16.7.14

Ο Πάγκαλος, η Δούρου, και οι ... μαλαπέρδες!Ο Θόδωρος Πάγκαλος δεν κάνει διακοπές, ούτε και καταλαβαίνει από ζέστες και…  βροχές.
Στο στόχαστρο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ μπήκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος με αφορμή τις δεσμεύσεις του πως «δεν θα γίνουν απολύσεις στους ΟΤΑ».
Μιλώντας στον Βήμα FM ο κ.Πάγκαλος σχολίασε τις δηλώσεις Ντινόπουλου, υπενθυμίζοντας το «δώρο» της ΠΟΕ-ΟΤΑ προς τη Ρένα Δούρου…«Άκουσα τον κύριο υπουργό Εσωτερικών, τον κ. Ντινόπουλο, ο οποίος ομιλούσε και ήταν πανευτυχής μετά από μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι αυτοί που έδωσαν στην κυρία Δούρου ως δώρο μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης κι ένα γκλομπ αστυνομικό, το οποίο είναι μια μαλαπέρδα, περίπου πενήντα πόντων, μαύρη.
Φαντάζομαι θα πονάει, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί εμένα η αστυνομία ήταν σε παλαιότερες εποχές, όπου τα γκλομπ ήταν ξύλινα.
Εν πάση περιπτώσει, της το έδωσαν ως δώρο γιατί το αφαίρεσαν από την αστυνομία μετά από μάχη που έδωσαν, επαναστατικού χαρακτήρα, αφού αφόπλισαν κάποιο αστυνομικό.
Το έδωσαν λοιπόν στην κυρία Δούρου και χάρηκε πολύ» είπε αρχικά ο κ.Πάγκαλος, εξαπολύοντας στην συνέχεια δριμεία επίθεση στον υπουργό Εσωτερικών.
«Κι εκεί ο κ. Ντινόπουλος τους είπε δύο πράγματα. Ότι όσο είμαι εγώ υπουργός – έβαλε όρο δηλαδή στον πρωθυπουργό – απόλυση στους ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν θα γίνει ούτε μια. Δηλαδή είπε στον κ. Σαμαρά πως αν θέλει τον Ντινόπουλο υπουργό, δεν θα κάνεις καμία απόλυση, ακόμη κι αν αυτή επιβάλλεται.
Άρα, εκεί μεταρρύθμιση δεν γίνεται, του είπε του πρωθυπουργού.
Και γύρισε ξαφνικά και γαύγισε προς το μικρόφωνο, διότι μάτωσε η τοπική αυτοδιοίκηση και δεν θα ξαναματώσει.
Τι θα πει αυτό; Ο κ. Ντινόπουλος είναι εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης (έχει υπάρξει δήμαρχος).
Κι επειδή δηλαδή έχει υπάρχει συνεχίζει να είναι;» διερωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου