22.3.14

Οι αστυνόμοι θέλουν … σεξ!



Ένα μεγάλο πρόβλημα απασχολεί αυτό το διάστημα την αστυνομία της Χαβάης.
Οι αστυνομικοί της βγήκαν στους δρόμους για να διατηρήσουν ένα σημαντικό για αυτούς κεκτημένο: το να μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν σεξ με τις ιερόδουλες!



Τι συνέβη;
Ένας νέος νόμος που ψήφισε η βουλή της εξωτικής αυτής πολιτείας των ΗΠΑ κατάργησε μια εξαίρεση που υπήρχε, βάσει της οποίας οι «μυστικοί» αστυνομικοί μπορούσαν να κάνουν έρωτα με τις ιερόδουλες προκειμένου να μπορούν να στοιχειοθετήσουν το αδίκημα της πορνείας…



Η εξαίρεση όμως επανήλθε σε ισχύ, μετά από πιέσεις της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί δεν αναφέρουν το πόσο συχνά την επικαλούνται για να κάνουν σεξ με τις πόρνες, αλλά αυτοί που δεν συμφωνούν με την εξαίρεση αυτή τους κατηγορούν ότι κάνουν κατάχρηση, και ότι εν πάση περιπτώσει ανοίγουν διάπλατες τις πόρτες της διαφθοράς και της αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Σημειώνουν δε ότι υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις καταγγελιών εναντίον αστυνομικών που εκβιάζουν τις ιερόδουλες για δωρεάν σεξ.
Ο επικεφαλής του τμήματος ηθών της Χονολουλού επιμένει ότι η εξαίρεση αυτή χρειάζεται διότι αλλιώς οι προαγωγοί και οι ίδιες οι πόρνες θα ξέρουν ως που μπορεί ή δεν μπορεί να φτάσει ένας μυστικός αστυνομικός, και άρα δεν θα μπορούν να γίνονται συλλήψεις.
Πάντως, ένας πρώην πράκτορας του FBI, που επί μια εικοσαετία εκπαίδευε αστυνομικούς τμημάτων ηθών σε όλη την Αμερική, λέει πως καμιά άλλη πολιτεία, αλλά ούτε και ο ομοσπονδιακός νόμος δεν προβλέπουν μια τέτοια εξαίρεση, σαν κι αυτήν της Χαβάης, που να επιτρέπει το σεξ αστυνομικών με πόρνες.
«Γιατί να χρειάζεται κάτι τέτοιο μόνο η Χαβάη» αναρωτιέται… «Οι υπόλοιπες αστυνομίες της χώρας τα πάνε μια χαρά στην αντιμετώπιση της πορνείας, χωρίς να χρειάζεται οι αστυνομικοί να πηγαίνουν με τις ιερόδουλες…», καταλήγει.

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου