9.12.13

Η ανθρωπογεωγραφία του Σύριζα (ολέ).



Ποιοι είναι όλοι αυτοί που πριμοδοτούν δημοσκοπικά (και όχι μόνο) τον Σύριζα του Αλέξη;
Κυκλοφορεί σήμερα στα ΜΜΕ το προφίλ τους, μέσα από μια έρευνα που έγινε πρόσφατα και την οποία θα αναδημοσιεύσουμε αύριο το πρωί.
Για εμένα όμως, το προφίλ του μέσου ψηφοφόρου του Σύριζα είναι αυτό παρακάτω: 



Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες, με πιο κυρίαρχες τις εξής:
-Οι διάφοροι λαμόγιοι που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω, και που τώρα περιμένουν την πτώχευσή μας για να μας αγοράσουν κοψοχρονιά.
-Όλοι όσο χρωστούν στους πάντες και τα πάντα, και ελπίζουν πως μια εθνική οικονομική καταστροφή θα εξαφανίσει τα χρέη τους, ώστε να ξαναρχίσουν το θεάρεστο έργο τους από μηδενικής βάσης….



-Οι διάφοροι βαστάζοι και κλακαδόροι (και είναι πάρα πολλοί) που έμαθαν να ζουν σιτιζόμενοι  άμεσα ή έμμεσα από το κομματικό κρατικό πρυτανείο.
-Η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων, που δεν πολυψάχνονται πολιτικά, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν την θέση τους, πιστεύοντας στα αναχρονιστικά φληναφήματα του Τσίπρα, περί κρατικοποίησης των πάντων.
-Οι χτυπημένοι από την ανεργία ιδιωτικοί υπάλληλοι κλπ που πιστεύουν ότι ο Στρατούλης και η παρέα του θα τους προσλάβουν όλους στο δημόσιο, όπως υποσχέθηκαν.
-Οι επαγγελματίες μπαχαλάκηδες, οι λεγόμενοι και συνήθεις ύποπτοι.
-Κάποιοι «ιδεολόγοι» διεθνιστές, αναρχοσυνδικαλιστές, Μαοϊκοί, Τροτσκιστές, και λοιπά φρούτα που άλλοτε θα συμμετείχαν σε σχήματα του 0.00001%, αλλά σήμερα βρήκαν στέγη σε κόμμα (εν δυνάμει) εξουσίας.
-Και τέλος, οι σημερινοί 20άρηδες, που από την μία βλέπουν το μέλλον τους να εξαφανίζεται, ενώ από την άλλη δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αφού δεν έχουν δάνεια, δεν έχουν γραμμάτια, δεν έχουν υποχρεώσεις, δεν έχουν τίποτα στο όνομά τους, οπότε για αυτούς γαία και πυρί μειχθήτω, ή αλλιώς ας καεί το πελεκούδι!
Αυτή είναι δυστυχώς η ανθρωπογεωγραφία του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, που από την μια τρέμει στο ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας, ενώ από την άλλη ροκανίζει παντοιοτρόπως την κυβέρνηση Σαμαρά, πιστός στο δόγμα «χάος για το χάος», και ύστερα βλέπουμε….
Έτσι δεν είναι ρε συ Αλέξη;

Strange Attractor


ΥΓ- Το παραπάνω απόσπασμα συμπεριλαμβάνεται στο περσινό άρθρο Οι πράκτορες του χάους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου