21.9.13

Αδιάκριτη βία και πάλι…



Μιας και σε προηγούμενο άρθρο μιλούσαμε για ψυχοπαθείς δολοφόνους, που στην ελληνική περίπτωση κρύβονται πίσω από δήθεν πολιτικές ιδεολογίες, αλλά η ουσία παραμένει ότι απλά πρόκειται για σαλεμένα μυαλά, ας δούμε ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό που συνέβη χθες βράδυ στο Αμέρικα.



Εκεί που οι σαλεμένοι είναι εκατομμύρια….
Και που μπορεί να μην ανήκουν σε κόμματα ή σε κινήματα, ή σε συνδέσμους, ή σε θύρες χουλιγκάνων, αλλά ανήκουν (πολλοί εξ αυτών) σε συμμορίες.


Δεκατρία άτομα πυροβολήθηκαν σε ένα πάρκο στο νότιο Σικάγο στις 10:15 χθες το βράδυ, και μεταξύ τους ένα αγοράκι μόλις τριών χρόνων!
Ευτυχώς, κανένας δεν έχασε τη ζωή του, και τα  θύματα είναι στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του τρίχρονου να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Η επίθεση ήταν εντελώς αναίτια, και συνέβη σε συνοικιακό γήπεδο μπάσκετ στο πάρκο Cornell Square.
Μεταξύ των θυμάτων είναι και ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, καθώς και μια 17χρονη κοπέλα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι μαύροι δράστες ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο, και είχαν χαρακτηριστικά μαλλιά dreadlock (ράστα).
Την ώρα που περνούσαν στο δρόμο δίπλα από το πάρκο άρχισαν να πυροβολούν αδιάκριτα.
Όπως λέει ο μάρτυρας, «έρχονται κάθε βράδυ, ψάχνοντας για θύματα… πρόκειται για συμμορία».
Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση ήταν όντως υπόθεση συμμοριών.
Εν τω μεταξύ, όπως προέκυψε, ο θείος του τρίχρονου αγοριού είχε κι αυτός πυροβοληθεί και σκοτωθεί από παρόμοια επίθεση μελών συμμορίας πριν από μερικούς μήνες.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου