23.10.13

Κοίτα ποιοι μιλάνε!Θα είχε πλάκα, θα ήταν απλά για τη γενική χλεύη, αν αυτός ο συρφετός από στελεχάρες της Κουμουνδούρου και βαθυστόχαστους αναλυτές του τάλαρου δεν εκπροσωπούσε έναν θεσμό: την αξιωματική αντιπολίτευση.
Η θεωρία των δύο άκρων, που δεν είναι θεωρία αλλά καραμπινάτη επί δεκαετίες πραγματικότητα, είναι σαν σφυράκι που τους χτύπησε στο γόνατο.
Ή, μάλλον, σαν βαριοπούλα, αν κρίνω από την υστερική και λυσσαλέα αντίδραση.
Ακόμη χοροπηδάνε βουλευτές, στελέχη και οι αγέρωχοι δημοσιογραφούντες του Λόχου Ψυχολογικού Πολέμου του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/Και ποιος ξέρει τι άλλο.
Και ξέρετε τι χτυπάει πάντα νεύρο: η αλήθεια.
Θέλουν νομιμότητα, αλλά για τους άλλους.
Θέλουν καταστολή της βίας, αλλά μόνο των άλλων. Θέλουν να κάνουν «επανάσταση» με την άδεια της Αστυνομίας, να υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή με… χορηγία και κάλυψη του επάρατου αστικού καθεστώτος. Ψευτόμαγκες και ψευτοεπαναστάτες.Και για να ξηγιόμαστε, για να μην αρχίσουν πάλι να αλυχτούν μερικοί, ότι τάχα δεν καταλαβαίνουν, και κάνουν σαν θιγμένες μιξοπαρθένες, όταν αναφέρομαι στον ΣΥΡΙΖΑ, πάντα εννοώ την ηγετική ομάδα και τον σκληρό του πυρήνα.
Οχι τους ψηφοφόρους του, που δεν του ανήκουν, είναι περαστικοί από θυμό, αναζήτηση ελπίδας, τιμωρητική διάθεση λόγω των συνεπειών της κρίσης και δικών μας λαθών.
Οπως και οι ψηφοφόροι της Χ.Α. Αναφέρομαι στους ψιλοκομμισάριους αυτού του 2,5% με 4%, που είναι τα σωστά κυβικά του κόμματος του Αλέξη, στους προπαγανδιστές του, στη φυλλάδα τους, στις διαδικτυακές και έντυπες ή ηλεκτρονικές παραφυάδες της και στον ψωραλέο συρφετό των περιφερόμενων υβριστών και συκοφαντών, που ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πιάσει στασίδι με δέκα προφίλ έκαστος κι «αγωνιστικά» ψευδώνυμα.
Ενα άλλο φασισταριό, ολοκληρωτικοί της άλλης όχθης, τυχοδιώκτες κι αδίστακτοι. Ο,τι πιο παρακμιακό και παλαιοκομματικό υπάρχει στη χώρα.
Αναφέρομαι σε αυτούς που πουλάνε φούμαρα στον λαό, στους ανέργους, στους απολυμένους του Δημοσίου, ότι τάχα θα διαπραγματευθούν νέα δανειακή σύμβαση, τουτέστιν Μνημόνιο, για να τους… ξαναπροσλάβουν, να τους δώσουν αυξήσεις, επιδόματα κ.λπ.
Εν ολίγοις, προσλήψεις και αυξήσεις με δανεικά από τη... Μέρκελ.
Ρεαλιστικά πράγματα. 
Αναφέρομαι σε αυτούς που τάζουν νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, άδεια παραμονής για ένα έτος «προς αναζήτηση εργασίας» και «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας» για τους λαθρομετανάστες, για να έρθει και η υπόλοιπη Ασία και η υποσαχάρια Αφρική κατά δω.
Παρανοϊκό και τυχοδιωκτικό παπατζιλίκι.
Πιο φτηνιάρικο κι από αυτό που παίζεται στα πέριξ της Ομόνοιας σε αναποδογυρισμένη χαρτόκουτα.
Απλά στην προκειμένη περίπτωση οι τσιλιαδόροι κι οι αβανταδόροι δεν είναι τίποτα βετεράνοι ψιλικατζήδες ποινικοί, που συνεργούν για να ψειριστούν τα κορόιδα, αλλά κάτι βουλευτές, στελέχη… έγκριτοι δημοσιογράφοι και καθηγητάδες, που έχουν από μια θεωρία στην κωλότσεπη για το πώς θα βρέξει ευρώ και γιατί τα άκρα που υπάρχουν δεν είναι άκρα, αλλά οι μολότοφ είναι ιδανικές για αποτρίχωση και τα κουμπούρια και τα καλάσνικοφ είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια και κινούνται από μη ταπεινά αίτια.
Ή απλά σου απαντούν «βία είναι η ανεργία».
Κι εσείς γιατί δέρνετε τους μαύρους, που λέει το ανέκδοτο; 
Καταρχήν, η «Αγία Αριστερά» της Κουμουνδούρου, επειδή είναι ψευτοαγία και σιγανοπαπαδιά, εξοργίζεται τα μάλα από μια Δεξιά που δεν συμπεριφέρεται απέναντί της με δέος και τον προσήκοντα σεβασμό στον δικό της ολοκληρωτισμό και τις καντρίλιες που χορεύει με τη βία.
Την αληθινή, την ξεκάθαρη, αυτή που προσπαθεί να κάψει ζωντανούς αστυνομικούς, που καίει εργαζομένους, δημόσια κτίρια, μαγαζιά, τη βία των μπαχαλάκηδων και των τρομοκρατών στους οποίους σπεύδουν να δώσουν συμπαράσταση, δικαιολογίες, μάρτυρες υπεράσπισης.
Τη βία που βανδαλίζει μνημεία, καταλαμβάνει και κάνει σκουπιδαριό πανεπιστήμια. Βλέπετε, ως τώρα ήταν καλομαθημένα τα παιδιά. ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση;
Αυτοί ήταν στα κόλπα. Ν.Δ. στην κυβέρνηση;
Πάλι αυτοί στα κόλπα.
«Πράσινοι» και «γαλάζιοι» δίνανε ανοχή, τους εργοδοτούσαν.
Τίγκα τα υπουργεία, η ΕΡΤ, οι ΜΚΟ, οι «Ανεξάρτητες» Αρχές και τα μαγαζιά των μπετατζήδων, καναλαρχών, εκδοτών από δαύτους.
Το ότι υπάρχουν πλέον εκπρόσωποι της φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης που δεν στέκονται σούζα στο νταβατζιλίκι τους στον δημόσιο λόγο τούς αποτρελαίνει. Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η αυθάδειά τους, οι φασιστοειδείς και αντιδημοκρατικές, μισελληνικές ιδεοληψίες τους έχουν ισχυρό αντίλογο, που απελευθερώνει την καταπιεσμένη και δικαιολογημένη αγανάκτηση ενός λαού, τον οποίο κανοναρχούσαν επί χρόνια με χυδαιότητα, προσπαθώντας να του αλλάξουν τη συνείδηση, την ιστορική μνήμη, το αξιακό πλαίσιο. 
Και ποιος έδωσε σε αυτούς τους προκατακλυσμιαίους μηδενιστές το δικαίωμα να μοιράζουν ταμπέλες;
Ποιος νομιμοποιεί αυτό τον μειοψηφικό συρφετό να μοιράζει πιστοποιητικά δημοκρατικότητας;
Από πού κι ως πού οι άλλοι φασίστες, αυτοί που δεν πιστεύουν στο Εθνος, αυτοί που επιδιώκουν τον κοινωνικό πόλεμο και χαίρονται στην ιδέα της καταστροφής σαν γύπες, μας κουνάνε ακόμη το δάχτυλο και μας βρίζουν; 
Η Δεξιά, κι εγώ σε αυτή συμπεριλαμβάνω και το αληθινό κέντρο της Ιστορίας, έχει κάνει λάθη.
Αλλά γι’ αυτά, για τις εγγενείς ασθένειες της Δεξιάς, για τα δικά μας παραμελημένα καθήκοντα, για τις αναγκαίες πράξεις μας, που θα ηχούν στην Ιστορία πιο βροντερά από τα λόγια, θα τα πούμε την Τετάρτη έξω από τα δόντια…

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου