22.7.13

Τι να λέμε…



Ένα σούπερ πάρτι απόλαυσαν περίπου 1.500 άνθρωποι στο Nammos της Μυκόνου το
βράδυ  της Κυριακής με τον Αντώνη Ρέμο σε μεγάλα κέφια να τραγουδά και να διασκεδάζει Έλληνες και ξένους παραθεριστές.
Στο γνωστό beach bar στην παραλία Ψαρού, συγκεντρώθηκαν καλλιτέχνες, μοντέλα, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, stars από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως η Σοφία Βεργκάρα και η Ναόμι Κάμπελ.

Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, είχε αρχίσει να στήνεται ο εξοπλισμός στη διάσημη παραλία και να γίνονται οι λοιπές αλλαγές πάνω στην άμμο, προκειμένου να φιλοξενηθεί το βράδυ το πλήθος θαυμαστών του καλλιτέχνη.
Η σκηνή ήταν πλωτή, καθώς βρισκόταν σχεδόν μέσα στη θάλασσα, ενώ όλες οι ξαπλώστρες είχαν «εξαφανιστεί» και αντικατασταθεί με λευκά τραπέζια και καρέκλες.
Λίγο μετά τη 1:30, ο τραγουδιστής καλησπέρισε τον κόσμο και του υποσχέθηκε μια μαγική βραδιά – και φυσικά το πέτυχε.




Έλληνες celebrities, καλλιτέχνες, tv stars εφοπλιστές και επιχειρηματίες, αλλά και ξένοι τουρίστες ήταν ανάμεσα στο κοινό που είχε απέναντί του ο Αντώνης Ρέμος και τραγουδούσε μαζί του τις παλιές και νέες επιτυχίες του, σε ένα πάρτι που διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες.
«Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο που... ! Ελα πάμε», είπε ο Αντώνης Ρέμος και άρχισε να τραγουδάει την επιτυχία του «Έκρυψα το πρόσωπό μου».
Από τα βέλη του τραγουδιστή δεν γλύτωσε και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την οποία ο Ρέμος αποκάλεσε αρκετές φορές «κουφ...».
Ανάμεσα στους celebrities της βραδιάς ήταν η Εύα Καϊλή (Σημ. Ο: Χα χα χα… ), η Χριστίνα Παπά, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Χρήστος Δεληλάμπρος, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Χριστίνα Αλούπη, ο Σέρος Μύρτας, ο σχεδιαστής Πάνος Ζήνας, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης και φυσικά η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ. 
Φυσικά, από μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει και το αλκοόλ, που έρρεε -κάτι παραπάνω από- άφθονο.
Και όταν λέμε αλκοόλ, εννοούμε κυρίως σαμπάνιες.
Μπουκάλια Moet & Chandon βρίσκονταν μέσα σε παγοθήκες σε όλα σχεδόν τα τραπέζια του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια –μετά την κατανάλωσή τους- βρέθηκαν πεταμένες σε μια άκρη.
Μιας και δεν υπήρχαν γαρύφαλλα, φαίνεται ότι αυτή τη φορά οι γνωστοί λόφοι που δημιουργεί ο καλλιτέχνης φτιάχτηκαν από τα άδεια μπουκάλια ακριβών μπουκαλιών. Μάλιστα, στο τραπέζι γνωστού επιχειρηματία έφτασε μέχρι και σαμπάνια 6 λίτρων, σαμπάνια που κόστιζε ούτε λίγο, ούτε πολύ 25.000 ευρώ.
Η παρέα δεν περιορίστηκε στο ένα μόνο μπουκάλι, αλλά παρήγγειλε –και κατανάλωσε- στη συνέχεια και δεύτερο! 
Για να καταφέρει κάποιος να παρακολουθήσει τη μουσική και… πλούσια βραδιά έπρεπε να καταβάλλει για αρχή 180 ευρώ, ποσό που θα του εξασφάλιζε την είσοδό, ενώ υπήρχε και μενού για υποχρεωτικό φαγητό ίσης αξίας.
Δεν είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς τι «ζημιά» έκαναν όλοι οι παρευρισκόμενοι και σε πολλές χιλιάδες ευρώ μπορεί να ανήλθε το ποσό, εικόνα που δείχνει ότι η οικονομική κρίση μοιάζει να μην έχει αγγίξει όχι μόνο τη Μύκονο, αλλά και τους θαυμαστές του Αντώνη.
Συνολικά υπολογίζεται ότι καταναλώθηκαν περίπου 300 σαμπάνιες.
Ήταν, άλλωστε, η πέμπτη συνεχόμενη φορά που ο Αντώνης είχε δώσει μέσα στο καλοκαίρι ραντεβού με τους φίλους του στο κοσμοπολίτικο νησί και πάλι τα ευρώ έπεφταν βροχή. 
Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου ήταν και η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ, αλλά και η Κολομβιανή καλλονή Σοφία Βεργκάρα, που εδώ και ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων.
Μάλιστα, οι δύο «καυτές» -για διαφορετικούς λόγους η καθεμία- παρουσίες κάθονταν μαζί σε ένα από τα τραπέζια του μαγαζιού.
Μη θέλοντας να δώσουν «στόχο», δεν κάθησαν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια που χτυπούσε το κύμα, αλλά πιο πίσω.
Το τραπέζι που τις φιλοξένησε ήταν του Τούρκου επιχειρηματία Ουνάλ Αϊσάλ που είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατά Σαράι, ο οποίος έφτασε στο νησί με το κίτρινο υπερπολυτελές σκάφος του.
Τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά έκαναν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς τον ουρανό να λάμψει, ενώ ιδιαίτερο ήταν και το στιγμιότυπο κατά το οποίο γράφτηκε με πράσινο λέιζερ στον ουρανό το όνομα του μαγαζιού.
Στο πάρτι συμμετείχαν με τον τρόπο τους και ράμπο του ΣΔΟΕ οι οποίοι από τις 12 τη νύχτα ήλεγχαν τις αποδείξεις και διασταύρωναν αν τα παραστατικά που είχαν κοπεί ήταν σύμφωνα με τα ποτά και τα φαγητά που κατανάλωναν οι συμμετέχοντες.

1 σχόλιο:

  1. -...κρίση βιώνουν οι άνθρωποι κι είπαν να ξεδώσουν δια των Ρεμικών ασμάτων...Κατά τα άλλα, το πάντα επίκαιρο: "το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο, ο αστακός ψόφιος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή