9.2.14

Αγαπητή κυρία Ραχήλ…




Αγαπητή κυρία Ραχήλ,
πήρα το θάρρος να γράψω σε εσάς, μια ανεξάρτητη Ελληνίδα, εγώ ο ταπεινός και εξαρτημένος, αφού παρακολούθησα τις προάλλες την εξ ολοκλήρου παρουσίαση των ιδεών σας στην εκπομπή του κ. Μπογδάνου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.



Επιθυμώ να επισημάνω δύο σημεία, τα οποία προκάλεσαν τις εντυπώσεις μου.
Το πρώτο είναι η θέση σας για τα μαγκάλια και τη διαφορά των θανάτων από αναθυμιάσεις στη Μεγάλη Βρετανία και τη Μικρή Ελλάδα.


Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
Διότι, όπως είπατε, άλλο να εισπνέει κανείς τον θανατηφόρο άνθρακα επειδή του το έχει επιβάλει το Μνημόνιο και άλλο επειδή το απολαμβάνει, όπως ως γνωστόν συμβαίνει στις βρετανικές νήσους εδώ και αιώνες.
Η αξιοπρέπειά σας και η αγάπη σας για τους λαούς όλου του κόσμου, ως επίσης και ο εκτάκτως συνεσταλμένος χαρακτήρας σας, αξιαγάπητη, σας συνεκράτησε και δεν προέβητε σε περαιτέρω αποκαλύψεις για τη διαστροφική συμπεριφορά των Αγγλοσαξόνων, η οποία δεν περιορίζεται στη χρήση μαγκαλιών.
Δεν καταγγείλατε το γεγονός ότι αυτοί όχι μόνον οδηγούν αριστερά, αλλά συνεννοούνται μεταξύ τους στα αγγλικά.

Αξιαγάπητη κυρία Ραχήλ, έμαθα ότι επισκεφθήκατε το Λούβρο.
Ελπίζω ότι τα αίσχη που αντικρίσατε εκεί να μη σας εμπόδισαν να απολαύσετε τα λοιπά αξιοθέατα, όπως τη Μόνα Λίζα και τον Πύργο του Αϊφελ.
Αντιλαμβάνομαι την ανεξάρτητη οργή σας.
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ειδικό εισιτήριο για τις ελληνικές αρχαιότητες, για όλα τα αγάλματα που μας τα πήραν χωρίς να μας ρωτήσουν;
Ναι, είναι, αξιολάτρευτη, και όπως αποκαλύψατε προχθές στον ελληνικό λαό, αυτό το κάνουν οι Γάλλοι όχι μόνον επειδή είναι στριμμένοι, διότι είναι, αλλά και για να αποφύγουν να μας δώσουν αυτά που μας χρωστάνε.
Θα πρότεινα να προτείνετε να παρακρατείται στην τιμή του γενικού εισιτηρίου ένα ποσοστό, φόρος υπέρ τρίτων, το οποίο να αποδίδεται στο ΙΚΑ ή σε κάποιον άλλον οργανισμό κοινής ωφελείας.
Μην ακούς –με συγχωρείς για τον ενικό, αλλά δεν το άντεξα– όσους ισχυρίζονται πως τα μαγκάλια είναι ίδια παντού και ότι ο υπερρεαλισμός έχει και όρια.
Είναι ως επί το πλείστον εξαρτημένοι Ελληνες και δεν είναι σε θέση να ακούσουν τη γνήσια φωνή της ανεξαρτησίας.
Ευχαριστώ για την προσοχή σου.
Υμέτερος.

Τάκης Θεοδωρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου