6.10.13

Άλλος για ψέκασμα;



Είναι πλέον σίγουρο ότι αυτή τη χώρα την κυβερνούν οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ οι οποίοι φυσικά είναι Εβραίοι.
Και ως Εβραίοι αποφάσισαν να μας «ψεκάσουν», κυρίως την κυβέρνηση και τον Σαμαρά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.



Έριξαν ένα αέριο οι εν λόγω Εβραίοι πάνω από το Μαξίμου και τότε ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ.
Αυτή είναι λίγο πολύ η θεωρία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής επεβλήθη με εντολή Αμερικανοεβραίων και λοιπών «σκοτεινών» δυνάμεων στην Ευρώπη και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού…



Ήρθε και η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ κι «έδεσε το γλυκό» για τον μέχρι πριν από τρεις μήνες υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Ρουπακιώτη.
Κι ας υποθέσουμε ότι έχει δίκιο.
Αυτός ως υπουργός τι έκανε για να αλλάξει η εικόνα;
Δεν ήταν και πέρυσι οι Χρυσαυγίτες μπράβοι και εγκληματίες;
Αν θυμόμαστε καλά ο «αριστερός» κ. Ρουπακιώτης δεν ήταν προϊστάμενος του βασικού υπουργείου που θα έπρεπε να κινήσει γη και ουρανό για να διαλύσει τη Χρυσή Αυγή;
Οι καθυστερήσεις στις δικογραφίες δεν βαρύνουν τον κ. Ρουπακιώτη ο οποίος προφανώς ασχολούνταν με το πώς θα φτιάξει το αντιρατσιστικό και δεν είχε πολύ χρόνο;
Τότε δεν πίεζαν οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ;
Μετά Χριστόν προφήτης όπως πάντα ο κ. Ρουπακιώτης.
Αλλά ας μιλήσουμε επί της ουσίας.
Ποιος δηλαδή και γιατί συνέβαλε στην απόφαση της κυβέρνησης να διαλύσει τους νεοναζιστές και εγκληματίες.
Το πρώτο και βασικό είναι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Διότι ουσιαστικά έδειξε στην ελληνική κοινωνία ότι οι δολοφόνοι έχουν όνομα, επώνυμο και πολιτικό χώρο.
Το αίμα του καλού αυτού παιδιού ξεσκέπασε τους εγκληματίες οι οποίοι, θρασύδειλοι όπως ήταν, επιτίθεντο μόνο σε μετανάστες και μόνο τις νύχτες.
Το δεύτερο και επίσης βασικό ήταν ότι δεν πήγαινε άλλο.
Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είχε ξευτελιστεί.
Είναι δυνατόν η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία να ανέχεται νεοναζιστές, φασίστες του εσχάτου είδους;
Όλες οι διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα αντιρατσιστικά κινήματα, «έκραζαν» στην κυριολεξία τη χώρα μας και την κατέτασσαν στα επίπεδα αφρικανικών χωρών ή και της Τουρκίας.
Τέτοια Ελλάδα θέλαμε και μάλιστα όταν γίνεται τιτάνιος αγώνας προκειμένου να πειστούν οι ξένοι ότι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον οικονομικό τομέα;
Το τρίτο κι επίσης σημαντικό έχει σχέση με τις πιέσεις που δέχθηκε η Ελλάδα από Εβραίους, Αμερικανούς ή Ευρωπαίους.
Τι πάει να πει πίεση; Όλοι οι σοβαρά σκεπτόμενοι πολίτες έβλεπαν ότι δε μπορεί ένα φασιστικό κόμμα να κάνει κουμάντο σε μια πολιτισμένη χώρα.
Και δε μιλάμε απλά για μια Ακροδεξιά.
Τέτοιες έχουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και η Αμερική.
Τι είναι δηλαδή οι υπερσυντηρητικοί και τα «tea party»;
Όμως, αυτά τα ακροδεξιά κόμματα είχαν αρχίσει να «ρίχνουν νερό στο κρασί τους». Να μην αμφισβητούν τη δημοκρατία, να μην βγαίνουν τα μέλη της νύχτα για να σκοτώσουν, να μην πουλάνε προστασία στα μαγαζιά και να μην συνεργάζονται με μικροπωλητές για να βγάλουν λεφτά.
Ούτε στην Αυστρία, ούτε στην Ιταλία, ούτε στη Γαλλία της Λεπέν δεν έχουν μπράβους και ψευτόμαγκες σαν τον Κασιδιάρη, τον Παναγιώταρο, τον Λαγό ή τον Μίχο.
Τα περισσότερα ακροδεξιά κόμματα έχουν μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στο μεταναστευτικό, αρκετές φορές λαϊκίζουν σε ότι αφορά την οικονομία ή την ανεργία. Όμως, δεν είναι Χρυσή Αυγή, δε μπαίνουν στα δημόσια κτίρια και χαιρετούν ναζιστικά.
Δεν μπαίνουν στη Βουλή και ουρλιάζουν «κάτσε κάτω μωρή, θα σε σφάξω, γίδια, έλα έξω να κανονιστούμε», κι άλλα τέτοια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς από τους Χρυσαυγίτες.
Και βεβαίως δεν αμφισβητούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως η γενοκτονία των Εβραίων.
Όλα αυτά τα έχει κάνει η Χρυσή Αυγή και δεν πήγαινε άλλο.
Πίεση, λοιπόν, στην κυβέρνηση υπήρξε από το εξωτερικό, όχι όμως εντολή , όπως κόπτεται να μας ενημερώσει ο κ. Ρουπακιώτης.
Φυσικά και δε μπορούσε η Ελλάδα να πάει σε μια προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχοντας το φασιστικό αγκάθι στο πλευρό της.
Και σαφώς αυτοί που με μια εντολή μπορούν να διαλύσουν μια χώρα, δε μπορούν να ανέχονται τέτοιες καταστάσεις.
Για σκεφτείτε μόνο το πιο απλό. Να συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση με τη Χρυσή Αυγή και οι μεγάλοι ξένοι οίκοι όπως Goldman Sachs, Fitch, S&P κ.λπ. να μας υποβάθμιζαν ή να μην στήριζαν την ελληνική οικονομία.
Την άλλη μέρα και παρά τις τόσες θυσίες που έχουμε κάνει, θα είχαμε χρεοκοπήσει. Είναι απλά τα πράγματα, ούτε είμαστε μόνοι μας στον πλανήτη, ούτε είμαστε ικανοί να ελέγξουμε τους ισχυρούς του κόσμου.
Συμπερασματικά, λοιπόν, η Ελλάδα και η κυβέρνηση βρισκόταν μπροστά σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι.
Ή θα έβαζε τέλος στους εγκληματίες  -  λύκους που είναι ενδεδυμένοι με πολιτική προβιά ή θα απομονωνόταν και θα καταστρεφόταν και πολιτικά και οικονομικά.
Η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο. Επέλεξε το δρόμο της διάλυσης της Χρυσής Αυγής. Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες συνωμοσίας στο μυαλό του κ. Ρουπακιώτη και των υπολοίπων που δε μπορούν να χωνέψουν ότι μια… δεξιά κυβέρνηση τα έβαλε με τους νεοναζί.
Όπως γράψαμε και πριν μερικές ημέρες, τη χρεοκοπημένη Αριστερά την πείραξε που κάποιος της έκλεψε τα αποκλειστικά δικαιώματα του αντιφασισμού.
Έτσι δεν είναι κ. Ρουπακιώτη;

Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου