20.1.14

Υπάρχουν κι αλλού σπατάλες….



Η είδηση είναι απολύτως έγκυρη και την δημοσιεύει το Newsweek.
Σύμφωνα με αυτήν, η αμερικανική κυβέρνηση κλήθηκε να καταβάλει τεράστιο ποσό για να καλύψει την αγορά μισού εκατομμύριου συσκευών που υποβοηθούν την στύση, μέσα στην πενταετία 2006 - 2011.



Πρόκειται για την κάλυψη υγείας του προγράμματος Medicare που απευθύνεται σε 44 εκατομμύρια ασφαλισμένους και ελέγχεται από το κράτος.



Το κόστος ανήλθε σε 172 εκατομμύρια δολάρια και το παράδοξο είναι ότι αν οι χρήστες των συσκευών τις είχαν αγοράσει από καταστήματα και δεν τα είχαν πάρει μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης, η δαπάνη θα είχε πέσει στο μισό.
Ακούγεται μάλλον γελοίο αλλά πρόκειται για ένα σκάνδαλο, όπως καταγγέλλουν ειδικές αρχές.
Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα δίνει τα διπλάσια χρήματα για τις αντλίες στύσης από οποιοδήποτε άλλο.
 Οι αντλίες αυτές – που προφανώς είναι αρκετά δημοφιλείς στους άνδρες μιας ηλικίας – είναι μια μη φαρμακευτική αγωγή για όσους έχουν δυσλειτουργία. Πρόκειται για μια συσκευή, η  οποία βασίζεται στην αρχή της αρνητικής πίεσης.
Δημιουργεί κενό με το οποίο τραβά αίμα στο πέος με σκοπό την επίτευξη στύσης.
Στη συνέχεια, η στύση διατηρείται για διάστημα μέχρι και 30 λεπτά με τη βοήθεια ενός ελαστικού δακτυλίου στη βάση του πέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου