5.10.14

Σκουπίδια στην Κίνα, φύκια στους ιθαγενείς…



Για τους ποικιλόχρωμους συντρόφους της παρδαλής «προόδου» όλα είναι σχετικά, όλα τεντώνονται, κάμπτονται, ξεχειλώνουν ή σουρώνουν, αρκεί να υπηρετούν τις ιδεοληψίες του Καρόλου, που τον τάιζε ο Εγκελς, και των αιρέσεων που ξεπήδησαν από τη φονική τους ψευτοθρησκεία, χωρίς Θεό αλλά με δόγματα, ιερατείο κι όλα τα καλούδια του ολοκληρωτισμού, που διένειμε στους πολλούς τη μιζέρια, το αίμα και τον ιδρώτα και στους κομισάριους την εξουσία και την καλοπέραση.




Για τους προκινδυνεύοντες των επαναστάσεων, π.χ. για τους αντάρτες στα βουνά της Κούβας, για τους αληθινούς ζηλωτές αυτής της ψευτοθρησκείας, μπορείς να νιώσεις κάποιον σεβασμό.
Στο κάτω κάτω το να παίζεις τη ζωή σου μονά ζυγά προϋποθέτει αληθινή γενναιότητα…



Εκεί όπου το θέαμα γίνεται από φαιδρό έως εκδηλώσεις βαριάς κοινωνικής «νόσου», είναι με τους σύγχρονους ψιλορόζ του αστικού κοινοβουλευτισμού, συριζαίους και αριστεριστές παρατρεχάμενους.
Μπορεί στα νιάτα σου να δούλεψες επί Ακη στο Ινστιτούτο Αμυντικών και Στρατηγικών Αναλύσεων, διότι προφανώς ήσουν το αγλάισμα της στρατηγικής σκέψης και σήμερα οι «αναλύσεις» σου να είναι για μετεξεταστέους του Σεπτεμβρίου, αλλά κρατάς, ισορροπώντας με τέχνη πάνω στις κόκκινες γόβες σου, την «ιερή σκυτάλη των Κορυσχάδων», να ούμ’.
Οι ψυχανεμισμένοι ήδη ακούνε το άλογο του Βελουχιώτη να χλιμιντράει ανάμεσα σε παραγγελιές για φραπόγαλα, αντεγκλήσεις και το μπεγλέρι που βροντάει χάντρα χάντρα τους καημούς της ντεμέκ αριστεροσύνης.
Τώρα δε το τραγουδάκι είναι «είστε σεξιστές και επειδή είμαι γυναίκα, μου επιτίθεστε για να με φάτε».
Εγώ θα είμαι δίκαιος, θα αγνοώ τη γυναικεία υπόστασή της.
Θα την παίρνω παραμάζωμα, σαν να είναι ο Μπάμπης που φυλάγαμε νεοσύλλεκτοι σκοπιά στο ΚΕΕΔ το 1990.
Κι όπως παίρνω στο ψιλό κάτι αρσενικούς με εικόνα που «τραβάει η μάπα τους», όπου δη, δεν θα χαλάσω και στην αυθάδη ψευτοπασιονάρια το χατίρι, όταν θα μας πουλάει την ανομία με το κομπολογάκι για «λαϊκό συμφέρον».
Λοιπόν, η αξιολόγηση είναι νόμος του κράτους.
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί της, η διαδικασία της συμπεριλαμβάνει, στο πλαίσιο του ελέγχου νομιμότητας των συμβάσεων, και τον έλεγχο γνησιότητας των δικαιολογητικών των εργαζομένων, απολυτήρια Λυκείου, πτυχία σπουδών, μεταπτυχιακών, ξένης γλώσσας κ.λπ.
Το ρώτησα ουκ ολίγες φορές κι έτσι είναι, μου λένε.
Αρα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου, έστω και με παρέμβαση εισαγγελέα, αργά ή γρήγορα θα προκύψει ποιοι έφαγαν τις θέσεις τίμιων ανθρώπων με πλαστά δικαιολογητικά και θα πάνε σπίτι τους.
Πρώτο τραπέζι πίστα, πρωταθλητές στη μέθοδο αυτή, που διεκδίκησαν και πήραν θέσεις στο Δημόσιο και σε ΟΤΑ με πέτσινα χαρτιά, είναι οι πάσης αποχρώσεως σύντροφοι και ιδίως οι προερχόμενοι από τη χαρωπή «ανανεωτική» Αριστερά.



Εχει δίκιο η Δούρου, το ΠΑΣΟΚ κι εμείς τους διορίζαμε όλους, και τους έχοντες γνήσια δικαιολογητικά και τους έχοντες «μαϊμού».
Και οι μεν και οι δε διορίζαμε αριστερούς.
Τους καλόπιανε το ΠΑΣΟΚ, το κάναμε κι εμείς.
Μη χάσουμε.
Το κάναμε λιγότερο, διότι κυβερνήσαμε λιγότερο, αλλά το κάναμε.
Ε και λοιπόν;
Η ανοησία μας θεραπεύει την ανομία;
Συντροφάκια, με γνήσια ή με πλαστά δικαιολογητικά, χώνονταν παντού, από ΟΤΑ και υπουργεία μέχρι πανεπιστήμια, σε ποσοστό δυσανάλογο με την εκλογική επιρροή τους.
Κόμμα στελεχών του κράτους και των συγκροτημάτων των νταβατζήδων ο πάλαι ποτέ Συνασπισμός ή μήπως δεν το ξέρατε;
Αν αφαιρέσεις από τη μηχανή της διαφθοράς και της παρακμής στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα τους ανακυκλωμένους «προοδευτικούς», θα διαλυθεί.
Τα αριστερά και πράσινα «παιδιά» είναι τα πλέον οργανικά στοιχεία του μεταπολιτευτικού τερατουργήματος.
Γι’ αυτό είναι έτσι η τέχνη, γι’ αυτό κατάντησε έτσι η παιδεία, με πιτσιρικαρία που βρυχάται 200 λέξεις, οι μισές greeklish, πανεπιστήμια άντρα αριστερίστικου εκφασισμού, ανελευθερίας και βανδαλισμού, αυτοί στελεχώνουν τα χάλια που καλούνται «ελληνική» τηλεόραση, αυτοί ξετρυπώνουν παντού σαν «σύμβουλοι» δεξιών ή πράσινων κυβερνήσεων, αυτοί ξεχαρβάλωσαν το κράτος, την κοινωνία με τον μισελληνικό μηδενισμό τους και με τη δική μας ανοχή και προσχώρηση σε ενοχικές λογικές.
Αυτοί έχουν τρυπώσει στις πολυδαίδαλες αυτοδιοικητικές δομές διαφθοράς, που φτιάχτηκαν με αριστερή πατέντα.
Αναπτυξιακοί, πολιτιστικοί οργανισμοί κ.λπ., που έχουν τόση σχέση με την ανάπτυξη και τον πολιτισμό, όση εγώ με τον θόρυβο που καλείται ραπ και χέβι μέταλ.
Κατάπιαν, μαζί με ΜΚΟ στις οποίες επίσης είναι πρωταθλητές, κονδύλια για τρεις Ελλάδες σε πανηγυράκια, φεστιβάλ, μελέτες για το πόσα είναι τα μισά της χιλιάδας και πώς κουρεύεις τις χελώνες και πεταλώνεις τις πασχαλίτσες.
Follow the money κι όλο σε κάποιο σύντροφο θα πέσεις.
Κι εγώ δεν κατάλαβα τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις στην αξιολόγηση.
Εχω μπει σε υπηρεσία που ήταν όλοι άριστοι, πετούσαν, σκίζονταν να εξυπηρετήσουν τους ανθρώπους, είχαν κοινή λογική, ευστροφία, αποτελεσματικότητα.
Γιατί να βαθμολογήσεις οποιονδήποτε από αυτούς χαμηλά;
Εχω μπει σε άλλη, που ήταν σαν συνέλευση κοπριτών και ζητώ συγγνώμη από τους αυθεντικούς αδέσποτους κοπρίτες.
Στα 5 λεπτά ανικανότητας, αγένειας και ασυνεννοησίας ήθελα να κάνω φόνο.
Γιατί έστω ένας από αυτούς τους ματσουλαραίους, που κάποιος κοντοχωριανός, κομματικός κολλητός κ.λπ., είχε μαζέψει σε μια υπηρεσία, να βαθμολογηθεί με οτιδήποτε πέραν του παρασήμου της ανοιχτής παλάμης;
Θα δείτε πως, όταν σβερκώσουμε και στείλουμε στο σπίτι τους όλους τους απατεώνες και πλαστογράφους, θα χρειαστούν και προσλήψεις από τις ελλείψεις! 
   
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου