10.8.14

Οι φυλές των εν δυνάμει ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.



Επειδή έφαγα μεγάλο μέρος της νιότης μου να διαβάζω ενδελεχείς και πολυσχιδείς πολιτικές θεωρίες και φιλοσοφίες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δεν οδηγούν πουθενά, εφόσον η τελική απόφαση παίρνεται στην κάλπη από τον κάθε Μήτσο, και τη κάθε Σούλα…




Επειδή οι περισσότεροι απ όσους ψηφίζουν, και καθορίζουν το μέλλον μας, σίγουρα δεν πολυενδιαφέρονται για τις λεπτές διαφορές μεταξύ ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού, και νεοφιλελευθερισμού, ή αυτές μεταξύ του πρώιμου Μαρξ, και του ύστερου , και ούτω κάθε εξής…



Επειδή το τελευταίο διάστημα έχω βαρεθεί να σκοτώνομαι, με διάφορους κατά τα άλλα νοήμονες φίλους και γνωστούς, που ορκίζονται στο όνομα του Τσίπρα…
Επειδή όλα αυτά, αποφάσισα να γράψω δυο απλά πράγματα, όσον αφορά στο ποιοι, κατά τη γνώμη μου, είναι αυτοί που στις επερχόμενες εκλογές, τις οποίες θεωρώ ως την μητέρα όλων των μαχών, έχουν συμφέρον (ή πλήρη άγνοια) να ψηφίσουν Τσίπρα.
Και δυστυχώς, είναι πολλοί.
Έχουμε λοιπόν κατ αρχήν, ένα μεγάλο μέρος των δημοσίων υπαλλήλων, που πιστεύουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους διασφαλίσει το εργασιακό τους μέλλον, χωρίς όμως να αναρωτιούνται σε τι ακριβώς θα (αν) πληρώνονται.
Κάτι ακούγεται για μπάμιες.
Επίσης, έχουμε τους διάφορους νεοέλληνες, που δεν είναι καθόλου λίγοι, που ζουν λάθρα, στο όνομα της αρπαχτής και της γρηγοράδας, οι οποίοι είναι πνιγμένοι στα χρέη, και πιστεύουν πως αν επιστρέψουμε στη δραχμή, και διαλυθούν τα πάντα, αυτοί θα βγουν και πάλι στον αφρό, άσπιλοι, και αμόλυντοι, και πάνω απ όλα ελεύθεροι από χρέη.
Μια άλλη κατηγορία είναι τα διάφορα λαμόγια, επιχειρηματίες και μη, που φρόντισαν να βγάλουν τα λεφτά τους έξω, και περιμένουν τώρα να καταρρεύσει η χώρα, με τη βοήθεια του Τσίπρα, ώστε να επανέλθουν ως «επενδυτές», και να τα αγοράσουν όλα μπιτ παρά.
Παράλληλα έχουμε τους διάφορους νεανίες, μπαχαλάκηδες ή μη, που λόγω ηλικίας, λόγω αυθορμητισμού, λόγω έλλειψης υποχρεώσεων, θέλουν να γίνει η Ελλάδα γης Μαδιάμ, έτσι… για την πλάκα τους.
Όλους τους παραπάνω έρχονται να συμπληρώσουν και οι πάμπολλοι δυστυχισμένοι άνεργοι, απολυμένοι, και άλλοι, που πλέον (λόγω κρίσης) δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, και οι οποίοι αφενός ελπίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους βοηθήσει, αφετέρου θέλουν να τιμωρήσουν, και να εκδικηθούν το όλο σύστημα, που τους εξαθλίωσε.
Και τέλος, υπάρχουν οι κλασικοί εκ πεποιθήσεως αριστεροί, που ίσως και να είναι οι μόνοι από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που να γνωρίζουν για τις 12 συνιστώσες που τον συναποτελούν, και για το τι ακριβώς πρεσβεύει η καθεμία τους.
Αυτοί ίσως είναι οι μόνοι συνειδητοποιημένοι, που όμως δεν είναι παραπάνω από το κλασικό 3-4% ,που εκπροσωπούσε ανέκαθεν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία.
Όλους αυτούς έχουμε να αντιπαλέψουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, που δεν θέλουμε να καεί το σύμπαν, και που πραγματικά ανησυχούμε για το αύριο, φοβούμενοι όλα αυτά που θα συμβούν αν ο Τσίπρας πάρει κεφάλι.
Διότι αν με ένα 16%, τόλμησε να απαξιώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προσβάλλει τον Πρόεδρο της Γαλλίας, να βγει στο CNN για να κάνει επίδειξη της αμάθειάς του στα αγγλικά, και άλλα πολλά, φανταστείτε τι έχει να κάνει αν ο λαός του δώσει την εξουσία!!!!!!
Προσωπικά, και μόνο το γεγονός ότι κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για επιδόματα σε όλους ανεξαιρέτως τους λαθρομετανάστες, ίσο μάλιστα με το 80% του βασικού μισθού(!), μου αρκεί για να μην θέλω ούτε καν να ακούω περί Τσίπρα.
Συνέλληνες γρηγορείτε.

Strange Attractor

ΥΓ-
Ντροπή!
Ψάχνοντας στο γκούγκλ για το παραπάνω κομμάτι που είχα γράψει το 2012, διαπίστωσα ότι δεν το είχα ανεβάσει ως άρθρο πουθενά, παρά μόνο στο προφίλ μου στο φέισμπουκ τον Μάιο του 2012.
Το περίεργο όμως είναι πως την σημείωσή μου αυτή την οικειοποιήθηκαν τουλάχιστον δυο λεβέντες «δημοσιογράφοι» και την δημοσίευσαν στα σάιτς τους ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!
Ναι φίλοι μου, δυο διαφορετικοί μάγκες (Γιάννης Π. και Γιώργος Ζ.)  ανέβασαν ως άρθρο τους(!) την δική μου σημείωση.
Δείτε την φωτό και την ημερομηνία, και μετά δείτε και τα δυο κλεψιμέικα άρθρα.

Ιδού: Τα δυο διαφορετικά κλεμμένα άρθρα των μαϊμού και ανερυθρίαστων  "στρέιντζ":


(Σημειώνω ότι τους έκραξα, και μετά τις 7μμ ξαφνικά εξαφανίστηκε το άρθρο από το πρώτο λινκ…).
http://www.report24.gr/i-files-twn-en-dinami-psifoforwn-tou-siriza-arthro-tou-gianni-pavlakou.htm

http://filonoi.gr/2012/05/30/fyles-pshfoforwn-syriza/

2 σχόλια:

  1. (Γιάννης Π. Report24) Διάβασε την απάντηση μου πρώτα και αυτα που σου έχω στείλει. Δεν εξαφανίστηκε ξαφνικά. Κατέβηκε γιατί αυτό ήταν το σωστό, γιατί υπήρχε αρθρογράφος και αντι να ενημερώσει πως ειναι αυτός ο αρθρογράφος ξεκινά ενα κράξιμο δίχως αλλη ουσία.Συνεχίζει αφού υπάρχει η απάντηση μου και απλά δεν την διαβάζεις.. Σου έχω στείλει την απάντηση μου. Απο εκεί και πέρα δεν μπορω να κάνω κατι άλλο. Καλη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή