6.7.13

Πρωτεία για την Ελλάδα!



Όχι ακριβώς πρωτεία, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια…
Μια ενδέκατη θέση σε μια παγκόσμια κατάταξη δεν είναι και λίγο πράγμα.
Όπως και να’ναι, η πατρίς είναι ευγνωμονούσα…



Έτσι, στους χαλεπούς αυτούς καιρούς για τη πατρίδα μας, που εξαιτίας της κρίσης λοιδορείται σε παγκόσμιο επίπεδο, και με μόνο εκπρόσωπό της τον σέξι Αλέξη, αυτόν με το στραβό στόμα (απ’ τη μαγκιά) και τα «κολυβοαγγλικούλια» του, που περιοδεύει ανά την υφήλιο δυσφημίζοντάς μας, η αναγνώριση της Ελλάδας κάπου είναι μια ανάσα!


Για αυτό, και κόντρα στη μιζέρια που εκπέμπει ο Αλέξης, ας ευχαριστήσουμε ολόψυχα την Τζούλια Αλεξανδράτου, που εκτός του ότι έχει αποδείξει έμπρακτα με την δουλειά της ότι δεν είναι ρατσίστρια, σίγουρα δεν θα είναι και ΣΥΡΙΖΑ.
Η Τζούλια, που μαζί με κάποια άλλα ντόπια παρτσακλά, μας κάνει περήφανους, ξαναβάζοντας τη χώρα μας στη διεθνή σκηνή.
Αναφέρομαι στην ανακήρυξη της Ελλάδας ως η  11η πιο σέξι χώρα του πλανήτη!
Κι αυτό δεν είναι λίγο, αν αναλογιστούμε τον αριθμό των κρατών της υφηλίου.
Κι όλα αυτά χάρη στη νιόπαντρη Τζούλια, που σίγουρα την χαίρονται οι γονείς της, και είναι περήφανοι για αυτήν.
Όπως λοιπόν αναφέρει το έγκυρο σάιτ Guyism,  κατατάσσει τη σεξουαλικότητα των χωρών, όχι χάρη στη μέση γυναίκα που κυκλοφορεί στους δρόμους, αλλά χάρη στα διάσημα μοντέλα, ηθοποιούς, αθλητές, και άλλους μαϊντανούς, που διαθέτει η καθεμία.
Μάλιστα, στέκεται στην Ελλάδα, και όπως λέει, αν και τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε κάποιο νέο λαμπρό αστέρι που να εκπέμπει σεξουαλικότητα, εκτός από την Γεωργία Σάλπα, εν τούτοις το γεγονός ότι αν και πρόκειται για μια μικρή σχετικά χώρα, με μόλις 11 εκατομμύρια πληθυσμό, μπορεί και παράγει λουλούδια όπως είναι η Τζούλια, η Όλγα Φαρμάκη, η Σάσα Μπάστα, η Χριστίνα Στεφανίδου, η Ρία Αντωνίου, και άλλες παρόμοιες σεξοβόμβες, είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό στοιχείο.
Για αυτό, όσο η Ελλάδα παράγει φρούτα, δεν χρειάζεται ανησυχία.
Το υπογράφω.
Εκτός κι αν δουν καμιά φωτογραφία της Μιμής (της Λιάνη ντε) και μας πάρουν πίσω το βραβείο!
Και βέβαια, να μη ξεχνάμε και την Δήμητρα Καραούζα, που όταν το 2004 πόζαρε όλο νάζι μπροστά στον φωτογραφικό φακό, διεκδικώντας τον τίτλο της Playmate, κανείς δεν
φανταζόταν ότι η ψηλόλιγνη κοπέλα με τις τέλειες αναλογίες και το σαγηνευτικό βλέμμα μετά από λίγα χρόνια θα παρατούσε  τις πασαρέλες, προκειμένου να υπηρετήσει την πατρίδα!!!!
Μια πατρίδα τον στρατό της οποίας απαξίωσαν και δεν υπηρέτησαν οι άνδρες φίρμες της χώρας (βλ. Οικονομόπουλο και όλους σχεδόν τους καλλιτέχνες της πίστας).
Αν και απ ότι θυμάμαι, αν θυμάμαι καλά, ο ΛεΠα (ο επονομαζόμενος και ομορφάντρας) είχε υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος…
Τέλος πάντων, όπως αναφέρει ο Παρατηρητής :
«Τόσο οι φαντάροι όσο και οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα και δη στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί, καθώς ζουν τη μεγαλύτερη ίσως φαντασίωση που έχουν όλοι οι στρατευμένοι: να βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο, να διατάζουν ή να διατάσσονται από μία από τις- και με τη βούλα- ωραιότερες Ελληνίδες.
Ο λόγος για τη δεκανέα πλέον Δήμητρα Καραούζα, η οποία το 2004 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό «Playmate» και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει.
Η Δήμητρα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, και από «βασίλισσα» της πασαρέλας να γίνει «βασίλισσα» των στρατώνων.
Έτσι λοιπόν, τον Μάρτιο του 2009, μετά από προκήρυξη που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείου Στρατού σχετικά με την κατάταξη 2000 Επαγγελματικών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) του Στρατού Ξηράς, έβγαλε τις τουαλέτες και τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε το χακί».
Προσωπικά της εύχομαι και … θαλαμοφύλακας με το καλό!
Ει δυνατόν στους καταδρομείς.


Οι Τούρκοι θα έχουν πλέον κάθε λόγο να τρέμουν….
Εκτός και αν προλάβει και τη πάρει στο υπασπιστήριό του ο Αβραμόπουλος, έτσι για να τη σπάσει λίγο στη Φώφη, που στο δικό της πήρε μια πλωτάρχη με 32 πτυχία και 27 ξένες γλώσσες.

Strange Attractor

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου