31.1.14

Οι μάσκες έπεσαν…



Ο ακροαριστερός ΣΥΡΙΖΑ εκδηλώθηκε χθες, δίχως να κρατά προσχήματα.
Καθώς η Ελλάδα παίρνει τα πάνω της, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να διοχετεύσει στους πιο αδύναμους Έλληνες τους καρπούς των θυσιών των τελευταίων ετών (πρωτογενές πλεόνασμα και χρήματα μιζαδόρων), καθώς ο Αντώνης Σαμαράς σε μια στιβαρή επίδειξη κυριαρχίας στο πολιτικό σκηνικό έδειξε σήμερα τον δρόμο για την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ πανικοβάλεται και αντιδρά σπασμωδικά!



Μέσα σε …μισή μέρα, είδαμε:



·       Το ΣΥΡΙΖΑ να καθυβρίζει τους ευρωβουλευτές που ξεγύμνωσαν την ανυπαρξία πολιτικής πρότασης από πλευράς Αλέξη Τσίπρα και του κόμματός του, στις επαφές του με τους Ευρωπαίους εταίρους.
·       Ένα τσούρμο ακροαριστερών τραμπούκων μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένης της μαλλιαρής ορντινάντσας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, να εισβάλουν προκαλώντας ζημίες και τρομοκρατώντας υπαλλήλους στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και ύστερα να παριστάνουν τις αθώες κορασίδες που παρενοχλήθηκαν από τους αστυνομικούς, όταν εκείνοι τους «μπουζούριασαν» όπως αξίζει σε τραμπούκους του είδους τους.
·       Το ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει τους τραμπουκισμούς «δημοκρατικό δικαίωμα»!
·       Το επίσημο διαδικτυακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ rednotebook.gr να αναρτά στο facebook την απειλή πως «η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ομάδας ΔΙΑΣ».
Είναι πλέον σαφές, ότι ο πανικός έχει καταλάβει το ΣΥΡΙΖΑ.
Τα θετικά δείγματα για την προοπτική αντιστροφής το κλίματος και στην πραγματική οικονομία της καθημερινότητας είναι χειροπιαστά! Όπως η αύξηση των καταθέσεων και η αύξηση του ενδιαφέροντος για ενοικίαση χώρων καταστημάτων που «αράχνιαζαν», ή όπως η διαρκής αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος από το εξωτερικό.
Ο δε Αντώνης Σαμαράς, απαντά πλέον έμπρακτα σε μια σειρά πάγιων αιτημάτων της ελληνικής κοινωνίας, που έχουν σχέση με την ορατή αλλαγή πλεύσης του κράτους στην πάταξη της διαφθοράς και την αποφασιστικότητα του πολιτικού συστήματος να εξυγιανθεί από τα νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος.
Παράλληλα απαντά έμπρακτα και στην ανάγκη να δοθεί ελπίδα γρήγορης απεμπλοκής από τα μνημόνια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σ` αυτές τις εξελίξεις που αποδομούν τη λαϊκίστικη ρητορική του, καταρρέει, πρώτα ηθικά!
Απελευθερώνεται ό,τι σταλινικό, αναχρονιστικό, αντικοινωνικό και ακροαριστερά φασιστικό στοιχείο «φωλιάζει» στις τάξεις του.
Αποχαλινώνονται οι θαυμαστές των τρομοκρατών, οι υμνητές των εγκληματιών και οι οραματιστές μιας στυγνά αυταρχικής δικτατορίας του προλεταριάτου, με χαρακτηριστικά βγαλμένα από το πιο σκοτεινό παρελθόν του μαρξισμού και του λενινισμού!
Μπροστά σ` αυτή την ηθική κατάρρευση, ο λαός βλέπει πλέον το αποκρουστικό πρόσωπο της εξτρεμιστικής αριστεράς να ξεπροβάλλει πίσω από τη «δημοκρατική» μάσκα της κοινοβουλευτικής αριστεράς.
Και ο λαός θα είναι αυτός που θα δώσει στην ηθική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, την απάντηση, αποδίδοντάς του και την πολιτική κατάρρευση που του αρμόζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου