω, σημαίνει πως δεν πάω πουθενά»…
Τι να πει κανείς…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου