16.12.13

Αν είναι έτσι, κάνω κι εγώ τον «αντάρτη».



Ένα εκατομμύριο ευρώ πήρε εφάπαξ ο βουλευτής επικρατείας του Σύριζα, όπως γράφει σήμερα το  Πρώτο Θέμα!
Ο πρώην συνδικαλιστής εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει «αποζημίωση συνταξιοδότησης».


Στις τραπεζικές καταθέσεις του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατούσε επί χρόνια στην Ελλάδα και που τώρα καλούνται να πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια. 




Ειδικότερα, ο πρώην συνδικαλιστής και νυν βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει «αποζημίωση συνταξιοδότησης». Δηλαδή 1.000.000 για εφάπαξ!
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία για τα εισοδήματα καθώς ο κ. Τσουκαλάς δήλωσε το 2012 840.831,07 ευρώ, το 2011 529.538 ευρώ και το 2010 102.670 ευρώ.
Αναφορικά με την ακίνητη περιουσία δηλώνει 6 διαμερίσματα και καταστήματα με την σύζυγό του και δικαιώματα σε 8 άλλα ακίνητα.
Τέλος διαθέτει 3 ΙΧ και 2 μοτοσικλέτες.

Ποιος είναι ο κος Τσουκαλάς;
Αντιγράφω από την επίσημη σελίδα της ελληνικής Βουλής:

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948.
Οικογενειακή Κατάσταση:
Είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Τζίβα και έχει 4 παιδιά.
Επάγγελμα:
Τραπεζικός στην Ολλανδική Τράπεζα ABN AMRO.
Σπουδές:
Σπούδασε Οικονομικά και έχει κάνει Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
Ξένες γλώσσες:
Αγγλική, Ιταλική, Γαλλική.
Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες
Βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. στις εκλογές του 2012.
Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
Όλη του τη ζωή εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στην Ολλανδική Τράπεζα ΑΒΝ AMRO όπου επί σειρά ετών ήταν Πρόεδρος των εργαζομένων.
Διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΤΟΕ (Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος) και συνέδεσε το όνομά του με τους μεγάλους αγώνες για το Ασφαλιστικό και για την κατοχύρωση των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Στα πλαίσια των διεθνών δραστηριοτήτων του υπήρξε Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εργασιακού Συμβουλίου της ABN AMRO, Αντιπρόεδρος της UNI EUROPA (Συνδικαλιστικής Οργάνωσης του τομέα των υπηρεσιών με 8.000.000 μέλη στην Ευρώπη), Ειδικός Εμπειρογνώμων της UΝΙ για την Ελλάδα για τα Ευρωπαϊκά Εργασιακά Συμβούλια. Ανέπτυξε δράσεις που συνέβαλλαν στη δημιουργία σχέσεων φιλίας-αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων στην Ευρώπη, και ιδιαίτερα στις χώρες της Μεσογείου (UNIMED) και στα Βαλκάνια.
Ως Εκπρόσωπος των Ελλήνων εργαζομένων συμμετείχε σε συναντήσεις και συνδιασκέψεις ενάντια στον πόλεμο και την κατοχή (Λίβανος - Παλαιστίνη - Σερβία - Βοσνία - Κύπρος) σε δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας τους.
Ασχολήθηκε ενεργά με το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ και τα κινήματα που αναδεικνύουν αξίες αλληλεγγύης των λαών χωρίς ρατσισμό – ξενοφοβία και πολέμους.
Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με το συνδυασμό «Αττική Συνεργασία - ΟΧΙ στο Μνημόνιο» καθώς επίσης Ιδρυτικό μέλος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του «ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ», του πολιτικού ρεύματος που συνέβαλε στη συμμαχία των δυνάμεων της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Σοσιαλιστικού χώρου.

 S.A.

Σημ. Με τόσες καταθέσεις μπορεί κι εμένα να μη με ένοιαζε το μέλλον της χώρας, αφού θα ήμουν εξασφαλισμένος για μια ζωή, και μάλιστα σε όποια εξωτική χώρα θα ήθελα, οπότε μπορεί κι εγώ να δήλωνα αντιμνημονιακός και οπαδός του μπάχαλου… πουλώντας επαναστατικά φύκια και φούμαρα στους ιθαγενείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου