27.6.13

Ένας μποντυμπίλντερ για την Συριζούλα

Μόνο με παράφραση του τίτλου της γνωστής Ελληνικής ταινίας περί του ιππότη της Βασούλας μπορώ να περιγράψω τις τελευταίες δηλώσεις του πάλαι ποτέ μποντυμπιλντερά, πράκτορα μοντέλων και περιστερομαγνήτη παρηκμασμένου αρχηγού της ντεμέκ λαικής δεξιάς.


Βγήκε σήμερα, προφανώς δυσαρεστημένος από την αποτυχία του προξενιού επαναπροσέγγισης με τη Νέα Δημοκρατία και δεδομένου ότι τα πουλαίν του είναι στις αγκάλες της βάσης της εν Ελλάδι κεντροδεξιάς, ο πρόεδρας Καρατζαφέρης και εξαπέλυσε βρωμερούς μύδρους ενάντια στο κόμμα που τον ανέδειξε και έψαλλε υπέρ του.. ΣΥΡΙΖΑ!

Κατά τον πληθωρικό πρόεδρα, η ΝΔ πλερώνει τους δημοσκόπους και βγαίνει πρώτη στις έρευνές τους, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν του περισσέυουν προφανώς από τόσους δημοσιογράφους, "έγκριτους" και μη, που έχει στη δούλεψη του, τόσους ανεπάγγελτους καθηγητάδες οικονομικών και τόσα μπουλούκια "αγωνιστών".

Ο φερόμενος ως εκφραστής της γνήσιας, ανόθευτης και καραμπουζουκλίδικης σκληρής δεξιάς δηλαδή πάει και υπερασπίζεται το κόμμα των αναρχικών, των εθναρνητών και των δεδηλωμένων προδοτών της πατρίδας... από καπρίτσιο. Μωρέ μπράβο ιδεολογική πειθαρχία! Αν μη τι άλλο, δικαιώνει Γεωργιάδη και Βορίδη που πρόλαβαν και κούνησαν το μαντήλι πριν τους καταπιεί κι αυτούς ο βόρβορος της ανυποληψίας.

Α, ναι, έχει και συνέχεια. Από ότι φαίνεται η ΝΔ έχει στη δούλεψή της και τον Αλέκο Αλαβάνο! Βεεέβαια, η υπερπροβολή (η ποια?) του Αλαβάνου είναι λέει μηχανισμός "ριξίματος" του ΣΥΡΙΖΑ. Κι εσένα ρε μάστορα τι σε πειράζει αυτό, ιδεολογικοί σου εχθροί (όχι απλά αντίπαλοι) δεν είναι? Το δε κλου της βραδιάς είναι το "γάντι" που πετάει στο Σαμαρά για τις εκλογές. Σου λέει, αφού είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις γιατί δεν κάνει εκλογές? Γιατί δεν είναι σαν τα μούτρα σου ίσως? Γιατί τώρα που μπαίνει η χώρα σε μια τάξη επιτέλους και με το κουβαρι της υπαγωγής μας στο ΔΝΤ να ξετυλίγεται σιγά σιγά δεν είναι καιρός για καπρίτσια?

Χμμμ... μήπως η "αθώωση" Παπακωνσταντίνου μέσω εκλογών βολεύει περισσότερο κόσμο από ότι νομίζαμε? Μήπως κάποιοι έχουνε λερωμένη τη φωλιά τους, τόσο ώστε να πετάνε στα σκουπίδια τόσο κόσμο που κάποτε τους πίστεψε, φλερτάροντας με το τέρας?

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου