28.1.14

Θαύμα!!!!!!!!!!



Αν και ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ είναι σοβαρό μπλογκ, και σπάνια καταφεύγει σε μη τεκμηριωμένες ειδήσεις ή εντυπωσιασμούς, εν τούτοις αυτό που συνέβη σήμερα, και που το διασταυρώσαμε από αρκετές πηγές  (χώρια η φωτογραφία) είναι συγκλονιστικό, άσχετα αν δεν θα δείτε τα μεγάλα και πουλημένα στην παγκοσμιοποίηση ΜΜΕ να το μεταδίδουν.



Μιλάμε για ένα μεταφυσικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ, την ώρα που το αμέριμνο αστυνομικό προσωπικό απολάμβανε τον καφέ και την μπουγάτσα του, χαλαρώνοντας…



Τι συνέβη;
Αν και οι μαρτυρίες ποικίλλουν, κοινή συνισταμένη όλων ήταν η ξαφνική (από το πουθενά) εμφάνιση μιας φαντασμιακής εξαϋλωμένης μορφής (καθαρής ενέργειας), που άρχισε να διασχίζει με γρήγορο βήμα τους διαδρόμους, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους άφωνους και ενεούς.
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι όση ώρα (λίγα δευτερόλεπτα) έκανε την «περατσάδα»  της η μορφή, τα φώτα του κτιρίου τρεμόπαιζαν, ενώ οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα γραφεία άρχισαν να σβήνουν, ή και να …. παίζουν βυζαντινή μουσική!!!!
Παράλληλα, από τους τοίχους και τα πατώματα του κτιρίου εκλύονταν μια θεϊκή οσμή, σαν μύρος, ή σαν λιβάνι.


Στη συνέχεια, η μυστηριώδης αυτή παρουσία εξαφανίστηκε εξίσου απότομα όπως και εμφανίστηκε.
Τι ήταν;
Τι μήνυμα έφερνε;
Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον επρόκειτο για το φάντασμα, ή κάποιο άλλου είδους εκτόπλασμα του Γέρου του Μοριά, του θρυλικού Θόδωρου Κολοκοτρώνη!
Σε αυτό συγκλίνουν οι περισσότερες μαρτυρίες των αυτοπτών, αν και κάποιοι κάνουν λόγο για τον Ross Daly (φωτό), ενώ μια καθαρίστρια, η οποία διεκομίσθη στο ιατρείο σε κατάσταση σοκ, μιλάει για έναν κουρασμένο στην όψη Νίκο Καρβέλα!

Όπως και  να’χει, οι πλέον πιστοί εκ των παρισταμένων έστησαν αμέσως ένα πρόχειρο παγκάρι, ενώ κάποιοι πιο ευλαβείς κάλεσαν ιερέα από κοντινή ενορία, ο οποίος και προχώρησε σε ευχέλαιο ενώπιον ολόκληρης της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.
Μάλιστα τέθηκε ζήτημα να κληθεί και ο Γαϊτάνος, ο οποίος όμως δεν στάθηκε δυνατόν να βρεθεί, οπότε κάποιοι κάλεσαν τον Νότη Σφακιανάκη που έσπευσε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να μετάσχει του όλου μυστηρίου, αλλά και να συντονίσει τις προσπάθειες ερμηνείας του φαινομένου.
Τι συμβαίνει όμως;
Για ποιον λόγο εμφανίστηκε ο Γέρος;
Τι είδους σημάδι είναι αυτό;
Έχει σχέση με τον σεισμό στην Κεφαλονιά;
Με την χθεσινοβραδινή πολιτική εμφάνιση του Κατσανέβα;
Μήπως έχει σχέση με την χθεσινή σύλληψη των συγγενών του Γιακουμάτου;
Μήπως με την σημερινή των παιδιών του Νιότη;
Μήπως είναι ένα μήνυμα από τον άλλο κόσμο προς την τρόικα και τους ντόπιους λακέδες της, μέσω της αστυνομίας;
Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με σχετικούς επιστήμονες, αλλά όπως μάθαμε ο Πιτ Παπαδάκος δεν είναι πια μαζί μας, ενώ ο Κώστας Χαρδαβέλας είχε κλειστό το κινητό του.
Εντοπίσαμε τον κύριο Τσελέντη, αλλά δεν ήθελε να τοποθετηθεί on record.
Πάντως, απαξάπαντες εδώ στην αίθουσα σύνταξης του «Ο» είμαστε απίκο, και οτιδήποτε νεότερο προκύψει, θα σας ενημερώσουμε πάραυτα, με όλη την εγκυρότητα που μας διακρίνει ως μπλογκ.

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου